Bildirim
E6700 yerine Q9400 takarsam

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Q9400'ü al ben kullandım 3.6ghz'e kadar sorunsuz o.c yapıyordum
Soğutcun varsa 3.2ghz belki yine 3.6ghz'e kadar çıkabilirsin şansın varsa, fark olur herhalükarda, ancak +1gb ram daha yapman iyi olur "dual kit" -
Bu sistemle Q9400 den tam verim alabilirmiyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anakartın destekliyor işlemciyi sorunsuz kullanırsın...
http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2599 -
Destekledigini biliyorum da 8800 gt ile nasıl bir verim alırım bf3te e6700 3.8 bile %98 lerde calisiyor Q9400e oc de yaparım bf3te nekadarlik bi fark olur %5 gibi biseyse hc deymsz diye dusunuyom
İşlemci gücün artacaktır bu kesin, ancak ekran kartının kapasitesi belli çok bir şey bekleme bu yüzden, 2.el min. HD6850 gibi bir kart alman lazım... -
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
İşlemci gücün artacaktır bu kesin, ancak ekran kartının kapasitesi belli çok bir şey bekleme bu yüzden, 2.el min. HD6850 gibi bir kart alman lazım...
Ok ozaman işlemciyi sikdi alirim ekran karti sora alirim
iyide q9400'e bir ton para sayacaksınız onun yerine hepsini satıp o parayıda koyun
yeni amd fx 4 veya sndy bridge intel pentium alırsınız.
edit:fark 100 tl demişsiniz o zaman mantıklı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 19 Ocak 2013; 14:05:17 > -
100 tl farkla alacaksanız hiç düşünmeden alın bf3 4 core işlemcilerde ciddi performans artışı yaşıyor. ekran kartınızı da daha sonra değiştirirsiniz. ama ram takviyesi de şart -
Bu sabah takas gerçekleşti. Bekledigim gibi fps de bariz artış oldu . Artık 8800gt tam hakkıyla çalışıyor . Demekki 8800gt nin işi hala bitmemiş Para biriktirince İyi bi ekran kartı alırım artık
Ama işlemci 3.4 ghzde anakartın limitine takıldı yoksa işlemci dahada fazla oc olurdu -
hayırlı olsun -
güzel bir performans artışı olur ama bu saatten sonra lga 775'e yatırım yapmak ne derece doğru olur bilmiyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X