Şimdi Ara

EA Play ve Xbox Game Pass aboneleri Battlefield 2042'yi oyun çıkmadan ücretsiz deneyebilecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çöp mü? Bir insan sahip olmadığı ürünü neden kötüleme gereği hisseder?

• quote:

Orijinalden alıntı: kbere

Xbox veya oyun bilgisayarı almaya parası yetmeyen fakir PS3 sahiplerinin klasik serzenişi.
    Bende hem süper bir PC hem de ps5 var ama gamepass resmen çöp

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CGUzmani kullanıcısına yanıt
    Sevgili troll kardeşim, sanma ki troll olduğunu anlamıyorum. Ama eğleniyorum. O yüzden cevap veriyorum. O dediğin ps5 de, süper pc de, xbox series x de bende var. Üstelik senin bir önceki forum mesajında üstün ırk gördüğün cermenlerin ülkesinde yaşıyorum.

Sen de haklısın. Benim de param olmasa ben de sadece PlayStation 3 alırdım.

EA Play ve Xbox Game Pass aboneleri Battlefield 2042'yi oyun çıkmadan ücretsiz deneyebilecek EA Play ve Xbox Game Pass aboneleri Battlefield 2042'yi oyun çıkmadan ücretsiz deneyebilecek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Sevgili troll kardeşim, sanma ki troll olduğunu anlamıyorum. Ama eğleniyorum. O yüzden cevap veriyorum. O dediğin ps5 de, süper pc de, xbox series x de bende var. Üstelik senin bir önceki forum mesajında üstün ırk gördüğün cermenlerin ülkesinde yaşıyorum.

Sen de haklısın. Benim de param olmasa ben de sadece PlayStation 3 alırdım.

Komiksin

EA Play ve Xbox Game Pass aboneleri Battlefield 2042'yi oyun çıkmadan ücretsiz deneyebilecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CGUzmani -- 6 Kasım 2021; 16:22:55 >

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Stockholm sendromu kendisini kaçıranlara duyulan sempati. Bununkisi başka bir şey yapanlara sempati

• Sanırsın adama sövdük. Gamepassdeki oyunları beğenmedik diye fakir olduk :)

ismin gözüküyor ismini sil. bir de fakir olmak ayip bir sey degil. benim ömrümün cogu fakir olarak gecti. hala da kültürel olarak fakirim. bakma bilgisayar ve konsollara bu kadar para harcadigima. biraz isim biraz da ilgi alanimla ilgili. öglen disarida yemege fazla para vermemek icin bisikletle eve geliyorum. markette alisveris yaparken hala marketin kendi markasinin ürününü aliyorum. ama gelip burada seninle ilgisi olmayan bir ürünün haberinde toksik trollük yaparsan fakir alabilecegin en kibar karsi trollemelerden biri olur. zaten diger aldigin cevaplara bakarsan bunu görürsün

• quote:

ismin gözüküyor ismini sil. bir de fakir olmak ayip bir sey degil. benim ömrümün cogu fakir olarak gecti. hala da kültürel olarak fakirim. bakma bilgisayar ve konsollara bu kadar para harcadigima. biraz isim biraz da ilgi alanimla ilgili. öglen disarida yemege fazla para vermemek icin bisikletle eve geliyorum. markette alisveris yaparken hala marketin kendi markasinin ürününü aliyorum. ama gelip burada seninle ilgisi olmayan bir ürünün haberinde toksik trollük yaparsan fakir alabilecegin en kibar karsi trollemelerden biri olur. zaten diger aldigin cevaplara bakarsan bunu görürsün

Bu deneme olayı ea play icin falan yeni değil zaten. Ben burada fikrimi yazıyorum. Senin gibi milletin karakteri üzerinden vurmaya çalışmıyorum. Gamepass senin icin gerekliyse fikrini yazar çekilirsin kenara

Trollüğü karakter özelliğin olarak görmen güzel. En azından ne olduğunu biliyorsun.

• Battlefield efsanedir

• İyi ama BF serisi hiç bir zaman hikayesi ile ön plana çıkan bir seri olmadıki, Bu tarz oyunlarda çoğu kişi bilirki hikaye arayan COD Multi arayan BF arar, BF4 hikaye kısmı güzle değildi mesela bence ama multi tarafında bana göre efsanedir.

• kbere K kullanıcısına yanıt

Bırak uğraşma şununla. Fikir belirttim diyor. Fikir belirtme çöp diyerek mi olur? :)

Game Pass kullanıyorum çok memnunum Football Manager oynuyorum keyifli. Yakuza’nın ilk oyununu Steam için almıştım şimdi diğer oyunları oynayacağım. Star Wars Jedi Fallen Order ile çok zevkli zamanlar geçirdim. Bu oyunların hepsini Steamden almak istesem zor olurdu. Forizon 5’i bekliyorum şimdi de.

Bu kadar geniş yelpaze sun ama fikir belirttim de(çöp yazarak ne kadar fikrini belirttiyse artık…)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Ben ilk defa öğrenci iken tanışmıştım: Bad Company 2 o kadar çok zevkli gelmişti ki anlatamam.

Bir süre sonra Humble Bundle ile BF3 verildiğinde sağolsun forumdan arkadaş Key vermişti. Oyuna girer girmez gülme tutmuştu. Ne BF4’den, Ne BF1’den ne de BF5’den bu kadar zevk aldığımı hatırlıyorum.

Anılarımı depreştirdiniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt

BF3'ü hikaye olarakda çok seviyorum hocam, Efsane bölümleri vardı gerçekten, Hatta sonra BF4 oynayınca nasıl bu kadar kötü yapmışlar demiştim kendimce :)

Ama hala BF4 oynuyorum multi olarak iyi oluyor :)

• Puhahahahaha
    Puhahahahaha

Lan hiç güleceğim yoktu.

Puhahahahaha
    Puhahahahaha

Ağlamayın oğlum ağlamayın. Söyleyin sony'e o da yapsın bi gamepass.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Engelledim zaten. Ama trollük yapmaya gelip ama bana fakir dediler diye ağladı. Yeterlidir. Amacı başkalarını sinirlendirmekti. Kendisi sinir oldu. PC'si olup Game Pass çöp diyen adam yüzde 99 exclusive olmayan diğer oyunları korsan oynuyordur. O yüzden ona çöp geliyordur. Yüzde 1 ihtimal de sadece Fortnite falan oynuyordur

• ben bu 10 saat mevzusundan birşey anlamadım. az önce bf2042 trial versiyonunu yıllık 169 TL ye satın aldım. Ben şimdi oyunu normal oynayabilecek miyim, oyunumu 1 yıllık satın aldım yoksa 10 saatliğinemi 169 TL verdim bi halt anlamadım...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.