Şimdi Ara

e75 vs e71

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu telefonların özellikleri arasında ben bir fark göremedim. Sadece klavye farkı var. e71 i düşünürken birden e75 çıktı piyasaya. Arada ki fiyat varkıda fazla değil. Sizce bu iki telefon arasından hangisi tercih edilmeli.

• e75i elime alıp incelemedim ancak e71dururken bu şekil birşey alınmaz diye düşünüyorum...nokia n95 ve 5300 kullandım ve kızak yapısı gayet dandik bir izlenim veriyor ve 5300 ım iki ay içinde kendinden geçti o yüzden kızaklı telefonlara karşı bir soğukluğum var..eğer sürekli mesaj çeken biriyseniz ve alttaki klavyeyi kullanmayı düşünüyorsanız kesinlikle tavsiye etmem ancak sadece internette qwerty klavyeyi kullancaksanız alınası bir telefon....güç özellikleri bakımındanda e71 biraz da olsa üstün görünüyor... benim tercihim e71üstünde olurdu
  • Ben inceliğe önem verdiğim için kesinlikle E71..
  • E75 forumunda da yazdım. Hem qwerty klavye hem numerik klavye çok saçma geldi bana. E71 ona göre daha derli toplu ve kullanım olarak ele daha uygun. Hele bir de beyaz renk ise tamamdır
  • Telefonlara gidip baktım. e75 in ön tuş takımının plastik kalitesini fazla beğenmedim. Ancak genel olarak e serisinin kalitesini taşıyor, qwerty klavyesi de gayet şık. Kızakta sağlam görünüyor ama kullanmadan bir yorum yapmak doğru değil. e71 beyaz da çok şık telefon. Tam bir ikilem de bırakıyor bu nokia insanı Ama yeni çıkan telefonların her zaman için sorunlu olma riski var. Onun için e71 almak daha mantıklı gibi.
  • Dostum kesinlikle e71 dün itibariyle samsung İ780 cihazımı terkedip nokia e71 aldım ve müthiş rahat ve class bi cihaz ince kullanımı kolay.Değişim sebebim Windows mobile ne illet bişeydir yahu.e71 aldım süper hızlı ve çok yetenkli bi cihaz şiddetle tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: feckless

Dostum kesinlikle e71 dün itibariyle samsung İ780 cihazımı terkedip nokia e71 aldım ve müthiş rahat ve class bi cihaz ince kullanımı kolay.Değişim sebebim Windows mobile ne illet bişeydir yahu.e71 aldım süper hızlı ve çok yetenkli bi cihaz şiddetle tavsiye ederim

E71 ses kalitesi nasıl ? Yani Mp3 özellikle , kulaklıkla dinlerken,
    kaliteli mi , 2.5 mm çıkış yeterli oluyor mu ? Diğer serilerle mesela özellikle
    N95 8GB , 5800 v.s. kıyas yapabilir misin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabiiki ses kalitesi özellikle dış ses kalitesi çok iyi,kulaklıkla da dinledim 5800 kadar olmasada gayet yeterli dostum.Walkman telefon kadar kalite bekleme ama çok aşağı rezil de bir sesi yok ideal.
  • arkadaşlar bu telefonların koskoca klavyeleri var.ancak aynı işlemleri klasik telefon tuşları ile de yapabiliyoruz.bu bağlamda bu klavyeli telefonların ne avantajı kalıyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.