hocam 264 adet paket var hala, perşembe mi cuma mı açsam die bilemedim, perşembe açmak toty ler için mantıklı, cuma mansiyonlarda geliyor ama şans düşecek, napsam bilemedim. |
EA FC 24 [PC ANA KONU] (63. sayfa)

-
-
merhabalar ekran yenileme hızı 60hzde sabit nasıl değişrebilirim
-
Pc de hızlı oyuncu değiştirme RB yazmasına karşın Üçgen (Ara Pas) tuşu ile hızlı oyuncu değiştirme menüsü açılıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Değil 200-300 paket binlerce paket açsan da çıkmayabilir lanet oyunda 1 paket açıp Toty çıkaran var
Kendimden örnek vereyim ne geçen sene ne de bu sene 1 tane pahalı özel bir oyuncu vermedi oyun 1 tane ya kadro kuracak şekilde 3-5 tane versin demiyorum. Sanki hesap mimli vermiyor aga. İkon Sbc yapayım ne bileyim Promo Sbc falan en dandiği en ucuzu çıkar her zaman oyuna küsme noktasına geldim artık.
-
Hiç daha önce ultimate oynamadım. Kendimize takım kurunca daha sonra ne yapıyoruz? Kurduğumuz takımla maçlara çıkabiliyor muyuz? Daha çok sezon maçı oynuyorum ama 4. Kupaya kadar gelebildim. Bayer Münih aldığımda sürekli real Madrid eşleşmesi oluyor. Açıkçası şu 1. Kupayı alsam daha sezon oynayacağım sırf hırs yaptım. Ultimate merak ediyorum ama hiçbir bilgim yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu zamana kadar bulaşmamışsınız bu bataklığa ne güzel. Öyle de kalın bence.
-
Hocam oyun manyağı değilim, oynadığım 2 saatlik oyun o yüzden bağımlılık seviyesinde değilim. Fc24 sezon oynamak sıktı ultimate ayıracağım bu süre zarfında bakmak istedim.
Merhabalar arkadaslar,
guvenilir ve en uygun nereden alabiliriz destek olabilecek var midir?21 USD civari steam de ama daha uygun alanlar olmus.Ne yapsam bilemedim.Yillar sonra arkadaslarin zoruyla PC den oynamaya baslayacagim.
Tesekkurler.
-
Clubs modunda takımımızın bu haftaki golleri
-
Fut modu çok ağır pay to wine döndü toty ile birlikte. Şu saatten sonra çok da oynamam gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla aynen hacı Rivals giriyorum Champions giriyorum gelen rakiplerde Toty'ler, İkon'lar havada uçuyor. Her top önlerinde kalıyor, çok basit top kapıyorlar, saçma sapan toplar gol oluyor, defanslarına bakıyorum yapay zeka yardım ediyor vs bizim kadrolar basit kalıyor tadı tuzu kalmadı o kadar paket açtım hiçbir şeyde çıkmadı.
Ayrıca Toty'den önce 78+ 80+ gibi Sbc getiriyorlardı şimdi oda yok gelen 80+ sınırlı 2 günde bir 10 adetle sınırlamışlar iyice paraya döndü oyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_gs -- 30 Ocak 2024; 18:18:15 > -
Sa. Arkadaşlar,pc de online oynamak için ea games üyelik abonelik almak gerekiyor mu
Hyr hocam oyuna sahip olmanız yeterli👍
Tşkler
Arkadaslar merhaba, ps5 den pcye gectim 4060 ti rtx kartim ve i5 islemcim var fakat oyun cok kasiyor sorun nedir?
Oyun herkeste kasıyor. Belli küçük stadyumlarda daha akıcı. Bernabeu'da falan felaket. Pc'ye optimize edememişler oyunu.
-
Hocam maalesef ki FIFA Oyunları’nda PlayStation beşdeki hissiyatı ve akıcılığı elde edemezsiniz ne yaparsanız yapın konsoldaki hissiyat koşma hızı ve akıcılık tepki ve gecikme düşüklüğü bilgisayarda yok
Bu arada bu oyunu benim gibi bilgisayardan oynayan arkadaşlara grafiksel bir şey sormak istiyorum gerçi konu pek yoğun değil ama umarım biri görür ve tecrübelerini bana aktarır duruma göre çünkü sorun sadece bendeyse ekran kartını falan garantiye göndereceğim
Ben de 6700xt ekran kartı 5600 X işlemci var arkadaşlar çözünürlük ve grafik ayarı ne olursa olsun bu önemli değil şunu merak ediyorum oyunda düşey senkronizasyon kapalı vaziyette iken yani herhangi fps sınırlaması yokken yada dikey senkronizasyon kapalı vaziyette fps 60 ya da 120 ile sınırladığımız da ekranda dalgalanma sizde de oluyor mu acaba ?
Yukardan aşağıya ya da aşağıdan yukarıya yatay bir düzlük oyunu Zıplatıyor muş gibi oluyor mu acaba arkadaşlar
Dikey senkronizasyonu aktif edince bu hissiyat olmuyor ama aşırı derecede gecikme oluyor bunuda sevmiyorum acaba sorun benim sistemde mi yoksa herkezde aynı mı
Vsync off iken Sizlerde de görüntü dalgalanması oluyor mu acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X