Şimdi Ara

EA Fullemek Mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayısalım ve ilk 100 bursu alabilmek için sınava 3-4 ay kala edebiyat, tarih, coğrafya da bakmak istiyorum. Matematik ortak olduğu için iki alanda da her halükarda çalışacağım zaten ve sınava 3 ay kala 30+ netlerde olmayı umuyorum AYT matematikte. Sizce 3-4 ay kala AYT matematikte 30+ nette olursam ve sıfırdan edebiyat, tarih, coğrafya çalışsam Fulleyebilir miyim? Fullersem ilk 100'e girebileceğim eşit ağırlıkta ve KYK ilk 100 bursunu (3000 TL) almaya hak kazanacağım.

EA Fullemek Mümkün mü?

• 30 Ayt Matematikle ilk 100’e giremezsin. En az 37 Doğru felan yapman gerekiyor. Yök Atlas’dan en iyi eşit ağırlık fakültelerine kim kaç netle girmiş, inceleyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 ile gireceğimi kim söyledi? o aylarda 30 net yapsam demek istedim. Sınava kadar da sıkı çalışırsam 30 u 40 a çekerim bence.

• GreatArcher G kullanıcısına yanıt
    Bro son aylarda mat mı yükseltecen, fkb mi bakacan, sos 1 mi fulleyecen? Hepsini aynı anda yapabiliyorsan ok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 35e kadar gelmek kolay 35ten sonrası şansa kalıyor genelde ea 1.leri bile fulleyemiyor sos1i

• SweetChildOMine S kullanıcısına yanıt

38 yapılır mı?

• dediğini yapanlar genelde çok iyi ünilerin mühendisliklerinde matematiği her durumda fulleyecek ya da maksimum 2 yanlış yapacak insanlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Oyuna Girmek Mümkün mü?
    16 yıl önce açıldı
    LYS de 270 yapmak zor mu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Matematiği Fulleyemezsin mi demek istiyorsun?

• ea oyuncak alan değil bu statüde değilsen diyorum

sözelde yüksek net çıkarmak fenden çok daha kolay ama sözel alanları fullemek fenden daha zor

• Ben de TYT'ye oynarım o zaman. TYT 110 net EA 77 net ile yine ilk 100 geliyor.

EA çöp ve rekabetin olmadığı bir alan. 110/77 ile yıl farketmeden 1. olursun zaten XD

• BeforeIforget B kullanıcısına yanıt

Dalga geçmiyorsunuz değil mi?

• matematik net aralığın şu an nasıl hocam

• İşte TYT 110 net EA 77 net ile gelen sıralamalar...

EA Fullemek Mümkün mü?
  • ea yı bebek oyuncağı gören çok kişi var .d neys gelin aga umarım asıl çalışmanızı etkilemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkaannn1421 -- 27 Ekim 2022; 19:50:26 >
  • Hocam şu an istediğim gibi değil maalesef. Mart ayına kadar 30 nete çıkarmam lazım en az.

• furkaannn1421 F kullanıcısına yanıt

say'dan 10 dk arttır ea'ya yeter derece için

Son 2 ayda bir anda 30'dan 40'a çıkamazsın. Ayt Matematikte 35'ün üstünde yapmak için sorulara bir Matematikçi gibi yaklaşman gerekiyor. 2021'deki polinom ve kombinasyon soruları bunun örneği. Şuan bile 30 yapamadığını söylüyorsun. O iş imkansız yani. Hayalperestliğin lüzumu yok kardeşim.

• Sene sonunda yaparsam hatırlatacam bu yorumunu ama.

• Matini duzelt 40a cok yaklastir edebsos1den fule yakin yapmana gerek kalmaz. Ve seneden seneye cok degisiyor ben 65le girmistim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.