Şimdi Ara

EA FC 25 [PC ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.145
Cevap
50
Favori
60.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mail sistemine güvenmeyin, EA Pro sistemi bölgesel bazda nasıl değiştiyse o geçerlidir yani 999 TL yerine 120 dolar alması yüksek olasılık sonuçta sistemlerini değiştirdiler. Teyit için gene müşteri hizmetleriyle görüşün ama 120 dolar vermek istemiyorsanız bence otomatik yenilemeyi kapatın, ne olur ne olmaz. Ayrıca üyelik detayları sayfasına da göz gezdirin bende $119,99 görünüyor. EA Play Pro yenilemesi yaptığımda bana gelen mail de böyle:

EA FC 25 [PC ANA KONU]
    EA FC 25 [PC ANA KONU]

999 TL maili gelip kartından o miktarda çekilenler teyit ederse güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 30 Ağustos 2024; 12:32:3 >

• venomtrk kullanıcısına yanıt
    Mail gelen arkadaşlar teyit etti zaten. Live chat ile görüştüklerinde de bundan sonra da aynı miktar çekilecek denilmiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şöyle bir konuda abonelik yenilenirse yeni ücret çekilir denmiş ama bilemiyorum, hatta dün sormuş başka biri bu konuyu.

https://answers.ea.com/t5/EA-Play-PC/EA-Play-Pro-Renewal-Price-in-Turkey/m-p/14007723

O gün geldiğinde sanal kart kullanıyorsanız 1000 TL civarında limitte tutmakta fayda olabilir EA FC 25 [PC ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 30 Ağustos 2024; 14:50:24 >
  • EA FC 25 [PC ANA KONU]

chatten farklı şeyler yazıyorlar ama bunu ss aldıktan sonra ön siparişi iptal ettim ben de 999 tl çeker diye düşünüyorum.

• sekoni kullanıcısına yanıt

Chatte konuşmayı bilmeyen Hintlileri koymuşlar bir şeyden haberleri yok ciddiye almaya gerek yok :) Mail geldikten sonra 999 TL'ye yenileyen arkadaşların mesajları yukarda onlara güveniyoruz işte..

• 999 TL'ye yenileme maili doğrudur. Sanal kart ekleyin ve limiti 1.100 TL yapın, EA oradan çekim yapacaktır. 1.100 TL deme sebebim, 10-20 lira fazla çekmek isteyebilir.

• zaferengur kullanıcısına yanıt

Ukrayna ve Rusya VPN alınan dönemleri hatırlayın. Ordada dil kısıtlıydı ama VPN kapatınca normal kullanıma hale geliyordu

Tabii o zamanlar Origin Access Premier'di...

• Batuhan445 B kullanıcısına yanıt
    FC 24'e girdim, Türkçe mevcut.

• EA FC 25 [PC ANA KONU]

FC 25 için 4 defa 1600 FP Almak

Daha önce Play Pro alınan FC 24'e 1600 FP vermez. Bu taktik ilk defa Play Pro alınan FC 24 veya yeni bir hesaba geçerlidir.

Ayrıca Ukrayna/Rusya VPN ile alınsa bile İngilizce ekliyorlar. EA eskiden eklemiyordu artık güncel oyunlarda bile Rus sürümde İngilizce ekliyor (varsa +Türkçe)

EA FC 25 [PC ANA KONU]
    ABD VPN açıkken oyunu satın al veya linkle, Türkçe dil seçeneği sunmuyor. Bu bilgi de aklınızda bulunsun. 😊

• Eskiden fifa şimdi ea fc oyunları sayfa sayfa olurdu.Şimdilerde sanki mecburiyetten oyuyoruz modunda herkes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 3 Eylül 2024; 16:39:17 >
  • -Prometheus- kullanıcısına yanıt
    Konu zoraki oynamak değil, millette oyunu alacak para yok. 💵

Hindistan VPN'de aynı durum, Türkçe yok diye iade edip Ukrayna VPN ile tekrar aldım

Normalmiş gibi konuşuyorum ama ban sıkıntısı olmadıki

Gayet normal ve yasal bir işlem. Ban yemezsin, FIFA 14'ten beri ucuz yöntemlerle satın alıyorum.

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

fifa 13 ü lise sonda çıktığı gün 74 tlye almıştım. 39$ falandı galiba. nba ile beraber ikisi 150 tl tutmuştu. oyunların fiyatı dolar bazında da arttı.

şimdi 28 yaşına geldim ikisini aynı anda alamıyorum. 140$ yapıyor 4700 tl. ya fifa ya nba alacağım. ki emin de değilim büyük ihtimal black friday i beklerim

• 999tl yenileme maili gelmişti bugünde çekim yaptı EA FC 25 [PC ANA KONU]

• Ofsayt Bozan Stoper kullanıcısına yanıt

Maalesef hocam. Eskiden oyun alırken bir defa düşünüyorken artık 10 kere falan düşünüyor, üzerine günlerce vicdan muhasebesi yapıyoruz....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Prometheus- kullanıcısına yanıt

Ohoo müdür seni FIFA konusunda görürmüydük beya. Pes kepenk kapattı ortaklık bozuldu. Unuttun bizi :)

Artık senin de FIFA'ya transfer olma zamanın geldi bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

biliyorum eskiden Güney Kore ile almışlığım var ama böylesini ilk kez yaşadım.

Farklı para birimi ile al, iade et sonra yine farklı para birimi ile al

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.