30 dolara almıştık, satan eleman 80 dolar yapmış fiyatı. güncel yöntem var mı hocam uyguna varsa fazla para vermeye gerek yok. |
EA FC 26 [PC ANA KONU] -Tarihinde ilk kez, resmi olarak Türkçe spiker desteği!- (6. sayfa)

-
-
Detaylı incelemede özetle UT oynuyorsanız hızlı gercekci olmayan bir oyun tarzı sunuyoruz maçların 13-12 bittiği ama kariyer ve offline oynarsanız sizlere daha oturaklı yavaş bir oynanış sunuyoruz.
Bu yıl yine cilaladık lütfen tam oyun parasını bize verin özet bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben EA APP üzerinden VPN kullanarak hindistan üzerinden aldım. Ultimate sürümünü 2600tl'ye aldım
-
Hangi VPN kullandınız?
Hem FC 26 hem Yeni Battlefield üzerinden deneyebilirim belki bende.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayfall -- 23 Temmuz 2025; 10:25:37 > -
Birkaç patch ile zaten önceki oyunları bu hale çeviriyorlardı. Ama bu sefer bunu açıkça belirtmişler. Türkçe spiker ve Dünya Kupası olduğu için yine dayanamayıp alabilirim ama çok zamanımı alıyor.
-
şükür kurtuldum ben geçen sene almadım FUT yıllarca delirtti bizi zaten artık çocuklardan bana fırsat gelmiyor.eğer kariyer modu ve offline oynanış dediği gibi gerçekçi olursa alabilirim ama FUT mu aman aman ..
-
Hindistan'da yanlız Türkçe desteği yok, Amerika kıtasından sayıp sadece ingilizce var
İade edip Ukrayna üzerinden alın, Doğu Avrupa olduğu için Türkçe var
-
Siz diyince iptal edip ukrayna üzerinden aldım. ZEN Vpn ile
-
ea play pro u mısır dan almayı deneyen var mı yıllık 39 dolara geliyor
-
Hayırlı olsun
-
Ukrayna üzerinden ultimate sürümü 2175 tl gözüküyor vpn ile. Baya avantajlı. Banka kartımı kabul etmedi alamadım. Farklı kk ayarlayabilirsem tekrar deneyeceğim. Bu arada eminiz değil mi Türkçe dil desteği olduğundan :)
-
EA play zam yememiş hayret. 12 aylık 999 TL çekmiş karttan.
FC26 yine geliyor mu EA play e?
-
hangi vpni kullanıp baktın. söylersen ben almayı deneyeyim
-
urban vpn
hesapta devam eden üyelik varsa checkout kısmı gelmiyor, hesap boş ise geliyor fakat üyelik yaklaşık 3 ay daha devam ettiği için denemedim.
-
bende gamepassden dolayı düz eaplay var deneyeyim baklaım.
-
Ben de kaspersky vpn var fakat pro üyeliğim eylül'e kadar üyelik bitmeden yeni üyelik alamıyorum değil mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
EA Sports FC 26’da Türkçe spikerlerin kim olduğu belli gibi tahmini.
Özkan Öztürk ve Avrupa gecelerinin efsane spikeri Ertem Şener, EA’in yeni oyununda mikrofonun başında olacak. Ayrıca iki spikerin de kendi sosyal medya hesaplarından oyunun resmi hesaplarını takip etmeye başlaması bu dedikoduları doğrular nitelikte, ançak henüz daha resmi bir açıklama yok.
Özkan Öztürk İnstagram sayfası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayfall -- 25 Temmuz 2025; 16:29:13 >
-
Bilgilendirme için teşekkürler.
İsimler netleştiğinde ilk mesajı düzenleyeceğim.
-
Bu arada, milli takımlardaki ve teknik direktör kariyerindeki teknik direktörlerle ilgili bir güncelleme var:
reddit
From the FifaCareers community on Reddit: FC26 career mode newshttps://www.reddit.com/r/FifaCareers/comments/1m94fl7/fc26_career_mode_news
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 25 Temmuz 2025; 20:34:4 > -
Denedin mi hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X