Sayısalım ve ilk 100 bursu alabilmek için sınava 3-4 ay kala edebiyat, tarih, coğrafya da bakmak istiyorum. Matematik ortak olduğu için iki alanda da her halükarda çalışacağım zaten ve sınava 3 ay kala 30+ netlerde olmayı umuyorum AYT matematikte. Sizce 3-4 ay kala AYT matematikte 30+ nette olursam ve sıfırdan edebiyat, tarih, coğrafya çalışsam Fulleyebilir miyim? Fullersem ilk 100'e girebileceğim eşit ağırlıkta ve KYK ilk 100 bursunu (3000 TL) almaya hak kazanacağım. ![]() |
EA Fullemek Mümkün mü?

-
-
30 Ayt Matematikle ilk 100’e giremezsin. En az 37 Doğru felan yapman gerekiyor. Yök Atlas’dan en iyi eşit ağırlık fakültelerine kim kaç netle girmiş, inceleyebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
30 ile gireceğimi kim söyledi? o aylarda 30 net yapsam demek istedim. Sınava kadar da sıkı çalışırsam 30 u 40 a çekerim bence.
-
Bro son aylarda mat mı yükseltecen, fkb mi bakacan, sos 1 mi fulleyecen? Hepsini aynı anda yapabiliyorsan ok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
35e kadar gelmek kolay 35ten sonrası şansa kalıyor genelde ea 1.leri bile fulleyemiyor sos1i
-
38 yapılır mı?
-
dediğini yapanlar genelde çok iyi ünilerin mühendisliklerinde matematiği her durumda fulleyecek ya da maksimum 2 yanlış yapacak insanlar
-
Matematiği Fulleyemezsin mi demek istiyorsun?
-
ea oyuncak alan değil bu statüde değilsen diyorum
sözelde yüksek net çıkarmak fenden çok daha kolay ama sözel alanları fullemek fenden daha zor
-
Ben de TYT'ye oynarım o zaman. TYT 110 net EA 77 net ile yine ilk 100 geliyor.
-
EA çöp ve rekabetin olmadığı bir alan. 110/77 ile yıl farketmeden 1. olursun zaten XD
-
Dalga geçmiyorsunuz değil mi?
-
matematik net aralığın şu an nasıl hocam
-
İşte TYT 110 net EA 77 net ile gelen sıralamalar...
-
ea yı bebek oyuncağı gören çok kişi var .d neys gelin aga umarım asıl çalışmanızı etkilemez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkaannn1421 -- 27 Ekim 2022; 19:50:26 > -
Hocam şu an istediğim gibi değil maalesef. Mart ayına kadar 30 nete çıkarmam lazım en az.
-
say'dan 10 dk arttır ea'ya yeter derece için
-
Son 2 ayda bir anda 30'dan 40'a çıkamazsın. Ayt Matematikte 35'ün üstünde yapmak için sorulara bir Matematikçi gibi yaklaşman gerekiyor. 2021'deki polinom ve kombinasyon soruları bunun örneği. Şuan bile 30 yapamadığını söylüyorsun. O iş imkansız yani. Hayalperestliğin lüzumu yok kardeşim.
-
Sene sonunda yaparsam hatırlatacam bu yorumunu ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Matini duzelt 40a cok yaklastir edebsos1den fule yakin yapmana gerek kalmaz. Ve seneden seneye cok degisiyor ben 65le girmistim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

30 Ayt Matematikle ilk 100’e giremezsin. En az 37 Doğru felan yapman gerekiyor. Yök Atlas’dan en iyi eşit ağırlık fakültelerine kim kaç netle girmiş, inceleyebilirsin.
|
30 ile gireceğimi kim söyledi? o aylarda 30 net yapsam demek istedim. Sınava kadar da sıkı çalışırsam 30 u 40 a çekerim bence. |
Bro son aylarda mat mı yükseltecen, fkb mi bakacan, sos 1 mi fulleyecen? Hepsini aynı anda yapabiliyorsan ok.
|
Benzer içerikler
- türevin geometrik yorumu
- özcan aykın ayt fizik pdf telegram
- dhmi memur maaşları
- ayt kimya kaç günde biter
- venegis xr 37.5 mg kullanıcı yorumları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X