Bildirim
e8500 cpu sıcaklık???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
E 8500 gibi bir işlemci eğer overlock yoksa ve oyun yada rar gibi zorlayıcı programlar da çalışmıyorsa, iyi bir fan ve soğutucu ile bu havalarda 38 i geçmemesi lazım. Gerçi 42 de çok aşırı yüksek değil, ama ben termal macunun kalitesinden, yada soğutucunun işlemciye iyi oturmamasaından şüphelendim. _____________________________ Bir çocuğun karanlıktan korkması normaldir. Ama bir yetişkinin aydınlıktan korkması anormaldir. -
quote:
Orjinalden alıntı: messire
E 8500 gibi bir işlemci eğer overlock yoksa ve oyun yada rar gibi zorlayıcı programlar da çalışmıyorsa, iyi bir fan ve soğutucu ile bu havalarda 38 i geçmemesi lazım. Gerçi 42 de çok aşırı yüksek değil, ama ben termal macunun kalitesinden, yada soğutucunun işlemciye iyi oturmamasaından şüphelendim.
+1
bence bu havalarda normal_____________________________
R.I.P PAUL GRAY -
cpu fan stok dandik intel fanı macunu da aynı sekilde fanla beraber gelen macun ancak intel fan yapmayı ogrenemediginden ya da ben takmayı ogrenemedigimden o ilginc sistemi oturtamamıs da olabilir sagolun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLkR -- 26 Eylül 2008; 13:06:28 >_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kulaklık sağ sol testi
- samsung laptop boot tuşu
- epson yazıcı yeşil çıkarıyor
- bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan windows bu aygıtı tanımadı
- windows bu diske yüklenemez bu bilgisayarın donanımı bu diske önyükleme yapmayı desteklemeyebilir
- udf indir
- root nasıl kaldırılır
- ping nasıl düşürülür
- video boyutu küçültme
- bilgisayar adı değiştirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler