Şimdi Ara

E90 320d sonrası 320ied mi yoksa C180 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2,5 yıldır 2012 E90 kasa 320d kullanıyorum. Artık değiştirsem mi diye düşünürken karşımda 2 seçenek duruyor. Yine BMW'den devam edip F30 kasa sportplus makyajlı & Mplus makyajsız benzinli veya W205 kasa C180.
    Bütçe ortalama 150 bin lira civarı bu civardaki ilanlardan bakılacak.
    C180'nin performans olarak nispeten zayıf geleceğini biliyorum. F30 bu konuda bi tık daha iyi. Tüketim olarak muhtemelen ikisi benzer sonuçlar sunar diye düşünüyorum. C180 daha yeni bir kasa iç tasarım ve şıklık olarak bi adım önde olduğunu düşünüyorum ancak F30'da gerçekten hoşuma giden bi araç.
    İki araç arasındaki fikirleri merak ediyorum.
    Hangisi neden?
    Hangisi değil neden?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• M paket 320 bulursan alabilirsin seneye de yeni 3 luk ler cikiyor istersen biraz daha bekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F30 kasa 318'ler sıfır olarak 200 lira üstünde yeni kasa ile birlikte 220-250 arası fiyatlar oluşur diye düşünüyorum. F30 ve E90 piyasası G kasa ile nasıl etkilenir kestirmek zor ama çıktığı gibi almak pek mümkün değil gibi.
  • C180 amg paket gerçekten çok güzel iç tasarımı kalitesi dış tasarımı performans anlamındada üzmez

• Aracinizin sikintisi yoksa paranizi birikim yapin e90 la devam edin

Segment ayni kalicak degistirseniz bile gerek yok al sat , bakim yap , kasko sigorta yap olaylarina

Dizel-benzin pompa fiyat farkida cabasi

Benim kendi dusuncem budur

• Kendi bildiğiniz arabayı bırakmayın bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracımda bi sıkıntı yok açıkçası. 78 binde orjinal bir araç. Yakıt/performans oranı yanında oldukça keyifli aslında ama aradan geçen zamandan sonra bi yenileme değişiklik arayışı var.
    Yinede bu fikirlerde önemli tabi. Konuyu bütünüyle değerlendiricem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes C200D mi BMW 320D mi?
    9 yıl önce açıldı
    GOLF TSI mi yoksa TDI mi
    15 yıl önce açıldı
    yeni Corolla mi Fluence mi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • supremum kullanıcısına yanıt
    Ben tavsiyemi verdim fakat satmaya karar verirseniz rengi siyah degilse resimlerini ve fiyatini bildirirsiniz

Iyi forumlar

• Aynen aracınızı satmaya karar verirseniz bir pm uzağınızdayım bende.

Konuya dönersek, 2 seçenekte mantıklı değil bence.

F10 kasa 520-525d hatta xdrive bile alabilirsiniz sanıyorum 150 bin bütçeyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BölücüDeğilÖlücüyüm

Ben tavsiyemi verdim fakat satmaya karar verirseniz rengi siyah degilse resimlerini ve fiyatini bildirirsiniz

Iyi forumlar

Mesaj/Nick uyumu
  • 5 20 i F10 kasa bile alamıyorsun neredeyse.

Elindeki arabayı tutmak en mantıklı.

• trust06 T kullanıcısına yanıt
    Bende yazdıktan sonra baktım araçlar cok uçmuş ya bune böyle :) hani şunlar var ama nedir ne değildir bilmiyorum .

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-hatasiz-520d-beyaz-504039512/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kazasiz-boyasiz-temiz-kullanilmis-498833411/detay

Aslında alternatifler var acaba kasa kodunu mu yanlış biliyorum f10 kasa dğeil mi bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: asmarena6

Bende yazdıktan sonra baktım araçlar cok uçmuş ya bune böyle :) hani şunlar var ama nedir ne değildir bilmiyorum .

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-hatasiz-520d-beyaz-504039512/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kazasiz-boyasiz-temiz-kullanilmis-498833411/detay

Aslında alternatifler var acaba kasa kodunu mu yanlış biliyorum f10 kasa dğeil mi bu.

520d degil 520i bakin hocam

• Kendi aracınız üzerinde orijinalliğini bozmayacak modifiyeler yapabilirsiniz.

• Aracımı geçen hafta ilana koymuştum zaten. Oyle beklemedeyim. Pazarligi kucuk tuttum.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-navigasyon-ekranli-isik-paketli-degisensiz-78-binde-temiz-320d-501895753/detay

Acikcasi piyasa ciddi artti 1 sene kadar once 120 bandında sportline bulmak mümkündü. Suan 135 alt limit gibi. Km takintim var biraz. F10 kasa bana büyük gelir D segment suan yeterli.

• C

• 78k kilometrede ilandan gördüğüm kadarıyla tertemiz, küçük dokunuşlarla daha da güzelleştirilmiş bir e90'ınız varken. Bu kadar benzer başka bir modele geçmek macera aramaktan başka bir şey değil diye düşünüyorum. Güç arıyorsanız e90'dan sonra c180 kağnı gibi gelecek. Bu araçtan geçilecek en mantıklı model 328'i dir bana sorarsanız.
    İlandaki fiyatta piyasaya göre iyi bile sayılır, çer çöp 200k kilometrelerdeki e90'lara bu fiyatları çekenler var. Param olsa da alsam durumunu sonuna kadar yaşadım. Umarım hayırlısı olur.
  • 320d candır. F30 dan aynı performansı ve sürüş hissini beklemeyin. Kesin 2 araçtan biri olacaksa amg c serisi derim.

• Kadir hocam merhaba, e90dan 320d den f30 ied e geçmezdim ben olsam. Eğer değiştirmek istiyorsan c180 amg güzel bir tad olur fakat bütçeni zorlayacaktır. Fascination da çok cezbetmiyor. Elmas kırmızı ve lacivert favorilerim. Mümkünse içi piano black değil ahşap kaplama olsun.

Öte yandan aracın çok güzel ve temiz gerçekten. Sunroof ve zenon olmaması satarken sıkıntı yaratacaktır. Zenon olmayan farlara far yıkamalı m paket tamponuda yeni bir tarz yaratmış. üzülerek söylüyorumki satış rakamı seni tatmin etmeyecektir.

Yakıt fiyatlarının yukarı eğiliminize göz önünde bulundurursak bu değişim bana pek cazip gelmedi. C180 amg için takribi 50.000 liradan fazla eklemen gerekecek. %50 den fazla demek bu.

Bu şartlar altında 30-50 bin km civarında makyajsız 2014 sportline 130-135 arası bitirilir ve ancak o zaman biraz mantıklı olabilir.

• Bu kadar temiz, bu kadar düşük km'de, İdrive'lı M sport 320d'yi satıp alacağım araç belki Giulia Veloce olabilir, E90 gözümde o kadar özel. İkinci el bir F30 veya W205 söz konusu olamaz.

Araçla ilgili bir problem olur tamam, örneğin arkası çok dar, süspansiyon sert, direksiyon ağır eşim kullanamıyor vb. Fakat bir sorunum yok demişsiniz, F30 veya W205 de alsanız o "değişiklik yaptım!" keyfi bir iki ay sonra gidecek, elinizde şu E90'a göre daha sıradan bir otomobil, daha düşük çekiş ve fazla yakıt tüketimi, E90'ın müthiş doğal direksiyonana kıyasla lastik gibi elektrikli zevksiz bir sistem kalacak. F30 evet ciddi konforludur ve arkası geniştir E90'a göre ama sürücü tarafından bakınca E90'dan aldığım keyfi F30dan alamadım. 320d'de kullandım, 316i'de kullandım yok, o direksiyon işi bitiriyor. Sadece Zf8 şanzımanı arardım E90da.

W205 deyince aklıma çok şık bir iç mekan, o şıklığa yakışmayan parça kalitesi, her çukurda bamgüm eden süspansiyon ve C180'i bilmiyorum C200d'de resmen 2 saniye sonra falan tepki veren gaz pedalı aklıma geliyor. 3. vitese geçişte vuruntu yapan şanzıman. 2017'de 9gtronic geldi, hele şükür 5 yıl sonra BMW seviyesine geliyorlar ama şu ilandaki yeminle biblo gibi E90 Msport yerine ticari gibi her yerde dolaşan E'mi C'mi ne olduğu belirsiz topu aynı dışkının laciverti W205'i görsem kapımda cinnet geçiririm Değiştirmeyin o arabayı bunlarla, yapmayın böyle şeyler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.