Şimdi Ara

EA Sports FC 25: İşte fark yaratan 71 değişiklik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

bence utanmiyorlardir kanka. adamlarin bir kismi suan miami de bir kismi luks teknesinde bir kismi baska yerde egleniyor keyfine bakiyor. senin gibi 48 ay taksitle aldigi bilgisayarindan ona buna sallamiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dmncyr D kullanıcısına yanıt

Yok kanka ben 72 ay taksitle aldım. Bir böbreği de satmak zorunda kaldım. Ühü :(

• full takım yapma olsa keşke pesteki gibi

• oa.banner kullanıcısına yanıt

Nerede O eski Pes'ler..Animasyon ile Goturdu olayi FC..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Büyük şirketlerin omurgası olmaz, yani zerre utanmazlar. Para gelsin, nasıl gelirse gelsin mantalitesinde hepsi. Ben olsam ben de dayarım küsküyü. 4S kuralı, siven sivilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 20 Temmuz 2024; 13:15:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dmncyr D kullanıcısına yanıt

saçmalamanın alemi yok her eleştiren bir laternatif yapmak zorunda değil.

• KimJong Baba K kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan klasik savunma yapıcan.

• Bana göre Winning Eleven 3, PES 6 ve PES 2008 dönemlerindeki oynanış zevkine hala ulaşılamadı. Umarım yapaylıktan çok simülasyon mantığıyla gerçeğe yakın olmaya çalışmıştır. Hadi rastgele.

• Senelerdir kariyer modu oynarım, bu modu geliştireceklerine her sene daha da kötü hale getiriyorlar. Öncelikle maçtan önce kadroları geri getirsinler saçma sapan direk maç başlıyor. Önceden transferin son günü hangi takım kimleri satmış kimleri almış kaç para harçmış hepsi gözükebiliyordu artık hiçbiri gözükmüyor. Seneler geçtikçe gerçeklikten uzaklaşıyor kariyer modu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online oyunda defans yapmayı diyorum offline modda biliyorum eski defans seçiyorum ama seasons ve fut da da pas tuşu ile defans olmalı yeminlen yıldım mk her maç 5 atarim ama 8 yerim çünkü defans yapamıyorum yılbaşında aldım aq yok sikitgimin defanssini hala yapamiyorum

• 11 - ofansif forvet OF kaldırıldı, santrfor ST duruyor tabi ki :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fut rush club umrumda değil.

2 isteğim; seasons'ta aynı takımla eşleşmemek ve maçları gündüz güneş parlaklığında oynamamak.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.