|
EA’den müjde: The Sims ve The Sims 2 Geri Dönüyor
-
-
Güzel, umarım Mac desteği gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 1 Şubat 2025; 21:17:21 >
-
en iyi oyunlar di, sims 3 de superdi. ama sims 4 indirdim 10 dkya sildim bu kadar iğrenç bi oynu yapılamaz. sims 3 de loading bile yok.
-
Nostalji çok tehlikeli bir şey, The Sims 2 oynadığım ilk hayat simülasyon oyunu olduğu için Steam'den alacağım 30$..
_____________________________ -
half-life, midtown madness 1, the sims 1,fifa 2000
Covid sonrası full remastered oyunlar ile geçti bu nesil. Oturup yeni birşey yapalım daha iyisini yapalım diye uğraşmıyorlar artık.
Evet güzel oyunlardı ama git Sims 5 yap daha iyi olsun.
40$'a ikisi de satılıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
maddi olarak sıkıntı içerisindeyseniz almanızı tavsiye etmem yorumlarda gördüğüm kadarıyla 10-15 dk'da bir oyunu çökenler falan oluyormuş. ilk büyük indirim döneminde indirim alırlarsa o zaman alırsınız. the sims 1 için yıllardır bekliyordum sonunda geldi ama sorunlar çözülmedikçe alacağımı sanmıyorum.
Baktılar ki eskisi gibi iyi iş çıkaramayacaklar eskileri tekrar satalım dediler galiba. Daha iyisini yapamayacaklarını kabul etmişler belli ki.
-
Diablo, Warcraft
İcewind Dale
Might and magic 6
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
kale kılıç pelerin ejderha dörtlüsünü oluşturmuşun hocam tebrik ederim.
Grafik her şey midir?
Ya O oyunun atmosferi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt