Şimdi Ara

e8500+p5q sistem için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    anakart: asus p5q pro
    bellek: ocz 1066Mhz DDR2 platinum PC2 6400 cl5 2gb (2x1)
    ekran kartı: sapphire hd4850 toxic
    harddisk: seagate 500gb 7200 sata2
    kasa+psu ?+thermaltake 500w/high power plus 500w

crossfire,slı,o/c düşünmüyorum
    kararsız olduğum yerler var.. soracaklarım şunlar..
    1- anakart asus p5q pro mu
    ...............asus p5q se mi almalıyım? farkları var mıdır?
    2- ramler ocz 1066Mhz DDR2 platinum PC2 6400 cl5 2gb (2x1) ve ya
    ..............ocz XTC 800mhz Vista Upgrade (1GB x 2 ) arasındayım. farkları nedir? (sanırım overclock için platinum deniyor ama ben o/c düşünmüyorum)
    3- psu konusunda o/c,crossfire düşünmediğim için 500w yeter diye düşündüm. hangisini önerirsiniz?
    4- kasaya çok para vermek istemiyorum. sistemimi kurabileceğim ucuz bir kasa önerebilir misiniz?

teşekkürler, saygılar
    iyi bayramlar

• Çok iyi parçalardır , madem overclock yapmıyacaksınız ve zaten 1 defaya mahsus alınacak . Alın gitsin.
  • inventusun sitesindeki kampanya bilgisayarına gözüm takıldı da.. ekran kartı olarak hd4850 sonic önermişler. o/c ve crossfire filan yapmayacaksam hangisi daha iyidir..
  • Alabilrisiniz. Bu kart her türlü işinizi görecektir.
  • anakarta o kadar para niye harcanır bilmemki. p45 se ucuz p45 lerde var. Heleki OC da yoksa p43 fln baksana.
  • Bu iki arçayı tutturabilen birinin dier arçalarıda seçebileceini biliyordum zaten. Eer btçenizi aşıyorsan anakart steki arkadaşımında dedii gibi E45-DS3L yaabilirsiniz.Bu arada E45 yanlış yazılmıştır onun dorusunu bir arkadaş söylerse sevinirim klavyede o harf çalışmıyorda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 1 Ekim 2008; 0:19:48 >

• ep45 ds3l. Benim tavsiyem ep43 ds3l. 20 ytl daha kar edersin. p45 in p43 e olan üstünlükleri crossfire ile raid0 sanırım. onlarda p45 ds3l de yok o yüzden p43 ds3l mis gibi 140 ytl fln dı galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OvercLocK için YARDIM.
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ep45 ve ep43 ds3l ye ben de bakındım ama ep43 ds3l de 1600(o.c) ibaresi var. bu ne demek oluyor? ep45 ile neredeyse benzer bir kart ama onda yazmıyor böyle bir ifade.. bi de p5q dan farkları sadece crossfire ve raid mi? performans farkı var mıdır?
  • Dün klavye bozuk olduğundan sorularını cevaplayamadım ama şimdi cavaplayacağım.

1.CF düşünmediğinden P5Q SE daha uygun olucaktır ama onun yerine yine bir pcıez bulunduran bir anakart olan EP45-DS3L öneririm.
    2.Ram olarak 1066mhz alırsan tabiki daha iyi olur ama eğer bütçen yeterli değilse 800hz de alabilirsin bir fark hissedeceğini sanmam.
    3.kaliteli bir 500w fazlasıyla yeterli olur.Benim tercihim FSP olurdu ama illa bunların arasından bir tavsiye istiyorsan Hıgh Power öneririm.
    4.Kasa olarak Asus'un 95ytl civarı ekonomik kasalarına bakabilirsin.Vatanda var
  • cevap için teşekkür ederim.. sayende ne alacağıma karar verebildim sonunda
  • arkadaşlar hepinizin ilgisine çok teşekkür ederim benimde sistemim kafamda oluştu. artık almak kaldı . vatanın kampanyasından alabilirim belki bi piyasa yoklaması çekiyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.