Hocam başlıktaki gibi EA'da bu aralıkta netler ne olur ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hocam başlıktaki gibi EA'da bu aralıkta netler ne olur ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bence 75 üstü tyt 53 üstü ayt |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam hangi yıl gibi gelirse böyle olur? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mülgâ -- 4 Temmuz 2021; 19:42:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bilmiyorum valla hocam salladım ama 2018den iyidir muhtemelen |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yksmagduruyum -- 4 Temmuz 2021; 20:9:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam bu netler ilk 1-1.5 k olmaz mı ben mi çok iyimser düşünüyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bence fazla iyimsersiniz hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2-2.5 k getirir hocam bence senin netler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Obp kaç hocam? Bir de 2018'de kaç k getirmiş baktınız mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
86.93 hocam 2018'de 2900 küsür gelmiş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Evet hatta daha da kötümser bakıyorum demişti.Hocam muratcan'ın hesabına göre ea ilk 1k kac netten başlıyor bilginiz var mım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |