Arkadaşlar oyunda fps sorunları mı var? Ekran kartım rtx 3080 olmasına rağmen fps çok düşük. Bir de monitörümün ekran yenileme hızı 165 hz fakat oyundaki ayarlarda en fazla 144 var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sismancocuk -- 23 Eylül 2024; 11:3:23 > |
EA FC 25 [PC ANA KONU] (34. sayfa)

-
-
Bende rx7800xt kullanıyorum 144 veriyor fazlasını vermiyor oyunda yok galiba, onun dışında fc24 göre çok daha iyi tekrarlarda 50 fps düşüyordu takılma hissetiliyordu fc25 de tekrarlard fps dusuyor ancak göze batmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3-4 saatlik deneyimimde açıkca şunu söyleyebilirim ki, önceki serilerde en sevmediğim özellik basketbol gibi top bir o kalede bir bu kalede olmasıydı. Artık olay mücadeleye döndü. orta sahada uzun geçirilen vakitler, presler, top kayıpları vs. vb.
word class seviyesinde ve simülasyon ayarları aktif şekilde oynuyorum. Mücadele gücü yüksek, çekişmeli ve zorlu ancak çok keyifli maçlar oynadım offline.
online uzun yıllardır oynamıyorum, hile durumları soğutmuştu.
Daha önceden de dediğim gibi grafik ayarları da kusursuza yakın. Ara sahnelerde ve maç sırasında donma yaşanmıyor.
-
PS5'te oynadığım için steam yok bende ama şu şekilde çözdüm.
Oyunu ilk açtığımdan 24'teki ayarları onayladım ve bu şekilde giriş yaptım. Genelde her sene yapıyorduk ama bu sene bir bug oluştur sanırım.
Kontrol ayarlarımı sıfırlayıp yeniden kurdum ÖZEL B olarak ayarladım, şu en her şey normale döndü.
-
Hocam grafik ayarlarını minimuma çeksem de yine fps düşük, sorun nereden kaynaklanıyor hiç bir fikrim yok
-
ben de bi kaç tane faydalı bilgi vereyim
- geçen senenin ea play aboneleri 999 tl ye yeniliyor dün çekti benim karttan da
- companion appde fp fiyatları hala ucuz bence almayın değmiyor ama alacaksanız da gidip oyun içinden almayın
- oynanış ayarlarında reflex/reaksiyon diye bir ayar var onu kapatırsanız menü daha akıcı oluyor diyorlar ben kapattım çok fark yok ama siz de deneyin
- anlar da 3-4-2-1 taktiğiyle oynarsanız kaleciyle direk karşı karşıya kalıyorsunuz hızlı bir şekilde bitiyor böyle
- rivalsda çok kasmayın 15 win alın bırakın ben div5den div4 e çıkma gafletinde bulundum zulüm resmen
- rushda bi arkadaşla girerseniz çok daha fazla rp veriyormuş 6-7k falan. ben daha deneyemedim henüz
- paletools kullanırsanız web appde görevleri alabiliyorsunuz. ayrıca paletoolsda snipe bot kullanmadan bile snipe daha kolay
- foden saliba falan çıkarırsanız satmayın son bile 360k dan extinct nerdeyse fiyat aralığı güncellemesi gelince çok daha yukarıya satılır bu kartlar
- şu an 88 89 lara yatırım yaparsanız 1 aya falan coininizi 2 ye katlarsınız büyük ihtimalle
bana şansa untrade putellas geldi hiç akılda yokken mecbur ispanya döndüm ve torres almaya çalışıyorum o yüzden yatırıma ve extinct oyunculara saldırdım baya 15 20 güne torresi alıp üstüne adama falan derken kadroyu o şekil oluşturmayı düşünüyorum.
rushda beraber gireriz diyen olursa ekleyebilir ea nick : mosquytoo
-
Hocam slmlar menüdeki reaksiyon ayarları tam olarak nerede acaba, teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oynanış kısmında aşağılarda bi yerde olması lazım reflex/reaksiyon tarzı bir şey yazıyor
-
Ben geçen senenin abonesiyim 2024 11. Ayda bitiyor. Yenileme yapmasın diye kart bilgilerini flan sildim tekrardan bilgileri girip yenilemeyi açsam mı bilemedim. Ya 4 bin çekerse hocam
Rush mod cok zevkli ve çok akıcı. Rivals giriyorum oyuncuları donduremiyorum cok ağırlaşıyor oyun. Tepki süresi çok uzun gibi geldi bana.
aboneliği iptal etmediyseniz 999 çeker büyük ihtimal. ben de çekiniyordum sanal kart ekledim 1100 tl limit koydum otomatik almış
-
Yok aboneliği iptal etmedim FC 25 oynuyorum zaten şuan. Dediğiniz mantıklı sanal kart oluşturup bin lira limit koyim bende. Çekerse iyidir
-
Arkadaşlar dünde yazmıştım dün steamdan 89.99 dolara fc 25 ultimate sürüm satin aldım parasını öderken ilk denemede satın alım hata verdi 2.denemede parayı çekti başarılı oldu kredi kartimdam 3160 TL kesildi fakat oyun kütüphaneme eklenmedi steamla iletişim kurdum sistem hatasından dolayı para alınmadı diyolar bankayla grsyorum alım basarili diyolar dekont falan herşey attım Steam kıvırıyor para ödemesi almadık diye banka çekim başarılı diyor arada kaldım ne yapacağım bır fikrim yok benim 3160 TL güme gitti heralde 2 taraflada iletişim kuruyorum topu birbirlerine atiyolar kredi kartimdan çekim yapıldığına dair Steam ma resim attım dekont attım hala çekim başarılı değil diyolar ama para net kesildi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
aga yaniyorsun valla iyi oyuncular cikariyorsun temiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X