Şimdi Ara

E90 320d Vs 320i Vs Scirocco

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Cruze 1.6 Hb Wtcc Edition AT aracım var aralık ayında aldım fakat daha performanslı bir araç bakınıyorum bu aralar...

Öncelikler araçların hepsi Otomatik olacak..

Bütçem 2006-2008 Model 320d lere çok elverişli değil ama 3 ay beklersem alabilirim.

2006-2009 320i ler dizele alternatif fiyat olarak daha uygun

Birde Scirocco dsg sanzumanlı 160 hp ler çok aklımı karıştırıyor 2009-2011 modellerini alabilirim ama Dsg sanzumanlı araç 2. elde alınır mı bilemiyorum.

öncelikle alacağım araca karar verip hedefi belirlemem lazım

Sizce bunlardan hangisi mantıklı

• hocam araçların hepsi güzel ancak 2006 model demek 9 yaşında demek :/320i yaktığı akdar gitmez kanımca, 320d lerden 177 ya da bi altı güç seviyesi var diye hatırlıyorum. temiz 320 d bulursanız ne ala, yoksa scirocco ama dsg de de haklısınz o sebepten manuel diyorum
  • Cruze'dan sonra hepsi gider bence :))).. İlanlarda gördugum cogu araba görsel olarak tatmin edici durumdaydı.. Manuel çok kullanamıyorum hocam dizde problem oluşuyor yogun trafikte.. tedavisi olmayan bi sorun maalesef. Bu Dsg nin durumunu 2.el de nasıl anlarız bir kaç ilan var sahibinden.com da bazıları izmir'de fakat Dsgnin problemli olup olmayacağını nasıl anlayacağız?
  • Scirocco almayın da ne alırsanız alın bütün apaçilerde bu var.
  • Daha aracı alalı 4 Ay olmuş neden değiştiriyorsunuz?Scirocco'nunda yanından dahi geçmeyin illede değiştirecekseniz temiz bi 320d ile değiştirinde değsin.
  • Performans olarak tatmin etmiyor malesef. Bence Cruze tam bir aile arabası güvenliği tartışılmaz.. o fiyata konforu çok çok iyi. ama 1.6 motoru turbosuz istenilen performansı vermiyor.. Scirocco için apaçi arabası çok yerinde bir tanım fakat tasarım olarak çok çok hoşuma giden bir araç. Ben trafikte hiç makas atmayan biriyim fakat en sol şeritte giderim selektor yersem saga gecer yol verir tekrar serıdıme gecerım... apaçilik yok ruhumda :) Ayrıca mimarım görüşemeye gittiğimde iyi bir izlenim bırakmak için Bmw tercihlerim arasındadır.

Geçenlerde VW CC kullandım çok çok hoşuma gitti..Maalesef butce yetmıyor.. Dsg sanzumanı cok sevdim.. o yuzden scirocco hem tasarım hem motor hem sanzuman olarak seceneklerım arasına girdi. Sorunsuz bi Dsg li scirocco bulsam alırım... Ayrıca bu 4 ay ıcerısınde arka koltuga 1 er defa 3 kişi bindi... 4 kapılı olması şart değil...
  • Guncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi a3 1.6 tdi vs Bmw 116d
    10 yıl önce açıldı
    Bmw F30 serisi 316i mi 320d mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu listede benim tercihim 3.20d olurdu. Eğer LPG uyguşanabiliyorsa 3.20i de düşünülebilir.

Ama 2. el dsg'li araç almazdım. O endişeyle yaşanmaz.
  • Scirocco alma
    Sakın alma
    4 ay kullandım ve zor sattım.

320 i senede kaç km yapacağınıza bağlı cok kullanırım diyorsanız 3,20 d mantıklı
    Bide araştırın; ikisinin servis maliyetleri ne kadar acaba

• Emrah hocam ben de senin gibi belirttiğin yıl aralığında 320d arıyorum.. 320i'den bahsedince onların fiyatlarına da baktım daha uygun geldi bana ama 2.0 motor benzinli otomatik aşırı yakmaz mı? Şehiriçi yakıt tüketim ortalaması nedir biliyormusun ya da bilen var mı?

Bir de serkan hocam 320i'ler de 2.0 motor var, neden gitmeyeceğini düşünüyosun acaba? Beygir gücü farkı falan mı var aralarında? Performanslı yığılmayan atak bi araç arıyorum çünkü ben..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekizkozalak -- 4 Nisan 2015; 10:37:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sekizkozalak S kullanıcısına yanıt
    cruze dan daha iyi gidecektir illaki ancak 6-9 yaş arası bir araç, 320d ye göre net daha ağır kaldığı söyleniyor, ve 2lt bir araç muhtemelen de çok yakacaktır. illa ki gider de yaktığı yakıtı katarsak hesaba "bu kadar da gitmiyor hani" durumu olabilir.
  • Açıkcası 7-8 lt yakarsa benim için uygun 320i fakat yılda 10bin kmden fazla yapıyorum. Dün Gaziemir'den geçerken galerinin birinde Scirocco vardı.geçerken hiç içine binmediğimden merak edip durdum baktım. Öndeki kullanıcılar için uygun koltuklar hoş direksiyon güzel fakat sunroof'suz arkada hapisteymissiniz gibi. Araba'da 1 değişen var dediler bütün plastikler kırıktı takla atmış herhalde iyi günler dedim... Cruze'dan çok memnunum tek sıkıntım çekişteki o hantallık içimde soru işareti olmaya başlayınca daha performanslı bir araç istediğimin farkına vardım otobanda zorluyorum çünki aracı 5bin 6bin devirde kullanmak hoşuma gitmiyor.

320i teknik verilere göre
    Şehir içi yakıt tüketimi 10.7 Lt/100 km
    Şehir dışı yakıt tüketimi 5.6 Lt/100 km
    Ortalama yakıt tüketimi 7.4 Lt/100 km

320d Teknik verilere göre

Şehir içi yakıt tüketimi 9.4 Lt/100 km
    Şehir dışı yakıt tüketimi 5.5 Lt/100 km

birde 520D ler var 320d lerle aynı fiyatlarda ve idrive var sanırım kasa hariç diğer farklarını çok da bilmiyorum açıkcası...
    oda bir seçenek..

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahdanas

Açıkcası 7-8 lt yakarsa benim için uygun 320i fakat yılda 10bin kmden fazla yapıyorum. Dün Gaziemir'den geçerken galerinin birinde Scirocco vardı.geçerken hiç içine binmediğimden merak edip durdum baktım. Öndeki kullanıcılar için uygun koltuklar hoş direksiyon güzel fakat sunroof'suz arkada hapisteymissiniz gibi. Araba'da 1 değişen var dediler bütün plastikler kırıktı takla atmış herhalde iyi günler dedim... Cruze'dan çok memnunum tek sıkıntım çekişteki o hantallık içimde soru işareti olmaya başlayınca daha performanslı bir araç istediğimin farkına vardım otobanda zorluyorum çünki aracı 5bin 6bin devirde kullanmak hoşuma gitmiyor.

320i teknik verilere göre
    Şehir içi yakıt tüketimi 10.7 Lt/100 km
    Şehir dışı yakıt tüketimi 5.6 Lt/100 km
    Ortalama yakıt tüketimi 7.4 Lt/100 km

320d Teknik verilere göre

Şehir içi yakıt tüketimi 9.4 Lt/100 km
    Şehir dışı yakıt tüketimi 5.5 Lt/100 km

birde 520D ler var 320d lerle aynı fiyatlarda ve idrive var sanırım kasa hariç diğer farklarını çok da bilmiyorum açıkcası...
    oda bir seçenek..

320i ve 320d ikisi de 2.0 motor ama dizel ve benzinli şehiriçi yakıt tüketim farkı sadece 1 litreden biraz daha mı yüksek hocam? Benzinli 320i ok ama 320d'nin yakıt tüketimi çok fazla geldi bana eminmisin bu konuda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2006 model auto-data sitesinden alınan veriler onlar makyajlı kasalar degıl. ama 320 yazılandan daha az yakıyor dıye bılıyorum 6 lt cıvarı
  • Yukarıdaki teknik veriler muhtemelen 163 Hp 320d'ye aittir 177 ve 184 HP 320d'ler yakıt tüketimi ve performans olarak çok daha başarılıdır.
  • Selamlar, benim 2007 model 320i aracım var, sıfırdan beri bende. Belki size fikir verebilirim. Öncelikle bu araç 150 beygir, 200 nm torka sahip. Çekiş konusunda dizeller gibi değil ancak gayet tatminkar. Asıl önemli olan tüketimse eğer ben Ankara şehiriçi 10 lt. Civarı tüketiyorum. Belki yüksek ancak şöyle bir özelliği var; sert ve seri kullanımlardada 11.5 civarı tüketiyor. Yani basmakla basmamak arası ince bir çizgi bu araçda. LPG uyguluyanlar gördüm ama ne yakıyor ne kaçıyor onu bilemem.

• Basarsan bunun daha yolu da var :D bende 177 lik 2010 320d vardı yan gittiğimde oldu normalde gittiğimde oldu şehiriçi 9.5 -10 arası yakıyordu şuan 320i var 2014 1.6 motor gine ben kullanıyorum bu araç 9.2 yakıyor ama 320d deki gibi yanlamıyorum ama basıyorum

• Scirocco almayın şahine döndü.Geçen gün cadde gördüm adam bildiğiniz scirocco'ya şahin modifiyesi yapmış.

• Hocam arç aldınız mı yoksa arayışlarınız devam ediyor mu? Bmw aldıysanız yorumlarınızı bekliyorum
  • BMW karşında Scirocco önermek ne kadar mantıklı olabilir bilemem ama alacağınız 3 serileri model yılı olarak eski.
    Bakımlısını bulursanız kaçırmayın. Bulamasanız Scirocco derim ben. 160lık ideal. Manual baksanız daha da zevk alırsınız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.