Şimdi Ara

EA Sports FC 24 | PS5 - PS4 | 29 Eylül 2023 (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.242
Cevap
55
Favori
77.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RenocuCsedanyaniMegane kullanıcısına yanıt

Online kismi icin bisey diyemem ama offline kisimda fifa 23 cok oturakli bir oyun buna gore guncelleme bekleyip olmadi satip 23 e donerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RenocuCsedanyaniMegane kullanıcısına yanıt

Zaten en çok can sıkan nokta bu...İlk çıktığında ozellikle üçüncü güncelleme öncesi farklı bir oyun hissi vardı.Pozisyon zenginliği ve doğal oynanış.Güncelleme sonrası fifa 23 den bile kısır bir oyun haline geldi.Kanatlardan yardır çizgiye in içeriye pas ver...

• Bartınoğlu kullanıcısına yanıt

Fc 24 ü ilk indirdiğimde 3-4 maç yaptım açıkçası fifa 23 le arasında bir fark görmemiştim.Ardından 23 ü açıp maç yaptım ve arada ki farkı gördüm daha farklı bir oynanış vardı.Ardından yer tutmasın diye 23 ü tamamen silip fc24 ile devam ettim.Lanet güncelleme geldikten sonra 23 ü tekrar kurdum ve moralim bozuldu.Çünkü fifa 23 daha stabil ve sakin bir oynanış sunuyor.

• Merhabalar,
    Ps5 ea sunucuları bağlantı hatası ile ilgili bir şey sormak istiyorum;
    Ps plus'a sahip olduğum kendi üyeliğim ile servera bağlanmakta hiç sorun yaşamıyorum.
    Fakat oğluma açtığım, sınırlamaları olan "Kids" hesabı ile cihaza girilip fc24 açıldığında servera bağlanmıyor.
    Zaten online oynamayacak ama en azından kadro güncellemelerini yapabilse güzel olur, bu hata sebebi ile bunu dahi yapamıyor.

Var mı bu problem için çözümü olan?

Şimdiden teşekkürler

• espslash kullanıcısına yanıt

Artık bu bile düzeltemiyor hocam oyunu son güncelleme ile anasını bellediler. Hiçbir slider düzeltemez bunu. Kariyer için konuşuyorum. Yine 7-8 gol olmaya başladı. Karşı takımın gücü ne olursa olsun elini kolunu sallaya sallaya, skill yapa yapa ceza sahasına giriyorlar müdahale etmek mümkün değil. Pass error 70 olmasına rağmen.

• Erkka kullanıcısına yanıt

Oyun girişinde ea bağlantısını kesiyor musunuz? Birde profilde ki dlc dosyasını silip oynamayı deneyin.

• Erkka kullanıcısına yanıt
    Oyunu yeni aldım. Modena kariyerine başladım. Maalesef her maç 7-8 gol olması sıktı. İki senedir keyifle kariyer yapamıyorum. Devre süresini ne yapıyorsunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    4 dk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhaba oyunu ve ultimate team paketi ayrı kod ile yükledim store aboneliğime ancak fc pointsleri göremiyorum hesabımda. indirilenler içerisinde bakınca da standard sürüm diyor nasıl bir yol izlemeliyim store ile mi konuşmalıyım yoksa yüklenecek mi?

• yellow canary01 kullanıcısına yanıt
    Psn quattro7x7

• Kariyer modu rezalet. Squad Battles'ta bile bu kadar gol olmuyor. Maça girdim, 10 dakikada 3-1 olunca maçı yeniden başlat yapıp simüle ettim. 6-5 bitti. Bir sonraki maç yine simüle ettim, yine 6-5. Taktik değiştirip herkesi defansa çektim, yine 4-5 gol oldu. Hadi ben gerizekalıyım, savunma yapamıyorum diyeyim; hücum da aynı halt. Hiç keyif vermedi maalesef.

• steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    seneye kariyer moduda kalkacak bence rezalet üstüne rezalet 2 gr futbol keyfimiz vardı .santra yapıp çıkacaz artık. kariyer falan unıtmak lazım. oyun ultimate team üzerine inşa edilmiş.parayı verenin düzeni. santra maçı için bu oyunu almayın. gta 6 alın yıllarca oynayın

• Oyunu ön sipariş ile aldım. Çıktığından beri sadece santra ve turnuva modunda offline oynuyorum.

Top rakipte,benim adamım yanında koşarken bilgisayar bir anda topu 5 metre ileri atıp depar atıp uçup gidiyor.
    Yan yana gelinen her pozisyonda sürekli aynı senaryo. Ciddi derecede sıktı.
    Her ayarı denedim bir türlü istediğim düzeye gelmiyor. Sadece topu ileri fırlatıp bir anda at gibi hızlanıp gidiyor yapay zeka başka bir şey yok

• Güncellemeden sonra ilk maçım 1-1 bitti.
    Sezon oynuyorum. Oyun hızı 10 dan 3e düşmüş gibi.
    Fc 24 den keyif aldığım ilk maç

• Ps 5 güncellemesi ile beraber oyunu güncelledim turnuva ve teknik direktör moduna girişte 108255 hatası verdi bugun ilk kez oldu varmı sorumu yaşayan eafc 24 de

• Online sezonlarda nerdeyse hep benden yüksek yıldızlı takimlar geliyor. Mesela Beşiktaş'ı alıyorum sürekli Psg, Real Madrid geliyor.

Bu herkesde böyle mi?

• chucky58 kullanıcısına yanıt

Bugün gelen güncellemeyi daha yükleyemedim.Dediğiniz gibi oyun yavaşladıysa bu harika bir haber.Gerçekten bunu beklemiyordum.

• yns61 kullanıcısına yanıt
    Hiç olmadı

• macrinius kullanıcısına yanıt
    Bu ara çok olmaya başladı
    Ben maksimum 4 yıldız takım alırım. Son zamanlarda 4.5-5 yıldız çıkıyor karşıma. 4 alan fazla yok bekletmemek için eşleştiriyor diye umuyorum

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.