Şimdi Ara

EA SPORTS FIFA nın Facebook Sayfasında Türkçe Bir Mesaj Var:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Selam EA SPORTS FIFA futbol fanatiklere! Burda en çok hangi takımın taraftarları var acaba? Galatasaray? Fenerbahce? Belki Bursaspor’dır? Sizler için artık bütün EA SPORTS FIFA haberlerimizi hem Ingilizce'de hem Türkce'de yayınlıyacaz!

Official EA SPORTS Facebook sayfası

http://www.facebook.com/easportsfifa

Bjk yi adamdan saymamış EA

Onlara ne kadar çok Türk var gösterelim kardeşlerim hadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat_ps3 -- 20 Mayıs 2010; 0:19:40 >

• ilk 3e giren takımları saymış ilginç

bilgisiz biri yazmış derim ozamn nedemek bjk yok
  • tepkimi koydum
  • Helal olsun be
  • EA den beklemezdim böyle birşey
    Helal olsun
  • Beşiktaşı Feneri filan bir kenara bırakıp bunun önemli bir gelişme olduğunu kabul etmek gerekir. Gelecek oyunlarda Türkçe dil desteği sürpriz olmaz.
  • bu sayfa resmi sayfadır umarım bu arada türkçe spiker isteyelim beyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EA Sports FC 25 [Xbox Ana Konu]
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben niye göremiyorum facebook üyeliğim yok ondanmıdır acaba
  • beyler fener gs beşiktaş ı geçin derim adamlar Türkçe yayınlamaya başlamışlar ilk gördüğümde kesin resmi sayfa değildir dedim ama hayranları ful yabancı ve 400 küsur hayranı var.Bence Türkçe için çok büyük bir gelişme...Gerçekten de çok mutlu oldum
  • evet ne olur takım kavgası yapmayın adamlar nerden biilir bjk yi tr dil desteği isteyin
  • Gerçekten güzel bir gelişme , bu mesajın altında 2010 FIFA WC da battle nations daki başarımız pay sahibi olmuştur diye düşünüyom. Şuan itibari ile Japonya bizi geçerek 3.lüğe düştük ama genede 2000 e yakın kayıtlı destekçimizin olması EA ya bir ders olmuştur...
  • Önemli bir durum. İngilizce'den sonra ikinci dil olarak Türkçe başlık atmaları. Fırsatı olan herkes girip Türkçe spiker veya dil desteğinden bahsetmeli. Bizim oyunlara ilgimiz belli.
  • fifa 2011de türkçe spiker istyrz

we want Turkish commentator in fifa 2011 yazarsak neolur bilmem ama yazmakta fayda var gercı ps3 Türkiye muduru Özgur kirazcı sozunu verdı 2010 sonuna kadar oyunlar Türkçe dublaj olacak dedi ama olsun
  • ben uzun bir msj attım. türkçe dil desteği istedim. türk futbolcuların yüzlerinin daha gerçekçi olmasını istedim. ve son olarak türkiyedeki ps3 oyunlarının pahalı olması sebebiyle oyunları yurtdışından aldığımızı ve bu yüzden türkiye satışlarının az göründüğünü söyledim. bu karşılık her ps3 sahibinin fifa serilerini oynadığını yazdım. bir türkçe dili bize çok görmeyin yazdım
  • bende yazdım bişeyler..
    özetle

1) Türkçe spiker
    2) Daha gerçekçi forma ve oyuncu yüzleri
    3) Atatürk Olimpiyat ve Şükrü Saraçoğlu stadlarına oyunda yer verilmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeinDe

Gerçekten güzel bir gelişme , bu mesajın altında 2010 FIFA WC da battle nations daki başarımız pay sahibi olmuştur diye düşünüyom. Şuan itibari ile Japonya bizi geçerek 3.lüğe düştük ama genede 2000 e yakın kayıtlı destekçimizin olması EA ya bir ders olmuştur...

evet botn puanlarının kesin etkisi var ama ne yazık ki bazı türk arkadaşların ülke seçimleri ispanya,brezilya vs. olmuş,dolayısıyla bütün puanları o ülkelere gidiyor...sırf benim friend list'te bile 5-6 kişi var ülke olarak türkiye'yi seçmeyen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

quote:

Selam EA SPORTS FIFA futbol fanatiklere! Burda en çok hangi takımın taraftarları var acaba? Galatasaray? Fenerbahce? Belki Bursaspor’dır? Sizler için artık bütün EA SPORTS FIFA haberlerimizi hem Ingilizce'de hem Türkce'de yayınlıyacaz!

her avrupalı gibi bu adamlar da türkiye ye o kadar ilgisiz ki bu normal...

edit:şunuda ekliyeyim;beşiktaş ın olmaması bilinmemesinden veya hut unutulmasından değil "ş" harfleri olduğu için yazılamamasından...dikkat edin orada yazılan 3 takımdada türkçe karekter yok...olsada yazamazlar zaten adamların klavyede türkçe karekter yok çünkü....tabi bunu beşiktaş ı takmadılar yada unuttular gibi yorumlayanları bilinçli ve biraz akıllı olmaya davet ediyorum...13 şampiyonluğu 8 türkiye kupası, 1 süper kupa ve türkiyenin ilk kulübü olan beşiktaş ı unutmuşlar ama 2 gün evvel ilk şampiyonluğunu alan bursayı unutmamışlar öylemi

NOT:bilmeyenlere....

BJK BAŞARILARI

En fazla resmi İstanbul Ligi Şampiyonu (15 Kez).

Üst üste beş yıl İstanbul Şampiyonu olan tek Kulüp (1939-1943).

İstanbul Ligleri’nde en fazla gol atan takım (1 Sezonda 90 Gol, 8 Yılda 599 Gol)

Resmi Lig’de 18 maçta 18 galibiyet alan tek takım.

Resmi Ligler’de en fazla "namağlup şampiyon" olan takım (7 Kez).

Türkiye Ligi’nde "Namağlup Şampiyon" olan tek takım.

Türk Milli Takımı'nı temsil hakkı verilen tek takım.

Ambleminde AY-YILDIZ olan tek Kulüp.

En fazla Centilmenlik Kupası alan takım (19 Kez).

Genç Takımlar Futbol Ligi'nde en çok İstanbul ve Türkiye Şampiyonu olan Kulüp (30 Kez).

Eskrimde Balkan şampiyonu olan Kulüp.

"19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı" fikrini ortaya atıp uygulamasını ve kanunlaşmasını sağlayan Kulüp.

Grekoromen güreşi, öncelikle kulüplere, daha sonra da Türkiye'ye yayan Kulüp.

Atletizm, eskrim, boks, basketbol, güreş ve futbolda Türkiye şampiyonlukları olan Kulüp.

Sırıkla atlamayı Türkiye'ye getiren Kulüp (Ressam Namik İsmail).

Okullarda "Beden Terbiyesi" dersleri veren Kulüp.

Türkiye'nin en zengin tesislerine sahip Kulübü.

Türkiye'de her branşta "Spor Okulları" açan tek Kulüp.

Alt yapısından en çok yıldız yetiştiren Kulüp.

Üst üste 56 maç yenilmeyen tek kulüp "Yenilmez Armada".

Üst üste en fazla arka arkaya galip gelen takım (18 Kez).

İki senede sadece 1 yenilgi alan tek takım.

Resmi bir maçta 10 gol atan tek takım; 1989-90 sezonunda Beşiktaş-Adana Demirspor: 10-0 Ali Gültekin (4), Metin Tekin (3) ve Feyyaz Uçar (3).

Evinde 10 sene hiçbir Anadolu takımına yenilmeyen tek takım.

Lig tarihinde en uzun süre yenilmeyen ekip (48 maç) Beşiktaş, 1990-91 sezonunun 26. haftasında Gençlerbirliği'ne 2-0 yenildikten sonra, 1991-92 sezonunu yenilgisiz kapattı. Besiktaş tam 48 hafta sonra, 1992-93 sezonunun 13. haftasında Galatasaray'a 3-1 yenildi

Birinci futbol liginde üst üste en çok maç kazanma rekoru (1959-60 sezonu üst üste 13 maç).

Türkiye'de bütün kuruluşlar ISO 9001: 1994'e göre belgeli olmasına rağmen, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ISO 9001: 2000 revizyonuna göre belgelendirilmiş ilk kuruluş. Beşiktaş Jimnastik Kulübü, sportif branşlar yönetimi ve spor tesisleri işletimi, marka ve amblemli ürün pazarlama ve satışı, basın, halk, üye ve taraftar iletişimi ile üyelik hizmetleri alanlarında ISO 9001: 2000 versiyonuyla Türkiye'de belgelendirilmiş ilk ve tek spor kulübü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 20 Mayıs 2010; 8:41:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

quote:

quote:

her avrupalı gibi bu adamlar da türkiye ye o kadar ilgisiz ki bu normal...

edit:şunuda ekliyeyim;beşiktaş ın olmaması bilinmemesinden veya hut unutulmasından değil "ş" harfleri olduğu için yazılamamasından...dikkat edin orada yazılan 3 takımdada türkçe karekter yok...olsada yazamazlar zaten adamların klavyede türkçe karekter yok çünkü....tabi bunu beşiktaş ı takmadılar yada unuttular gibi yorumlayanları bilinçli ve biraz akıllı olmaya davet ediyorum...13 şampiyonluğu 8 türkiye kupası, 1 süper kupa ve türkiyenin ilk kulübü olan beşiktaş ı unutmuşlar ama 2 gün evvel ilk şampiyonluğunu alan bursayı unutmamışlar öylemi

NOT:bilmeyenlere....

BJK BAŞARILARI

En fazla resmi İstanbul Ligi Şampiyonu (15 Kez).

Üst üste beş yıl İstanbul Şampiyonu olan tek Kulüp (1939-1943).

İstanbul Ligleri’nde en fazla gol atan takım (1 Sezonda 90 Gol, 8 Yılda 599 Gol)

Resmi Lig’de 18 maçta 18 galibiyet alan tek takım.

Resmi Ligler’de en fazla "namağlup şampiyon" olan takım (7 Kez).

Türkiye Ligi’nde "Namağlup Şampiyon" olan tek takım.

Türk Milli Takımı'nı temsil hakkı verilen tek takım.

Ambleminde AY-YILDIZ olan tek Kulüp.

En fazla Centilmenlik Kupası alan takım (19 Kez).

Genç Takımlar Futbol Ligi'nde en çok İstanbul ve Türkiye Şampiyonu olan Kulüp (30 Kez).

Eskrimde Balkan şampiyonu olan Kulüp.

"19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı" fikrini ortaya atıp uygulamasını ve kanunlaşmasını sağlayan Kulüp.

Grekoromen güreşi, öncelikle kulüplere, daha sonra da Türkiye'ye yayan Kulüp.

Atletizm, eskrim, boks, basketbol, güreş ve futbolda Türkiye şampiyonlukları olan Kulüp.

Sırıkla atlamayı Türkiye'ye getiren Kulüp (Ressam Namik İsmail).

Okullarda "Beden Terbiyesi" dersleri veren Kulüp.

Türkiye'nin en zengin tesislerine sahip Kulübü.

Türkiye'de her branşta "Spor Okulları" açan tek Kulüp.

Alt yapısından en çok yıldız yetiştiren Kulüp.

Üst üste 56 maç yenilmeyen tek kulüp "Yenilmez Armada".

Üst üste en fazla arka arkaya galip gelen takım (18 Kez).

İki senede sadece 1 yenilgi alan tek takım.

Resmi bir maçta 10 gol atan tek takım; 1989-90 sezonunda Beşiktaş-Adana Demirspor: 10-0 Ali Gültekin (4), Metin Tekin (3) ve Feyyaz Uçar (3).

Evinde 10 sene hiçbir Anadolu takımına yenilmeyen tek takım.

Lig tarihinde en uzun süre yenilmeyen ekip (48 maç) Beşiktaş, 1990-91 sezonunun 26. haftasında Gençlerbirliği'ne 2-0 yenildikten sonra, 1991-92 sezonunu yenilgisiz kapattı. Besiktaş tam 48 hafta sonra, 1992-93 sezonunun 13. haftasında Galatasaray'a 3-1 yenildi

Birinci futbol liginde üst üste en çok maç kazanma rekoru (1959-60 sezonu üst üste 13 maç).

Türkiye'de bütün kuruluşlar ISO 9001: 1994'e göre belgeli olmasına rağmen, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ISO 9001: 2000 revizyonuna göre belgelendirilmiş ilk kuruluş. Beşiktaş Jimnastik Kulübü, sportif branşlar yönetimi ve spor tesisleri işletimi, marka ve amblemli ürün pazarlama ve satışı, basın, halk, üye ve taraftar iletişimi ile üyelik hizmetleri alanlarında ISO 9001: 2000 versiyonuyla Türkiye'de belgelendirilmiş ilk ve tek spor kulübü.

Bravo süper yazmışsın BJK forever

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

quote:

quote:

quote:

"ı" ingilizce bir karakter mi? veya Fenerbahçe'yi Fenerbahce diye yazarken Besiktas yazamamışlar mı? ya unuttular ya da koymak istemediler Türkçe karakterle felan ilgisi yok yani...

• Bu sayfa gerçekten EA Sports'a aitse helal olsun. Bakın adamın yazış şekli bile yabancı gibi. Şu cümleye dikkatinizi çekerim. " Burda en çok hangi takımın taraftarları var acaba? Galatasaray? Fenerbahce? Belki Bursaspor’dır? " Türk birisi böyle bir cümle kurmaz. Türkçe bilipte yurtdışında yaşayan birisinin kuracağı cümle bu. Beşiktaşı yazmamış çünkü sadece ilk üçe girenleri yazmış. Her türlü yabancı olduğu belli.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.