Bildirim
E92 320D COUPE VS E60 520D SEDAN
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sana İnat Mercedes'in herhangi bir arabası -
bende gencim ama E60 520D SEDAN -
bende gencim ama arsa yada ev alıp yatırım yapardım kendimede 10-15lik bir araç alırdım -
Arkadaşım;
Aracın genci yaşlısı olmaz. Her zaman "en az teneke olan arabayı seçmekte" fayda vardır...
3 serisi de 5'in yanında teneke gibi kalıyo... (5'te 7'nin)
Sonuç: Gençler 7 serisini tercih etmelidirPara yoksa cepte 5-3-1'e kadar iniyo BMW...
-
quote:
Orijinalden alıntı: dkerem2
bende gencim ama arsa yada ev alıp yatırım yapardım kendimede 10-15lik bir araç alırdım
senin dışın genç sadece birader bitmişssin sen (: emekli amcalar gibi :P
ben 5.20 aliim menuden. -
quote:
Orijinalden alıntı: W_R_11
quote:
bende gencim ama arsa yada ev alıp yatırım yapardım kendimede 10-15lik bir araç alırdım
ben 5.20 aliim menuden.
kardeş olmayacağına göre hayal değilde gerçeklere kafamızı yorsak daha iyi olur düşüncesindeyim... ayrıca o senin emekli amcalar dediğin bizlerin yani gençlerin geleceğini düşünüyorlar yoksa karı-kızla yemeyide bilenler elbet vardır
-
quote:
quote:
quote:
ben 5.20 aliim menuden.
kardeş olmayacağına göre hayal değilde gerçeklere kafamızı yorsak daha iyi olur düşüncesindeyim... ayrıca o senin emekli amcalar dediğin bizlerin yani gençlerin geleceğini düşünüyorlar yoksa karı-kızla yemeyide bilenler elbet vardır
birader şurda 3 kuruşluk fantezi kuruyoruz. ne gereği var şimdi ev arsa almanın. ayrıca o arabayı alacak adamın zaten yeterli yatırımı vardır zaten olmadıktan sonra adama ayranı yok içmeye tahtırevanla gidiyor.... derler.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
ben 5.20 aliim menuden.
birader şurda 3 kuruşluk fantezi kuruyoruz. ne gereği var şimdi ev arsa almanın. ayrıca o arabayı alacak adamın zaten yeterli yatırımı vardır zaten olmadıktan sonra adama ayranı yok içmeye tahtırevanla gidiyor.... derler.
hayal kurmaya devam et o zman kardeş eyvallah...
-
quote:
BEN SANA BU ARABALARA VERİLECEK PARAYLA NE YAPARSIN DİYE SORMADIM BU İKİ ARABADAN HANGİSİNİ SEÇERSİN DİYE SORDUM SORULAN SORUYA CEVAP VERİRSEN DAHA İYİ OLUR.AYRICA ZATEN BU ARABALARI ALACAK İNSANIN MERAK ETME Bİ EVİ VARDIR BÜYÜK İHTİMAL ZATEN.AYRICA ÖYLE Bİ CÜMLE KURMUŞSUNKİ SANKİ BU ARABALARA PARA VERENLER GEREKSİZ YERE PARA HARCIYOR GİBİ SONUÇTA KİMSENİN HARCAMASINA KARIŞAMAYIZ.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuning_vw -- 4 Kasım 2009; 1:22:05 > -
Saçma konu ama şu şekilde açılsa iş yapardı : Yaşı geçkinlerin genç olsalar tercih edecekleri araçlar ne olurdu diye .. Bende merak ettim mesela bu sorunun cevabını. -
o ikisi yerine e46 3.30 ci alırdım artan paraylada tüm türkiyeyi karı kızla dolaşır zevkim için harcardım
-
Kendisini sarışın, mavi gözlü, uzun boylu Rus hatuna benzettim... Canım benim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 5 Kasım 2009; 1:54:01 > -
A5 Sportback , M3-5-7 , C220 CDI , 330D , 530 D , hepsi uyar. -
quote:
Orijinalden alıntı: BmCpRo827
Kendisini sarışın, mavi gözlü, uzun boylu Rus hatuna benzettim... Canım benim.
hakkaten öpesim geldi ((: -
zaten genciz yaşı ilerleyenler cevap versin -
genc isen coupe -
git bi 3 serisi x drive al. gençliğinin hayrını gör -
Valla 5 serisini alcak paramda olsa 3.20D coupe almak isterim.Az yakar, çok kaçar, havasından geçilmez -
BMW deyince aklıma
http://www.sahibinden.com/100_000_km_de_cok_temiz_8_40_ci-03WQQaXQQ13125179WQQpXQQdisplayitem
Bu geliyor
Benzer içerikler
- marş süresi aşıldı nasıl düzeltilir
- chevrolet captiva kronik sorunları
- podye ezik ne demek
- citroen c3 motor arızası aracı tamir ettiriniz
- ford mondeo 1.5 ecoboost kronik sorunları
- en az yakan arabalar
- byd 2025 modelleri
- uçan araba fiyatları
- sıfır araba fiyatları
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X