Şimdi Ara

E90 3.20İ mi 3.20D mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
10.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Temiz olanlara fazla fiyat çekiyorlar. Benimkisi sadece bir tavsiye idi. 20d veya 20i istiyorsan onuda alabilirsin

Alıntıları Göster
    Aynen hocam temizlere çok fiyat çekiyorlar gereksiz fazla hemde . fazladan 20 30 hp çok iş görür ı . e46 lara filan da yönelmek istemiyorum açıkcası . yarın arkadaşın arabaya bakacağım imandaki 3.20i . sizce nelere dikkat etmeliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapma etme desek de alacaksın belli. Sonra da 1 ay sonra oturup dövünmeye baslayacaksın. Sana abi tavsiyesi git 2016 2017 1.4 easy egea al rahatına bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: eko33

Yapma etme desek de alacaksın belli. Sonra da 1 ay sonra oturup dövünmeye baslayacaksın. Sana abi tavsiyesi git 2016 2017 1.4 easy egea al rahatına bak
    Hocam masrafsız az yakar çok kaçar filan diyorsanız 1.3 linea var zaten bende . çok memnunum tuttuğun yer 100 200 lira mazotu kokluyor taş gibi araba yani . lakin biraz premium bir arabaya geçeyim diyorum deri koltuk arkadan itiş performanslı biraz da gösterişli olsun diyorum . bir çok kişi cidden tehlikeli bir hamle olduğunu söylüyor lakin bunca bwm kullanıcı aptal mı yani kendine zulm mü yapıyor yani . ekspertizine bakayım bir ustaya da gösterip alayım diyordum

• Öncelikle bu fiyata bir e90 Bmw önermem ama İkisi arasında illaki alınacaksa 320i yi yerinizde olsam tercih ederim.E90 316i kullanıyorum bende,dikkat edilmesi gereken olay eğer dizel alınacaksa turbo ve parçalarını,yağ kaçağı varsa nelerden kaynaklandığını (bakımsız olması vs gibi),320i modelinde ise yine ayni sekilde yağ kaçağı varsa ona dikkat edilmeli ve valvetronic teknolojisi olduğu için motorda arıza varsa göz ardı edilmemeli ciddi bir masrafı olur bunlara bakılması dikkat edilmesi gerekir.Ben benzinli motorun daha az masraf açacağını ve 320d modelinin eski nesil motor olması sarsıntılı olacağını düşündüğümden 320i modeli daha iyi bir seçim olacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OĞUZ?

Öncelikle bu fiyata bir e90 Bmw önermem ama İkisi arasında illaki alınacaksa 320i yi yerinizde olsam tercih ederim.E90 316i kullanıyorum bende,dikkat edilmesi gereken olay eğer dizel alınacaksa turbo ve parçalarını,yağ kaçağı varsa nelerden kaynaklandığını (bakımsız olması vs gibi),320i modelinde ise yine ayni sekilde yağ kaçağı varsa ona dikkat edilmeli ve valvetronic teknolojisi olduğu için motorda arıza varsa göz ardı edilmemeli ciddi bir masrafı olur bunlara bakılması dikkat edilmesi gerekir.Ben benzinli motorun daha az masraf açacağını ve 320d modelinin eski nesil motor olması sarsıntılı olacağını düşündüğümden 320i modeli daha iyi bir seçim olacaktır.
    Bunca mesaj içerisinden en aydınlatıcı yardımcı olmaya yönelik mesaj sizinkisi oldu hocam teşekkür ediyorum . 3.16 i için bir bmw performansı alamıyoruz bekleneni vermiyor diyorlar hocam . konuda 3.20 i 170 hp için yetersiz diyorlar sizdeki 3.16 ya ne derler bilemedim arkadaşlar . dizelden büyük ihtimal vazgeçeceğim hocam . benzinli dizele göre yürütmesi daha kolay olur ayrıca dizelin o gürültüsünü de almam hocam . dediğiniz gibi yavaş yavaş ciddi bakımları bana denk gelebilir yani

• Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    Alırsan fotoğrafları görmek isterim, merak ettim...

• '' Benim için önemli olacak husus ise 10 yaşını geçmiş bu araçlar için bakım masrafları yürütme masrafları ve performası . 10 yaşını geçtikleri için 3.20D beni biraz daha fazla korkutuyor açıkcası '''

haklı çıkma ihtimalin çok yüksek

^ bmw hakkında çok bilgim olmamakla birlikte ^

sanayi ortamı ve çevremden duydugum kadarıyla yürütmesi ekonomik olarak zor bir araç hatta jettanın enjektörlerini temizletirken yanılmıyorsam 2012 520d aracın enjektörlerine 8000 tl gibi bir rakamın verildigini duymuştum bu olay 2018 senesinde gerçekleşti şuan ki durum nedir bilmiyorum. araçlar aynı degil tabi biri 520d biri 320d, bu bilgi sana yardımcı olur umarım, performans konusunda hiçbir bilgim yok.

ben benzinli derim
    Rica ederim hocam.320i tabiki 316i ye göre daha iyi yürür ve kesinlikle yeterlidir.Ben temiz bir 316i modeli bulduğumdan onu tercih ettim ve performansı gayet yeterli 1.6 motor olmasına rağmen iyi bir çekişi var.2005-2007 arası 320i modelleri 150 hp dir bu arada hocam 2008 modellerinde sonraki seriler 170 hp olarak geldi diye biliyorum yanılmıyorsam.Bakımlı bir araç denk gelmesi sizin için daha iyi çünkü Bmw masraf açtımı diğer araçlara göre ağır oluyor.Hor kullanmış araçlardan uzak durun kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Overlord7134

Hocam performans ve yakıt konusunda beni üzer diye düşünüyorum açıkcası . hayır hocam taklalıları 50 55 bandında zaten . 60 61 e düzgün bulmak mümkün . tek sorun motor yürüyen vs

Alıntıları Göster
    200.000 km civarında, 2006 model 320d araçları kazasız, boyasız, hor kullanılmamış, saçma sapan modifiyelerle orjinalliği bozulmamış ve bakımlı olarak 60.000 TL'ye bulmak imkansızdır. söylediğim temizlikteki 320d'lerin 75.000-80.000 TL civarında edeceğini sanıyorum. eğer piyasasından ucuz araç buldum diyorsanız yetkili servis dahil 2-3 yerde expertiz yaptırmalısınız. yani kısaca çok dikkatli olmalısınız. çünkü daha sonra yapmak zorunda kalacağınız masraflar fiyatını yüksek bulup almaktan vazgeçtiğiniz problemsiz aracın fiyatını aşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebel -- 30 Mart 2019; 9:36:7 >

• quote:

Aynen hocam temizlere çok fiyat çekiyorlar gereksiz fazla hemde . fazladan 20 30 hp çok iş görür ı . e46 lara filan da yönelmek istemiyorum açıkcası . yarın arkadaşın arabaya bakacağım imandaki 3.20i . sizce nelere dikkat etmeliyim ?

Alıntıları Göster
    E46 coupe lerde güzel araç.
    Dizel alacaksan en n47 motorda en sorunsuzu 163 lük olan. Kasnak ve zincire baktır derim. Geri kalan sorunları benzinli ile aynı. Yağ kaçağı yapmaya müsait araçlar , özelliklede diferensiyelden. Direksiyon pompası , yağ pompası, rot kolları vs... gibi parçalara da baktır. Şanzımanları genelde sorunsuz oluyor yinede bakmakta fayda var

• quote:

Orijinalden alıntı: _ankata_

'' Benim için önemli olacak husus ise 10 yaşını geçmiş bu araçlar için bakım masrafları yürütme masrafları ve performası . 10 yaşını geçtikleri için 3.20D beni biraz daha fazla korkutuyor açıkcası '''

haklı çıkma ihtimalin çok yüksek

^ bmw hakkında çok bilgim olmamakla birlikte ^

sanayi ortamı ve çevremden duydugum kadarıyla yürütmesi ekonomik olarak zor bir araç hatta jettanın enjektörlerini temizletirken yanılmıyorsam 2012 520d aracın enjektörlerine 8000 tl gibi bir rakamın verildigini duymuştum bu olay 2018 senesinde gerçekleşti şuan ki durum nedir bilmiyorum. araçlar aynı degil tabi biri 520d biri 320d, bu bilgi sana yardımcı olur umarım, performans konusunda hiçbir bilgim yok.

ben benzinli derim
    Hocam birçok kişi benzinli diyor . dizel birçok kişinin canını yakmış sanırım gerek duydukları gerek yaşadıkları olsun . benzinliden masraflı olacağı turbo vs ortak fikir ..

Yukarıdaki belirttiğim ilandaki 3.20d sahibi beni aradı bugün bin lira daha fiyat kırdığını ciddi paraya sıkıştığını söyledi . bendeki dizel araçtan sonra dizel araçların sesleri de beni kendinden itiyor . almamak için bir sebep daha ..

• quote:

Orijinalden alıntı: OĞUZ?

Rica ederim hocam.320i tabiki 316i ye göre daha iyi yürür ve kesinlikle yeterlidir.Ben temiz bir 316i modeli bulduğumdan onu tercih ettim ve performansı gayet yeterli 1.6 motor olmasına rağmen iyi bir çekişi var.2005-2007 arası 320i modelleri 150 hp dir bu arada hocam 2008 modellerinde sonraki seriler 170 hp olarak geldi diye biliyorum yanılmıyorsam.Bakımlı bir araç denk gelmesi sizin için daha iyi çünkü Bmw masraf açtımı diğer araçlara göre ağır oluyor.Hor kullanmış araçlardan uzak durun kesinlikle.
    Hocam keşke bütçe yetsede sıfır hatalısını boyasızını alalım lakin en az 20 bin tl fazla istiyorlar ve ben bunu aklım almıyor . çok fazla fiyat farkı var temizi ile hocam . 3.20i 170 lik alıp devam edeğim gibi görünüyor hocam . sizindr dediğiniz gibi performansı bana fazla fazla yetecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

E46 coupe lerde güzel araç.
    Dizel alacaksan en n47 motorda en sorunsuzu 163 lük olan. Kasnak ve zincire baktır derim. Geri kalan sorunları benzinli ile aynı. Yağ kaçağı yapmaya müsait araçlar , özelliklede diferensiyelden. Direksiyon pompası , yağ pompası, rot kolları vs... gibi parçalara da baktır. Şanzımanları genelde sorunsuz oluyor yinede bakmakta fayda var

Alıntıları Göster
    E46 kasa genel olarak hoşuma gitmiyor hocam ön burun vs . konularda sürekli dediğinizi söylüyorlar hocam . yağ kaçagı özellikle defransiyel vs . iyi bir ekspertiz artı bir ustaya göstererek alacağım hocam . önemli parçalarda problem yoksa alacağım

• 60 bin küsür TL para verip 340.000 km'de araba almak ? :D

Sen bineceksin bir süre olacak 400.000 km , sonra nasıl satacaksın o arabayı. O kilometreyi gören adam ışık hızında kaçar senin ilandan... Güncel arabalara bakmanızı öneririm. 60 bin TL az değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dfk24 -- 30 Mart 2019; 21:14:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kmsi çok yüksek hocam alma

• quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

60 bin küsür TL para verip 340.000 km'de araba almak ? :D

Sen bineceksin bir süre olacak 400.000 km , sonra nasıl satacaksın o arabayı. O kilometreyi gören adam ışık hızında kaçar senin ilandan... Güncel arabalara bakmanızı öneririm. 60 bin TL az değil.
    Hocam tamam doğru söylüyorsunuz kabul ediyorum da bu paraya bu şekilde premium bir araç yok yani . arkadan itiş paket dolulugu deri koltuk konfor gösteriş vs bu paraya alınacak arabalar belli . egea fluence clio accent vs vs . linea kullanıyorum şuan cidden yakıt olsun sağlamlık olsun yürütme olsun cidden çok iyi . lakin bi 3.20 gibi degil . gönül ister 90 100 bin olsun hatasız düşük km bir 3.20 alalım da imkanlar bu yani

• quote:

E46 kasa genel olarak hoşuma gitmiyor hocam ön burun vs . konularda sürekli dediğinizi söylüyorlar hocam . yağ kaçagı özellikle defransiyel vs . iyi bir ekspertiz artı bir ustaya göstererek alacağım hocam . önemli parçalarda problem yoksa alacağım

Alıntıları Göster
    Iyi bakalım umarim düzgün bişey çıkarda alırsın

Hocam ben olsam elantra alırım ya da a3 sedan alırım gene de bulaşmazdım

• 60 bine aldığınız araç 1 yıl sonra yürütme maliyetleriyle 80 bine gelecek o yüzden şimdiden 80 bine çıkın bütçe olarak en azından kafanız rahat binersiniz

• 15 yıllık araçlara bu kadar para vermeyin derim.Daha güncel c sınıfı araçlara bakın bence.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.