Şimdi Ara

E65 mi yoksa N73 Music Edition mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun bu 2 teLden bir tanesini aLicagim fakat 2 si arasinda kararsiz kaLdim , Lutfen bana yardimci oLun , bence 1 tarafta kamera ve mp3 icin n73 me diger yanda wifisi oLan E65 ama geneL kaLitesi oLarak sarji oLarak fLn ne aLabiLirim fiyat konusu onemLi degiL siz oLsaydiniz hangisini aLirdiniz ? TesekkurLer

• bende ikisi arasında kaldım ama n73me son kararım e65 te radyo yok,flaş yok,kamera idare eder e65 in tek iyi yanı wi-fi olması ve 16m ekranı olması...bence n73me daha iyi tabi onunda kötü tarafları varmış örneğin;joyistik iyi değil diyorlar ama olsun artık idare ederis....
  • her iki telefonda var şuan bizde. E65 i ben N73 ü babam kullanıyor. E65 deki malzeme kalitesi daha iyi daha ince. hatta nokianın en ince sürgülü kapaklı telefonu diyebilirim. ekran kalitesi N73 e göre daha iyi. fakat N73 ekranı daha büyük. kablosuz internet bakımından E65 öne çıkıyor ama müzik dinlerim, fotoğraf çekerim diyorsan tartışmasız N73 daha iyi. ama E65 fotoğraf kaliteside çok kötü değil onuda belirtmeden geçmeyim.
    pil konusuna gelince E65 biraz daha başarılı sanırım o konuda. bende full kullandığım ve telefonu elşimden düşürmediğim halde 4 güne yakın gidiyor. hatta en sonunda tek çentikte bitsin diye yırtınıyorum bitmiyo :D
    tasarım, ekran renk kalitesi, pil tasarrufu, wifi internet ve ofis uygulamalarında öne çıkan E65
    mp3, fotoğraf çekim kalitesi, video performansı, çift kamera,radyo multimedia uygulamaları konusunda da N73

not: E65 de de mp3 çalabilme özelliği var ve oldukça güzel. ama N73 daha başarılı o konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mageji -- 27 Mayıs 2007; 13:17:11 >

• Ben n73ME derim.

not:konu yanlış yerde

We fought him hard we fought him well
    Out on the plains we gave him hell
    But many came too much for Cree
    Oh will we ever be set free?
  • peki bilader artık bi telefon almışsındır bende senin gibi ikisi arasında kaldım sen hangisini aldın ??
    Nokia N82 mi 5800 Xpress Music mi?
    16 yıl önce açıldı
    5610 mu W910i mi?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • henuz aLamadim bekLenmedik bir oLaydan doLayi ama 1 2 gun icinde n73 music edition aLmaya karar verdim nasipse ..
    Grafik Tasarımcı
  • Ben olsam N73 ü tercih ederdim. Müzik açısından daha detaylı birşey arıyorsan ME olabilir. Şahsi görüşüm N73 varken ME sine o kadar fark verilmeyeceğidir.
    Konuya dönmek gerekirse; E65 in 2-3 artısı dışında teorik olarak bir üstünlüğü yok. Hatta daha sık kullanılan özelliklerde zaafları var.

Artıları;
    Daha küçük daha ince yapı
    Wlan,voip(wlan üzerinden arama yapma)
    N73 e göre 0.2" daha küçük, aynı çözünürlükte(240*320), fakat 16M renk ekran( N73 2.4", E65 2.2"). Daha sık pixeller+16M renk= N73 e göre daha kaliteli ekran
    Kullanmadığım için bilemediğim bir malzeme kalitesi. Fakat N73 ün o konuda vasat olduğunu biliyoruz.
    Öte yandan E serisi telefonların N serilerine nispeten daha stabil olduğunu biliyorum.

Eksileri;
    Daha kötü kamera
    Daha düşük bekleme süresi(E65: 265saat, N73: 350saat). Konuşma süreleri aynı(6 saat)
    FM radyo yok
    Bluetooth v1.2 (N73: v2.0)

Bunların dışında bilhassa her iki telefonun da elinde mevcut olduğu @mageji nin yorumlarından faydalanmanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al PaC -- 27 Mayıs 2007; 23:46:30 >

• ya arkadaşlar herkes n73 diyor ama geçenlerde almaya niyelendim telefoncular bile n73 de donma problemmi oluyor dediler bunun bi çaresi yok mu warsa hemen alacam da???

Orjinalden alıntı: arastgeldi

ya arkadaşlar herkes n73 diyor ama geçenlerde almaya niyelendim telefoncular bile n73 de donma problemmi oluyor dediler bunun bi çaresi yok mu warsa hemen alacam da???

Güncel sürümlerde o sıkıntı kalktı. Bir de açık kalan programları kapatmazsanız zamanla ram i doldurup kitlenmeye yol açabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kotiledon

kesin çözüm: n65'i al...
    tabi nokia üretirse...

• n73 tabiki arkadaşım deli gibi bir kamerası var cihazın ayrıca mp3 dinleyeceksin..normal bir günde neler yaptığını düşün,,mesela bn yıllardır pc kullanıcısıyım laptopumda var ama bir kere okula götürüpte wireless takıliim demedim ama okulda 1000tanenin üzerinde resim çekildik eş dostla minibüste okula giderken hergün müzik dnledim ve bence karizma cihaz malzeme kalitesine gelince bnce oldukça kaliteli..
  • bu wifi wirelees ne işe yarıyor nasıl bir özellik biri açıklıyabilirmi

Orjinalden alıntı: sedat9-b

bu wifi wirelees ne işe yarıyor nasıl bir özellik biri açıklıyabilirmi
    kablosuz internet. normal telefonlar internet kullanmak için gprs şebekesini kullanırlar. bu şebeke desteklidir ve indirdiğiniz veri başına ücret ödersiniz.
    kablosuz internet ise şebekeden bağımsız internet erişimi sağlar. herhangi bir yerde otururken eğer kablosuz internet varsa o bölgede cep telefonuz ile ücret ödemeden internet erişimi kazanırsınız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.