Şimdi Ara

EA öğrencisi Bilgisayar Mühendisi olmak istese ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    e malum geleceğimi de belirlemem gerekiyor.
    Günlük testler, denemeler, kütüphaneye gitmeler falan filan gerçekten asılıcam derslere.
    bu seneki not ortalamam 76, matematiğim 4 ingilizcem 5.(ingilizce öğrenmeyi seviyorum bu arada)
    Fizik Kimya Biyoloji istemediğim için ea dayım ama işte malum bilgisayar mühendisliğine sayısal puan istiyorlar.
    Gerçekten istiyorum beyler.

ilk fikrim şu

╚ Dershane de sayısal bölümü seçip orda fizik kimyaya asılayım

ikinci fikrim ise alternatif meslek, yani

╚ Şimdi ne istediğimi anlatamam ama olmak istediğim şey savaş pilotu. Kamikaze de olur :D

Şaka maka geleceğimi belirliyorum, lütfen yardım edin..

• istiyorum yani yapcak bişe yok
  • Öncelikle ben de tm öğrencisiydim bu yıl diyerek söze başlıyorum, iktisat istiyordum mülkiyede ancak iktisat olmazsa bilg. mühendisliğini 2.tercih olarak düşünmeye başlamıştım son yıl.

Fen bilgisine hiç çalışmadan girdim ve 9.sınıftan hatırladıklarımla 15 net yaptım

mf-4 Sıralamam 80k geldi istersem pek çok yerde bilg. müh. girebilirdim bu yıl ancak mülkiye iktisat cepte gibi o yüzden yazmadım.

Eğer istersen olur dostum neden olmasın.
  • Sayın PaulCrewe;

Cevap verdiğin için teşekkür ederim.

En azından yapabileceğimi biliyorum artık. Teşekkürler
  • FIZIGI COK SEVIYORDUM TEK HEDEFIM UCAK MUHENDISI OLMAKTI AMA YGS SINAVI BENIM ICIN BUYUK BIR HATA OLDU VE LYS DE EA DAN HAZIRLANDIM VE ILGI DUYDUGUM SIYASALA YONLENDIM SUAN ODTU KIBRIS(TAM BURSLU) AKDENIZ GAZI GIBI UNIVERSITELERIN SIYASAL BOLUMUNE GIDEBILIYORUM :) PISMAN MIYIM HAYIR:) BILGISAYAR MUH. OLMAK ICIN SAYISALDAN OKUMANA GEREK YOK. BEN SON BIR KAC AY KALA DERSANEDE EA DAN GITTIM OKULDA SAYISALDAN DEVAM ETTIM. EA DAN DERSHANE 2. SI BILE OLDUM AMA SINAV TAMAMEMN BAMBASKA BIR PSIKOLOJI HER ZAMAN YAPTIGIMIN 80-90 PUAN ALTI YAPTIM. DEMEMN O KI BU SINAVDA O PSIKOLOJIYI ASARSAN GUNLUK NORMAL BIR CALISMAYL BILG. MUH. OLUR DIYE DUSUNUYORUM GUZEL KARDESIM:) NOT : SADECE INAN VE CALIS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun14780 -- 6 Ağustos 2012; 5:54:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş şöyle de yapabilirsin..çok da mantıklı olur..

ygs den alan ctis bölümü var bilkentte çok kaliteli bölüm..bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri..bilgisayar mühendisliğinin amele derslerinin temizlenmiş hali diyorlar..çok sektöre yönelik adamlar yetiştiriyorlarmış..

ya da tm den gireyim diyorsan yönetim bilişim sistemleri var işletme+bilgisayar bölümü..bunu da tercih edebilirsin..

bilgisayar mühendisliği tm öğrencisi için zor olur çünkü,lys fen zorlar baya..
  • bence hiç deneme zaten 2 yıldır görmüyon daha altyapın da yok.Gidemezsin demiyorum da iyi bir yere gidemezsin.60 70 bininci olup gitmek var ilk 20 kya girip gitmek var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • su an 11.sınıfsın ve aklında kesin olarak pc müh yok.sana tavsiyem 12'e kadar mat ve ygs fenin cok iyi olsun.bunun yanında ea calıs(cunku 1 yıl sonra ea ısteyebılırsın)12 de sınavdan sonra baktın hala pc muh ıstıyorsun o zaman mezuna kal ve dershaneye sayısal yazıl.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.