Şimdi Ara

EA 11k dan Mezun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aslında bir soru sorma başlığı değil.Öncelikle kendimi burada anlatayım.

Öncelikle ortaokul temelim bile yoktu yani 5.sınıfın 1.dönemi belgesiz o kadar diyim.
    8.sınıfa geldi aşk meşk ortam işleri derken 369 teog puanı aldım (biraz da kopya yalan yok.)
    Ankara'da 342 puanlık bir anadolu lisesine yerleştim.Ortam adamıydım tam o yüzden kötü okulumda da bu devam etti,9.sınıf 73 ortalama 10.sınıf ise 78 ortalama.Yaşadığım şehri sevmediğim için ansızın çalışmaya karar verdim hedefim İzmir deu hukuktu.11'de babama hiçbir akademik teminat verememe rağmen beni risk alıp özel bir okula yazdırdı ve ortamımı kendi isteğimle sıfırladım,bir sene boyunca çalıştım ve 96 obp elde ettim.12.sınıfa geçerken yani bu sene hala deli gibi bir eksiğim vardı ben de okulda adam kayırmalardan vs dolayı açık liseye geçtim,ne dershane ne özel okul sadece tek,bu sene it gibi çalıştım açıkçası ama bu denli kötü bir temel zor toparlanıyor.Yani ben pek eşeklik ettim diyen tayfadan değilim,ben öküz gibi abandım ne pandemisi ne kütüphanesi valla harıl harıl çalıştım ama olmadı.48 tyt 0 ayt bir senede 86 tyt 67 ayt civarına geldi ama netice elbette evdekinden düşük oldu çünkü adam gibi deneme bile çözemedim,çıkmışların birazı kaldı vs vs.4800 civarı bir sıralama beklerken geldi sana 11k ama ben bu yola başlarken bu riski göze aldığım için pek bir sorun yok açıkçası.

Bu sene artık duvar gibi bir temele sahibim.Bu seneki ilerlememi de burada paylaşmak isterim,yani günlük tarzı olacak ama ben her gün gelip burayı dolduramam.Ay ay rapor yazmayı düşünüyorum ve böyle daha sağlıklı olur gibi.Hedefimi sadece bölüm olarak söyleyeyim Boğaziçi işletme veya iktisat.

Tyt sınavına geçen yıl çalışamamıştım çünkü ayt yoktu :D ama bu sene tyt ile başlayacağım bu yüzden ilk 2.5 ay civarı tyt ile oyalanmayı düşünüyorum zaten ayt kısmında hard bir eksiğim yok,geç başladığım için pratikten gitti,(edb sos) ama ona rağmen tarih vb iyi geldi :D tutuşmadan kaynaklı olabilir.

Eksiklerimin genel ekseniyette farkındayım ve hırslıyım ama bu hırsımı geçen yıl olduğu gibi doğru idame ettirmem gerekecek çünkü bu bir maraton ve hızlı başlayan değil sonunu getiren kazanıyor.

Ağustos ayı için planım şu yönde,(noktalı virgülü bulamadım)tyt fen, tyt sosyal (tarih yok),geometriden üçgenlerde alan benzerlik hariç tümü ve temel kavramlar.Şimdilik bu kadarını paylaşmam yeterli diye düşünüyorum,konuyu umarım güncel tutabilirim.Bu arada fen sos bitirmeyeceğim :D sadece ilerleyeceğim.

Başlangıcı doğum günüm olan 6 Ağustos tarihinde düşünüyorum,ufak tempoyla :).

• Basarilar hocam yolunuzda.Hocam grup vardi sizin alim yok mu daha?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cscolt1 C kullanıcısına yanıt
    Hocam su an full + fullum cidden yer açılınca döneceğim ama henüz zor gibi.Diğer alım konumu uplayacağım vakti gelince
  • hocam hedef ayni ben de 6kdan birakiyorum umarim gireriz seneye birlikte. dogum gununuz simdiden kutlu olsun

• Shizu kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sene mat kastiktan sonra gelen ayt mat testinde ÖSYM de beni böyle öptü

• basarilar :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    44k ea ne yazılır?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güveniyoruz hocam.

Geçen yıl öneri yazılarına bakıp umarım ben de yazacağım bir gün diyordum ve yazmak nasip oldu.

Seneye bu dönemlerde senin yazını okuyacağız, okuruz umarım demiyorum çünkü okuyacağımızı biliyorum.

Arkandayız. Başarılar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knitta -- 3 Ağustos 2020; 6:50:45 >
  • Başarılar hocam güveniyoruz arkandayız 👍

• Size güveniyorum hocam yaparsınız.Başarılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.