Arkadaşlar ben 2. hattım için Nokia E65 almaya karar verdim.Bayada bir inceleme yaptım cihaz hakkında olumulu ve olumsuz yönlerini çok iyi biliyorum fakat kızağının dayanıklığı konusunda bir bilgi edinemedim.Şuan kullanan yada daha önceden kullanmış olan arkadaşlar lütfen bilgilerini,tecrubelerini paylaşınlar.
Not: 2.hattım için aldığım için sürekli faal olarak kullanacağım.Yani sürekli açıp kapatmak durumunda kalacağım sürgüsünü.
Yorum yazan herkese şimdiden teşekkürler.
e65 sorunu çok bende almayı düşünüyordum vazgeçtim n81 almayı düşünüyorum artık
quote:
Orjinalden alıntı: Scarling
e65 sorunu çok bende almayı düşünüyordum vazgeçtim n81 almayı düşünüyorum artık
evet bazı sorunları var mesela arka kapağının deri olması sebebiyle ve kullanmadan dolayı zaman içinde aşınması.sonra radyosunun olmaması gibi bazı sorunları var ama ben radyoyu ve soyulmasını problem etmiyorum çünki çok temiz kullanırım ben cihazlarımı.Zaten şuand E51 kullanıyorum bu 2. cihaz olacak. Ama kızağı hakkında hiç bilgim yok.Kızak konusunda bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.Sağlam mıdır dayanıklımıdır??
kızağı sağlam yani açılıp kapanmasında belli bir sorun yok ve rahat fakat ilerde kızak ve üst bölümde oynama olabiliyor ki bu da tüm kızaklı telefonlarda görülebilen bir durum. E65 in bana göre tek eksiği arkasının soyulmasıdır.
quote:
Orjinalden alıntı: donanimhaber_
kızağı sağlam yani açılıp kapanmasında belli bir sorun yok ve rahat fakat ilerde kızak ve üst bölümde oynama olabiliyor ki bu da tüm kızaklı telefonlarda görülebilen bir durum. E65 in bana göre tek eksiği arkasının soyulmasıdır.
peki arkadaşım cihaz titreşimde iken kızağında herhangibir aşırı ses oluyormu titreşimden kaynaklanan.?
e65le ilgili bir konu var keşke yeni konu açmadan orda yazsaydın.neyse e65 kullanıcı olarak soruna cevap vereyim. hazirandan beri telefonu kullanıyorum.kızağında şu ana kadar herhangi bir sorun olmadı.n95in bi videosunu izlemiştim deli gibi sallanıyodu kızağı.titreşirken kızaktan ufak bir titreşim sesi geliyor.ama çok aşırı değil.nede olsa bunlar birbirinden ayrı plakalar.
yorumlarını ve bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler.