Şimdi Ara

EA ACCESS [ Ana Konu ] Fifa 20 EA Access’te !!! (110. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
40
Favori
113.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ea play'i p1 olarak kullanabilen var mı? Önceki sayfalarda p1 kullanamadığını belirtenler vardı da teyit etmek istiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Artizt kullanıcısına yanıt
    Evet tıpkı gamepass gibi

• pharm4vita kullanıcısına yanıt
    P1 olunca Battlefield de Multi oynanmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GameChanger G kullanıcısına yanıt
    Oynuyorum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gyulanemeth kullanıcısına yanıt
    Nasıl oynuyorsunuz hocam bende oyun satın al diye yönlendiriyor

• Arkadaşlar EA Access i 1 yıllık aldım ancak daha fazla alınmıyor sanırım Live gold üyeliğindeki gibi, hediye kartı olarak da denedim alamadım, bir yolu var mı 1 yıldan fazla alabilmenin teşekkürler.
  • Xbox Series X kullanıcısına yanıt
    hesaplardan ea acces yenilemesini iptal ettikten sonra tekrar almayi deneyin.

• Hayrınıza Fifa 20 oyununda az gol yiyen bir takım yaratmak imkansızmı lütfen bilenler yardımcı olsun gol yememek çok zor Real Madrid takımıyla oynasamda kariyer modunda
  • EA Play artık Game Pass Ultimate'a dahil!

Edit: an itibariyle mevcut değil ama önümüzdeki günlerde eklenecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artizt -- 9 Eylül 2020; 17:15:38 >
    Nasıl oluyor o iş.

Bende 2021.06 aya kdr ultimate var
    2023.06 aya kdr eapay eaacess var ikisi bir nasıl olacak

Yani 2021 6 aydan sonra gamepass ultimatim bitince eapay kullanamayacakmıyım

yada ea access tek başına devammı edecek

• İstan34bul kullanıcısına yanıt
    Xbox şöyle açiklama yapti: eğer hesapta ultimate ve ea play varsa, her 3 aylik ea olay aboneliği ultimate'ı 1 ay uzatacak, ve bu şekilde bir yuvarlama yapilacak. EA play aboneliğiniz tamamen boşa harcanmamiş olacak.
    12 aylik bir ea play aboneliği, ultimate'i 4 ay uzatacak vb.

Muhtemelen EA play tek başina abonelik satmaya da devam edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artizt -- 9 Eylül 2020; 17:13:44 >
    he vay çakallar bende daha geçen hafta 2 yıl uzatmıştım

12 aya 4 ay inşallah karlıdır benim için.

24 aya 8 ay eehh hesaplama yapmak gerekirse 130tl vermiştim

• EA Play - Game Pass - Holiday 2020

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bir soru soracağım şimdi 1 yıllık ea play 4 aylık ultimate e dönüşüyor ya ben şuan 1 yıllık ultimate olan hesabıma 3 yıllık ea play alsam 1 yıllık daha mı ultimate im olacak

• xbox game X kullanıcısına yanıt
    öyle oluyor eve 3 yıllık eaplay = 1 yıl ultimate gamepass ama ben aslı varmı bilmiyorum

• Bu iş biraz karıştı, sabah 1 yıl daha uzatmıştım. 2022 Ağustosa kadar EA Play var ama ultimate aralıkta bitecek. Benim durum ne olur sizce.
  • Arkadaşlar afedersiniz de zeka seviyesi ana sınıfı çağında olanlar var aramızda. Mevcut ea play aboneliğini 3e bölemiyorsanız oyun oynamayın zaten beyniniz yetmez.

• 65₺ yillik ea acsess alirsaniz aylik gamepass ultimate size 16.25₺ ye gelecek ki o bile cok kârlı

• Larry Hryb:
    "Users who have both Xbox Game Pass Ultimate and EA Play purchased through Xbox will have their EA Play membership canceled and any remaining time over 50 days will be rounded up and converted to the nearest month of Xbox Game Pass Ultimate at a ratio of 3:1 based on ERP"

Yani Xbox üzerinde 12 aylık EA Access'iniz varsa, iptal edilip 4 ay Game Pass Ultimate eklenecek. Şu an EA Access'i 12 ay 65 liraya alan, aylığı 16,25 liraya 4 ay Game Pass Ultimate almış olacak, 24 ay için de 8 ay aynı şekilde... :)

Ayrıca 17 Eylül'de Game Pass promosyon fiyatları değişecek ve zam gelecek, yani üşüşün EA Access'e...

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.