Bende açık ama kapalıyken ne farkı olur bilmiyorum çünkü şuan oyunun görüntüsünden ve akıcılığından aşırı memnunum.Özellikle Işın izleme çok değiştiriyor. |
EA FC 25 [PC ANA KONU] (29. sayfa)

-
-
peki dualsense ile yön yukarı tuşa bastığınızda topu ayağından açma gini bir saçmalık varmı analogta yapmıyor ama yön tuşlarında yapıyor
-
Ps5 te oynarken yön tuşlarıyla oynuyorum, analog kullanmıyorum. Saçma sapan topu sektirip ayağından açıyor. Çıldıracagım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkytur -- 21 Eylül 2024; 0:54:34 > -
Pc de xbox gamepad ile oynuyorum adamlar arada koşuyor arada koşamıyor anlamadım sorunu
-
Rush modunda 2 kez mac sonunda oyun crash atti saka gibi ve bu 2 macimda windi. 2 kez kazandim ona ragmen maglup saydi beni. Hersene bitmemis oyunu cikariyor EA.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Schi20phreneAbi bilgisayarda her şey olabilir düşey senkronizasyonunız devredışıdır bu sefer yüksek fps alıyorsanız tazeleme hızından fazla oluyorsa ekranda yırtılma yapabilir
ekran tazeleme hızını fps geçmiyorsa bu sefer görüntü senkronizasyon da onlar mutlu olduğu için yakalayamıyordur yani bunu tam anlatamadım da böyle bir şey oluyordur gecikme yapabilir
ya da düşük gecikme almanıza rağmen fiber internette ise bakır kabloyla hizmet oluyorsanız alt yapıda sorun vardır Buda olabilir yani bu bilgisayarın FIFA versiyonu randımanlı değil benim yıllarca ettiğim tecrübeye sabit olarak konsol da öyle değil ki bütün herkezin ekranı atmış ve PSY kitleniyor tazeleme hızı da artmış oluyor ne yırtılma oluyor ne bir şey oluyor gecikme oluyorsa da herkezde oluyor olmuyorsa da kimse de olmuyor her şey üreticinin programladığı şekilde eşit Ayarlarda olduğu için sorun %90 daha az oluyor
hocam çözünürlükle alakalı bi problemmiş. 16/10 olarak otomatik ayarlanmış. 16/9 yapınca düzeldi
-
Dualsense bilmiyorum bende xbox kolu var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oyun almaya değer mi
ona göre verip parayı alacagım
-
Hocam değmez ama FUT bağımlılığı için her sene alıyoruz biz. Senin için almaya değer mi değmez mi kendin karar vereceksin.
-
Beyler şu İngilizce dil seçeneği ile alakalı sorunu çözen vwr mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
EA App'ten yüklerken Türkçe'yi seçiyorsun
Yüklendikten sonra İngilizce oluyor değilmi?
-
Türkçe sorunu sadece Steam'de mevcut.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ea app’tede yaşadımda o yüzden
steam’i gördüm zaten orası daha karışık
Uygulamada ne gördüğüme bakın: "Technopat" technopat sosyal
EA FC 25 açılış ekranında kalıyorhttps://www.technopat.net/sosyal/konu/ea-fc-25-acilis-ekraninda-kaliyor.3433958/page-3#post-26092884
Bedava 1600 FP Yöntemi Devam Ediyor ❗
EA Play Pro üyeliği edinip önce FC 24'e en az bir kez giriş yapın. Bu sayede hesabınıza 1600 FP (Futbol Puanı) yüklenecektir.
Bu puanları kullanmadan FC 25'e giriş yaptığınızda, tekrar 1600 FP kazanacaksınız.
Ayrıca, FC 25'e giriş yaptığınızda sistem, FC 24'teki 1600 FP'yi aktarıp aktarmayacağınızı soracak.
Normal şartlarda, FC 25 için her ay 1600 FP olmak üzere toplamda 3 defa FP yüklemesi yapılmaktadır. Ancak, bu yöntem sayesinde FC 24'ten aktarılan 1600 FP ile ekstra bir kazanç elde etmiş olacaksınız.
Sizin adınıza çok sevindim kıymetli hocam keyifli oyunlar başarılar dilerim
Epic games ten aldım yüklerken de Türkçe seçtim ama oyunda Türkçe dil desteği yok çok saçma bir iş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SRHTG
Epic games ten aldım yüklerken de Türkçe seçtim ama oyunda Türkçe dil desteği yok çok saçma bir işklasik EA işte. Eminim Almanca vs. seçsen yine İngilizce olur
-
Merhaba hızlı oyuncu değişikliği işlemiyor hangi tuş da RT de işlemiyor geçen sene üçgene basınca oluyordu oda yok çözebilen varmı ?
-
funpay de ea play pro lara zammı yaptılar?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X