Şimdi Ara

e8400-p5q grenn ve gerisi e.kartı-power

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    selam lar sistemi dagıtmaya karar verdim artık elimdeki bütün malzemeleri cıkarıyorum

E8400 overlock yapılmadı 170 tl - garantisi yok
    p5q green 120 tl - garantisi yok
    hing power absolute moduler 650w 120 tl- 5-6 ay tahmini garantisi var kutusu var yanında gelen fermuarlı cantası yok
    samsung 32mb 1tb hdd 140 tl - garantisi var
    ati hd 4730 90 tl-garantisi var
    colermaster stacker kasa 90 tl - kasayı benden önceki sahibi biraz kurcalamış fan delikleri acıl vede kablo delikleri ayrıca usb portu birisi calışmıyor
    ocz reaper 1x1 800mhz ddr2 45 tl-garantisi yok

https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-satilik-veya-takaslik-masa-ustu-bilgisayar-60707497/detay/

istedigim fiyatlar pazarlıksız yok şu olurmu ölücü ler lütfen ilanımdan uzakdursun istediginiz kargofirması ilen yollanır parçalar birtek pazarlık kasada yapa bilir iyi günler
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Medicuser -- 9 Aralık 2011; 10:58:44 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bilgilendirme olarak soyluyorum anakartınız p5q deluxe degil yada resimde sistem sizin sisteminiz degil bir karısıklık var heralde.

Orijinalden alıntı: gronyar

Bilgilendirme olarak soyluyorum anakartınız p5q deluxe degil yada resimde sistem sizin sisteminiz degil bir karısıklık var heralde.

hocam benden kaynak lanan sorun green modelimiş resimlerdeki kasa benim kasam da ben delux olarak biliyodum şimdi degiştiriyorum

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.