Şimdi Ara

E71 GPS sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba. Garmin Mobile XT 4.10.60 versiyonu 1 hafta önce kurup çok güzel çalıştırmıştım. 5.00.50 versiyona geçince birdaha ne haritaları gördü. ne de uyduya bağlandı. sonra tekrar 4.10.60 versiyona düştüm. yine haritayı görmeyip no map yazıyor. ama araçlar içindeki haritalar içinde görüyor.

bir ayarımı var ki bunun.

• Garmin' in yeni sürümünü kurmadan önce eski sürümü telefondan kaldırıp, hafıza kartından da Garmin klasörünü silmişmiydiniz?

Ayrıca Garmin' i kurduktan sonra çalıştırdınız ve ''HARİTA GÖR'' ü seçtiniz; haritaya bir kaç kez zoom yapın (1 ve 3 tuşunu kullanarak). Haritaya zoom yapmayınca Garmin haritayı görmeyebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 19 Temmuz 2009; 19:49:09 >
  • evet
  • Büyük ihtimalle yapmışsınızdır ama zoom yaptınızmı haritaya. Ayrıca .unl uzantılı dosyaları doğru şekilde oluşturdunuz mu?
    Hafıza kartındaki Garmin klasörünün içine kopyaladığınız haritanın uzantısı .img' mi? Bunları bir daha kontrol et istersen.
  • Garmin' in kurulumunu işlem sırasına göre kontrol et istesen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 19 Temmuz 2009; 21:03:29 >
  • kaç kere kurdum. 5.00.50 sürümünde 2009/2 haritası vardı. 4.10.60 sürümünde de dednedim olmadı. normalde 4.10.60 sürümünde 2007/10 vardı. 5.00.50 de denedim olmadı. alet uyduyu bulamıyor. kendi programı bile bulamıyor. ama 4.10.60 sürümünde base map var. bir o gözüküyor.

bu arada 5.00.50 sürümünü bulduğum linkte 2009/2 - mapid = 848 diyor ama 2007/10 un da mapid si 848.

bu arada benim 4.10.60 da sys - private - resources klasörleri yok.

en baştan bir daha deneyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 19 Temmuz 2009; 22:00:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakaniko

kaç kere kurdum. 5.00.50 sürümünde 2009/2 haritası vardı. 4.10.60 sürümünde de dednedim olmadı. normalde 4.10.60 sürümünde 2007/10 vardı. 5.00.50 de denedim olmadı. alet uyduyu bulamıyor. kendi programı bile bulamıyor. ama 4.10.60 sürümünde base map var. bir o gözüküyor.

bu arada 5.00.50 sürümünü bulduğum linkte 2009/2 - mapid = 848 diyor ama 2007/10 un da mapid si 848.

bu arada benim 4.10.60 da sys - private - resources klasörleri yok.

en baştan bir daha deneyeyim.

Garmin bir kaç farklı şekilde kurulabiliyor. Sonuçta hepsi aynı kapıya çıkıyor tabi. Sys, private, resources klasörleri yok demişsin. Farklı bir kurulum demek ki.
    PM attım. Ona bakarak kurmayı dene istersen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia Lumia'da Dahili GPS Varmı?
    11 yıl önce açıldı
    Tablet GPS Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    İphone 3G restore sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler. acaba 2009/2 mapid sini biliyormusunuz? 848 olduğunu düşünmüyorum çünkü 2007/10 çalıştırdığım zaman mapid 848 di. yoksa aynılarmı.
  • Türkiye haritalarının tümünün Map İD' i 848.
  • teşekkürler. şuan yapmaya çalışıyorum. inşallah çalışır.
  • quote:

6-) USB kablosunu telefondan çıkarın. Biraz bekleyin. Ekranda "Yükleniyor..." yazısı belirecektir. Yalnız uygulama yüklenemeyecektir. "Uygulama yöneticisine gidin." uyarısını dikkate alıp Uygulama Yöneticisine gidin. "Yüklenmedi" yazan GarminMobile_PA'yı seçenekler-sil diyerek silin. Eğer USB kablosunu telefondan çıkardıktan sonra yükleniyor yazısı çıkmazsa. Telefonu kapatıp açın. Biraz bekleyin. Yine ekranda yükleniyor yazısı çıkmazsa doğrudan 7. maddeyi uygulayın.

şansa bakın. telefonu kapatıp açınca yüklendi. şimdi ne yapıcam?
  • Uygulama yöneticisini açıp, yükleme dosyalarına girin. Orada Garmin ile ilgili bir dosya var mı bakın. Varsa seçeneklerden sil' i seçin.

Yukarıdaki işlemi yapıp sonucu yazın buraya.
  • Yukarıdaki işlemi yaptıktan sonra uygulama yöneticisinden yüklü uygulamaları açın. Çıkan listede Garmin varsa işlem tamamdır; eğer yoksa dosya yöneticinden hafıza kartına girip GarminMobileXT.sis dosyasını bulup kurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 19 Temmuz 2009; 21:52:58 >
  • dökümanda yükleniyor yazısı çıkıp yüklenmeyecek. eğer yükleniyor yazısı çıkmazsa telefonu kapatıp açın. yükleniyor diyip yüklenmicek. uyg. yön. den silin diyor. ama ben kapatıp açtığımda yüklendi ve uyg. yön de garmin mobile xt diye dosya var.
  • Uygulama yöneticisinin neresinde var Garmin; ''yüklü uygulamalar'' ın içinde mi?
  • bu arada o kadar zoom yaptım falan ama haritayı göstermiyor. yükekliğin altında no map yazıyor
  • Uygulama yöneticisinden yüklü uygulamalara girdiğinde Garmin' i gördüysen işlem tamamdır.
  • çıldırıcam. ne uyduyu buluyor ne haritayı okuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakaniko

bu arada o kadar zoom yaptım falan ama haritayı göstermiyor. yükekliğin altında no map yazıyor

.IMG uzantılı haritayı Garmin klasörünün içine kopyaladın değil mi? Böyle yapmışsındır büyük ihtimalle.

.Unl uzantılı dosyaları kontrol et istersen. Dosya yöneticinden Garmin klasörünü açıp bak bakalım o dosyaların uzantısı .unl mi?
  • %100 eminim. sw.unl - gmapsupp.unl

içinde gmapsupp.img dosyası var. harita ayarlarında harita var ama okumuyo meret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 20 Temmuz 2009; 0:13:17 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.