Şimdi Ara

🌸🌸😍😍😘😘Ea/söz/dil İLK 100 TELEGRAM GRUBU AÇILDI!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
1
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pm atabilir katılmak isteyenler.(YERLEŞİP de deneyecekler için açılmıştır grup.)

İLK 100 BURSUNUN HEPSİNİ 2021 DE DH AHALİSİ ALSIN MI İSTİYORSUNUZ O ZAMAN GRUBA GELİN!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10. sınıfta alan seçildiğini varsayarak yazıyorum:

Hayatımda sözel veya tm çalışmadım, bu sene ilk kez kitap açacağım buna rağmen, 3 senedir kendi dalında eğitim gören kişi beni geçemiyor ve sisteme ağlıyorsa kimse kusura bakmasın ondan bir cacık olmaz. O bursu da gram hak etmemiş demektir.

Ben kendi alanımda ilk 100 e girememiş olsam da iyi bir derece yaptım ve bu sene kendi alanım olmayan tm,dil,söz den ilk 100 zorlayacağım. Sıkıyorsa bu alandaki kişiler sayısaldan derece yapsın. Engelleyen yok :)
    Tytde sosyal ve türkçe yok mu? Görülen mat ve fen konulari 9 10 zaten siz de gördünüz biz de. Tyt sinavina herkes giriyor, herkes icin zorunlu tüm soruları yapmak. Biz nasıl sosyale çalışıyorsak sizin de fene çalışmanız gerekiyor. Siz ileri mat bilmiyorsunuz, biz dil görmüyoruz ileri seviyede, 4 tane kıytırık ders görüyoruz haftada. 11 12de coğrafya dersimiz yok ama derece yapmak için çözüyoruz. Sözel liseler çift haneli edebiyat dersi görüyor biz 5 sadece. Durumumuz tamamen aynı. Eğer biz bu arayı kapatmissak o bursu hak ettik demektir
    E o zaman kendi dalını fullemesine rağmen ilk 100e giremeyen tonla insan var sayısalda da eada da. Hemen hatta forumdan veddddddd i hatırlayalım. -uzgunum hocam ilk siz aklima geldiniz- Sinav sadece ayt değil, tyt yi de yapmaniz lazim. Yapamıyorsaniz ve biz geciyorsak hak eden biz oluyoruz.
    ÖSYM'nin ölçme kabiliyetini zaten düşük buluyorum onu biliyorsunuz. Ama bu x dalından adayın y dalında öne geçmesi tarzı tartışmalar çok saçma geliyor. Ben mesela sayısalcıyım, TYT az çok iyi geldi. Dil ile alakam yok, YDT formatını bile bilmeden girmişim çünkü 9-10 yıldır İngilizce aktif olarak kullanıyorum. Şimdi ben dilci olup dile çalışmadım diye haksızlık mı ediyorum..?

Aynı şey diğer dallar için de geçerli (EA ve TS). Sonuçta herkes TYT konularını aynı düzeyde görüyor, zaten bence bir yerden sonra önemli olan size ne gösterildiği değil sizin kendiniz ne öğrenip nasıl geliştirdiğiniz. EA'cılar arasında matematik neden bu kadar aşağıda geziyor anlamıyorum mesela. Kendi alanlarında matematik var zaten.

Yani tartışmayı anlamıyorum işte. Ben sınavda 11 tane edebiyat sorusu çözdüm, 6k oldum. E benden iyi yapan TM'ci benim önümde hala? Eğer benim arkamdaysa demek ki onun dalında onu geçmişim ister istemez. Çünkü MATEMATİK DE ONUN DALINA DAHİL. Matematik neden TM'ciler için böyle bilmiyorum, bence çözülmesi gereken sıkıntı bu.
    Sanırım sorununuz daha çok TYT korunması ile ilgili. Buna ben de katılıyorum, TYT korunmasının bence belli bir saçma tarafı var. Muhtemelen bu uygulamanın yapılma amacı farklıydı ama şu an dereceler için lütuf olmuş durumda, amacından sapmıştır herhalde.

Ama sistem eğer böyleyse bence insanlara kızmak yanlış, sistem buna izin veriyorsa insanlar değerlendirecek tabi.

Ben de farklı şekilde sistemin mağduruyum, 305. olup yerleştirmede 737'ye atıldım. Şimdi sınavda benden kötü yapan adam benim istediğim yere tam burslu girecek, ben giremeyeceğim. Şimdi o adama kızıp kinlenirsem doğru olur mu? Sen tercih etme ben hak ediyorum diyebilir miyim? Kin tutulması gereken sistem ve sistemi belirleyen kişiler. Bu açıdan insanların kişilere özel kızgınlık yapmaları yerine kurumlara haklı olarak sinirlenmeleri gerek bence.
    E çocuk bunu üniversite okurken yapmis üstüne üstlük. 4 yillik lise eğitimini 1 yilda kapamis daha ne yapsin. Sistemin yanlisligina girersek cikamayiz ki konumuz da o degil, ben de sistemi dogru bulmuyorum ama. Konudan kopmayalim durum su
    A kisisi sayisalci. Tm/ts/dil de cozmus. Ayt fullemis. Tytsi 115
    B kisisi tm/ts/dilci. Tm/ts/dil cozmus. Ayt fullemis. Tytsi 100
    A kisisi yerine b kisisinin hak etmesi icin en ufak bir sebep var mi acaba? B kisisi a benim dalima atliyor diye aglamak yerine a kisisinin nasil arkasina dusmem diye dusunmeli
  • Hocam Özelden Link Alabilir Miyim Katılmak İsterim
  • Uppp başka isteyen yok mu 4 kişiyiz

• Bu sene o sene dostlar buyurun gelin

• 2021 Mezunları korksun bizden

• hocam beni de alirsaniz sevinirim

• sizin yüzünüzden alanında iyi olan kendi sınav senesinde giren dilciler, sözelciler veya eşit ağırlıkçılar hak ettikleri bursu alamıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • someoneofgod kullanıcısına yanıt
    onlar da sonraki sene alsınlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Sanki bu yıl girenler istediğini alabildi mi?

• Imm hilmi bunu sevmedi kullanıcısına yanıt
    sırf burs almak için girmeyin kardeşim seçmeyeceğiniz bölümün sınavına, gidin kendi alanınızdan yapabiliyorsanız yapın
    Hocam ertesi yıl da girip başarılı olabiliyorsa bi öğrenci bırakın da faydalansın o burstan

• yaz reis beni dilden denicem
  • Imm hilmi bunu sevmedi kullanıcısına yanıt
    Hilmiciğğiimm canıımm 😍😍😘😘😘😘❤️❤️❤️🌸

Bizim yüzümüzden alamıyorlarsa almayı hak etmiyorlar demektir zaten

• bateren kullanıcısına yanıt
    😌😌😌Yiaa 😇😇utandırmaa😍😍😍 beniiğğ💖💖💖💖

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    evet sizin yüzünüzden, siz kendi alanınızda ilk 100'e giriyor musunuz ki diğer alanlardan almayı hak ediyorsunuz?
    sözelcisi dilcisi kendi içinde ilk 100'e girmeye çalışsa emin ol kat kat daha adil sonuçlar ortaya çıkacaktır, herkes kendi alanında yarışsa bunların hiçbiri olmaz
    Ortada haksızlık yok ki... İsteyen istediği testleri çözer verilen sürede. Sıralamasını hesaplattırır. Sınava yerleştikten sonra giremez diye bir kural yok. Burada bir yanlış göremiyorum.

Eee diğerinin suçu ney diyorsan da geçseydi kardeşim beni o zaman.

Ee onlarda girmeye çalışsın hocam Allah aşkına dediğiniz de söz mü şimdi

• ösym'nin aptal sistemine karşı çıkıyorum ben, neden eşit ağrılıkta ilk 10k'da tercih yapmayacak binlerce sayısalcı var?
    neden sözelin ve dilin ilk 1000'inin hepsi tercih yapmayacak sayısalcı dolu?

herkes kendi alanında yarışsa böyle şey mi olurdu? hayır.
    girin istediğiniz sınava, ama hangi bölümden tercih yapacağınıza göre burs sıralamaları yapılmalı, böyle gerçekten adil olmayan bir durum oluyor.

ea'cısı kendi içinde, sözelcisi kendi içinde, dilcisi kendi içinde sıralamalara tabi tutulsun, gerçekten kat kat daha iyi olacaktır
  • 10. sınıfta alan seçildiğini varsayarak yazıyorum:

Hayatımda sözel veya tm çalışmadım, bu sene ilk kez kitap açacağım buna rağmen, 3 senedir kendi dalında eğitim gören kişi beni geçemiyor ve sisteme ağlıyorsa kimse kusura bakmasın ondan bir cacık olmaz. O bursu da gram hak etmemiş demektir.

Ben kendi alanımda ilk 100 e girememiş olsam da iyi bir derece yaptım ve bu sene kendi alanım olmayan tm,dil,söz den ilk 100 zorlayacağım. Sıkıyorsa bu alandaki kişiler sayısaldan derece yapsın. Engelleyen yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 13 Ağustos 2020; 16:3:24 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.