Şimdi Ara

EA TYT Başlangıç Neti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
2
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, 12. sınıf eşit ağırlık öğrencisiyim bu sene açık liseye geçtim. Yazın sadece yarım yamalak matematik çalıştım, hala belirli bir çalışma düzeni oturtabilmiş değilim. Ne durumda olduğumu görmek için Bilgi Sarmal TYT Depar denemesinin ilkini çözdüm ve sadece 43,75 net yapabildim. Bunların dağılımı şu şekilde; 28,25 Türkçe, 10,25 Sosyal, 4,75 Matematik ve 0,50 net Fen. En büyük sıkıntıyı görüldüğü üzere matematikte yaşıyorum. Henüz üslü,köklü,çarpanlara ayırma,oran orantı,problemler konularına bakmadım bile. Türkçede ise dil bilgim eksik. Matematik için şuan 345 çözüyorum, görsel zeka kısmındayım. Sizce bu netlerden 65-70 seviyesine çıkabilir miyim? Çıkabilirsem ne kadar sürer? Teşekkür ederim.

• Konuları yay haftalara ve günlere çalışmaya başla fen için acele etme türkçeden dil bilgisi eksiklerini kapat. Matematikten problemlere kadar güzelce çalışıp 1 kaynaktan çözerek ilerle sosyale başla eşit ağırlıksın ve moralini bozmadan güzelce ilerle netlerin toparlanır sadece canını sıkmadan çalış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Scath S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, matematik için hiç oturup adam akıllı konuları bitirmedim, 1-2 gün iyi çalıştıysam 3-4 gün saldım. Şuan ilk hedefim matematikte problemlerin sonuna kadar gelmek. Denemede görünce direkt boş bırakmaktan bıktım artık.
  • Yaparsın merak etme ve kesinlikle geometri başla güzelce ilerlet kanal olarak Kenan Kara ile Geometri bu hocamızın pdflerini çıkart videolarını izle konu bitince Birey B den çöz çok güzel oturtursun. Problem için de ne durumdasın bilmiyorum belki biraz zorlar ama Bilgi Sarmal Problemleri öneririm her gün 15-20 tane çözsen çok güzel olur yapamadıklarını da öğrenirsin video çözümlerini yapan hoca çok iyi birey b de öyle bu kitaplar ve çalışma yolu ile pişman olmazsın :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Scath S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, dikkate alacağım tavsiyelerinizi
  • birey b zor gelebilir birey a'dan başla
  • yaparsın zaten sene boyunca çoğunlukla mat çalışırsın fen derdi yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2022 MSÜ NETLERİNİZ VE NETİM
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kanka ben de neredeyse baraj altı başladım hatta duruyorsa bekle netlerimi yazayım;
    ÇAP KRALLAR KARMASI DENEMESİ
    294 puan;
    TÜRKÇE 27 DOĞRU 7 Y 6 B
    SOSYAL 13D 3Y 2B
    MAT 11D 7Y

OKYANUS KRALLAR KARMASI DENEMESİ
    T 32 D
    MATEMATİK 26 D
    SOSYAL 17 D
    Buraya geldim çalışarak istediğin seviyeye gelebilirsin yeterki iraden olsun çalışma konusunda :)
  • Matematik temel zayıf benim max 5-6 net yapıyorum, nasıl çalıştın dostum diğer derslere ve matematiğe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matta konuları iyi dinle 345 ardından çözüm 3d at hocam sonra paso deneme geoyuda supara+kenan karadan git
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIretiredII

Matematik temel zayıf benim max 5-6 net yapıyorum, nasıl çalıştın dostum diğer derslere ve matematiğe
    Dershanede çok sağlam türkçe hocam var, anlattığı gün günü gününe çözerek dil bilgisini hallettim, matematikte selim yüksel geometri kenan kara dinledim, özellikle kenan karada not alarak ayraçları atlamayarak çalışmak çok işime yaradı benim. Temelini üstünkörü olsa bile kur bir şekilde sonrasında kitapları çöz, çözemediğin soruları da sormayı unutma çünkü çözebildiğin 100 soru tipi çözemediğin 1 soru tipinden daha önemsiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.