Şimdi Ara

e92 BMW 3.25ci mi AUDİ TT 2.0tfsi mi?(3.25ci alındı resimler geldi 2 sayfada)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
2
Favori
4.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün aracım için kaporamı aldım. Yeni aracım için birsürü seçenek değerlendirdim ve tt yada e92 3 coupe arasında kaldım. İkiside 2007-2008 model civarı olacak.
    e92 3.25ci tanıdığımda olan temiz bir araba ancak 100.000 km de ve sol taraf kapı vurukları yüzünden boyatıldı ama araç bildiğim ve sevdiğim bir tanıdığımdan olacak.
    TT ise 2.elde 50.000-70.000 km arası kazasız araçlar mevcut.
    Şimdi ben bu ikisinden hangisi seçmeliyim herkesten bir yorum bekliyorum lütfen sebeplerini de yazarak cevaplayınız sadece şekli bile olsa sebebinizi açıklarsanız sevinirim.
    Keyifli forumlar.

EDİT: 3.25ci aldım arkadaşlar araçtan çok memnun kaldım 3 yıl kadar binerim diye düşünüyorum sorularınız varsa zevkle cevaplarım .
    İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cilloo -- 1 Nisan 2014; 20:20:20 >

• E92 325 ci derim önden çekişli spor arabamı olur tt ye göre e92 i daha geniş ve konforludur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

E92 325 ci derim önden çekişli spor arabamı olur tt ye göre e92 i daha geniş ve konforludur.

Gerçekten bu özellikleri baya iyi tt ye göre
  • tt yeni kasa çıkacak değer kaybı yaşarsınız bence
  • bebce 3.25

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarx

tt yeni kasa çıkacak değer kaybı yaşarsınız bence

Ben fiyatlarının pek düşeceğini düşünmüyorum zaten 2007-8 ttlere bakıyorum çokta performanslı kaliteli araçlar bence daha düşüş olmaz en azından çok bir düşüş olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falkee27

bebce 3.25

sebebinide yazarsanız sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anladığım kadarıyla 60k-90k arasında spor araç arıyorsun. Seçenekler pek fazla değil ; e92 , TT , passat CC, CLK (sciroccodur typeRdır bunları seçenek olarak düşünmüyorum). 1.4TSI passatCC yi zaten başta eleyebiliriz, temiz dahi olsa alınacak bir CLK ise tat vermez(yüzünün çok eskidği ve üstüne 2 tane yeni kasa geldiği için). Yani listeyi senin de indirdiğin gibi 2 seçenek var.

e92 3.20D desen gözüm kapalı tercih et derim, yalnız f30 öncesi bmw'lerin benzinli motorları yakıt/performans bakımından hiç iç açıcı değil. Ki stage2 bir 3.20D 3.30lar ile rahat bir şekilde yürüyebilir (downpipe, yazılım ve egzoz ile sağlıklı şekilde 250hp 500nm Torka ulaşabiliecek bir motor). Yani e92 alıyorsan 3.20D kovala derim. Limiti biraz yükseltebilirsen e93 al , olsun benzinli olsun ama zevkli, şekilli bir araç almış olursun derim.

TT'ye gelecek olursak, yeni kasası çıktı çıkacak, hatta birkaç çizim de yayınlandı sanırım. Öte yandan yukardaki arkadaşın dediği gibi önden çeken bir spor araç düşündürüyor insanı... Ve arka koltukların çok dar olması, bmw kadar sorunsuz bir makina olmaması insanın kafasını karıştıran noktalar bence...

Özet olarak;

e92 3.20D
    e93 3.20D - 3.20i (bütçe artarsa)
    Audi TT
    e92 3.25

şeklinde benim sıralamam : )

• quote:

Orijinalden alıntı: -s-laughter

anladığım kadarıyla 60k-90k arasında spor araç arıyorsun. Seçenekler pek fazla değil ; e92 , TT , passat CC, CLK (sciroccodur typeRdır bunları seçenek olarak düşünmüyorum). 1.4TSI passatCC yi zaten başta eleyebiliriz, temiz dahi olsa alınacak bir CLK ise tat vermez(yüzünün çok eskidği ve üstüne 2 tane yeni kasa geldiği için). Yani listeyi senin de indirdiğin gibi 2 seçenek var.

e92 3.20D desen gözüm kapalı tercih et derim, yalnız f30 öncesi bmw'lerin benzinli motorları yakıt/performans bakımından hiç iç açıcı değil. Ki stage2 bir 3.20D 3.30lar ile rahat bir şekilde yürüyebilir (downpipe, yazılım ve egzoz ile sağlıklı şekilde 250hp 500nm Torka ulaşabiliecek bir motor). Yani e92 alıyorsan 3.20D kovala derim. Limiti biraz yükseltebilirsen e93 al , olsun benzinli olsun ama zevkli, şekilli bir araç almış olursun derim.

TT'ye gelecek olursak, yeni kasası çıktı çıkacak, hatta birkaç çizim de yayınlandı sanırım. Öte yandan yukardaki arkadaşın dediği gibi önden çeken bir spor araç düşündürüyor insanı... Ve arka koltukların çok dar olması, bmw kadar sorunsuz bir makina olmaması insanın kafasını karıştıran noktalar bence...

Özet olarak;

e92 3.20D
    e93 3.20D - 3.20i (bütçe artarsa)
    Audi TT
    e92 3.25

şeklinde benim sıralamam : )

Hocam bende almışken devir çeviren 6 silindirli bir 3.25 almak istedim açıkçası tanıdık ta olması da çok etkili oldu ve 3.20d lerin kmleri çok yüksek oluyor o yüzden onu tercih etmedim ama iyi yürüdüğünü biliyorum arkadaşımda mevcut. ama 3.25 kadar yürümüyor tabi yazılımla neler olur bilemem.
    e93 ünde kasasını beğenmiyorum bana e92 çok daha şık görünüyor. Ayrıca cabrio bir araçta pek tercih edeceğim bir şey değil. Çok teşekkürler böyle yorumlar bekliyorum açıkçası.

• Arkadan itiş tabi ki.Bildiğin araçsa daha mantıklı.3.20cd'ler genelde yüksek km ve sürekli gazlanıyor.Yüksek cc araçaların kullanıcıları genelleme yapmamakla beraber daha akıllı kullanırlar araçlarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazarotti

Arkadan itiş tabi ki.Bildiğin araçsa daha mantıklı.3.20cd'ler genelde yüksek km ve sürekli gazlanıyor.Yüksek cc araçaların kullanıcıları genelleme yapmamakla beraber daha akıllı kullanırlar araçlarını.

Hocam hakikaten başkasının elinde 60.000 kmye gelen araba yerine tanıdığımda 100.000e gelmiş banada daha sağlıklı geliyor.
  • Metalik gri tt olurdu tercihim. Fazlaca sempatim var ttye karsi. Yani baymadiniz mi bmw bmw? Tt daha farkli bir arac.

• quote:

Orijinalden alıntı: Merter V.

Metalik gri tt olurdu tercihim. Fazlaca sempatim var ttye karsi. Yani baymadiniz mi bmw bmw? Tt daha farkli bir arac.

açıkçası daha bmw almadığım için baymadım:D Ama ttnin farklı olduğu doğru. Bir yandan da şu an kullandığım araç bunlara oranla çok çok daha farklı. Artık farklı olup olmaması benim için pek önemli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilloo

quote:

Metalik gri tt olurdu tercihim. Fazlaca sempatim var ttye karsi. Yani baymadiniz mi bmw bmw? Tt daha farkli bir arac.

açıkçası daha bmw almadığım için baymadım:D Ama ttnin farklı olduğu doğru. Bir yandan da şu an kullandığım araç bunlara oranla çok çok daha farklı. Artık farklı olup olmaması benim için pek önemli değil.

O halde sheer driving pleasure sizi bekler. Denemis olursunuz hem, dendigi kadar var mi bu arkadan itis. Iki arac da cok guzel araclar gozumde. Hayirlisi olsun.

• quote:

quote:

quote:

O halde sheer driving pleasure sizi bekler. Denemis olursunuz hem, dendigi kadar var mi bu arkadan itis. Iki arac da cok guzel araclar gozumde. Hayirlisi olsun.

çok teşekkürler aldıktan sonra konuyu güncelleyeceğim inceleme isteyenler olursa incelemede yaparım:) umarım arkadan itiş konuşulanlar kadar keyifli birşeyir gerçekten

• hayırlı olsun öncelikle.

ayrıca mini'nin incelemesini göremedim. eğer özel değilse mini coupe'yi kaça sattığınızı öğrenebilir miyim? ya da mesaj atabilirsiniz...

tanıdıktan olmasından dolayı zaten bmw 1 adım önde, ben de bmw derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: quadream

hayırlı olsun öncelikle.

ayrıca mini'nin incelemesini göremedim. eğer özel değilse mini coupe'yi kaça sattığınızı öğrenebilir miyim? ya da mesaj atabilirsiniz...

Mini'nin incelemesini yapmadım zaten pek isteyen olmadı merak ettiğiniz birşey varsa miniyle ilgili cevaplayabilirim. Kaça sattığımı alım satım işlemleri bittikten sonra yazmayı tercih ederim.
  • quote:

quote:

hayırlı olsun öncelikle.

Mini'nin incelemesini yapmadım zaten pek isteyen olmadı merak ettiğiniz birşey varsa miniyle ilgili cevaplayabilirim. Kaça sattığımı alım satım işlemleri bittikten sonra yazmayı tercih ederim.

incelemeyi okumak isterdim hayırlısı artık. 3-4 gün boyunca İstanbul'da mini kiralamıştım ve sıfırdı, çok beğendiğim bir arabadır. hele coupe s ise daha da güzel olacağına eminim...

• quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun öncelikle.

incelemeyi okumak isterdim hayırlısı artık. 3-4 gün boyunca İstanbul'da mini kiralamıştım ve sıfırdı, çok beğendiğim bir arabadır. hele coupe s ise daha da güzel olacağına eminim...

S çok keyifli bir araç gerçekten boyutlar küçük motor bu kadar canlı olunca inanılmaz keyif veren bir araç. İnceleme bu saatten sonra zor ama sorularınız olucak olursa cevaplarım herzaman.

• Hocam TT Quattro ise tamam belki fakat önden çekiş ise Bmw daha iyi okur. Ha şu var TT arkadan itiş olsa kesinlikle TT derdim. Çünkü TT harbi spor arabası havası var bence. Quattro varsa ki bilmiyorum. Yanlamam çok derseniz TT de olur.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.