Şimdi Ara

E65 Ana Başlık, İnceleme,Yorumlar ve Paylaşım Konusu (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.913
Cevap
2
Favori
290.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İnternette gezerken buludğum bir video benim sorunumu neredeyse bire bir anlatıyor
    http://www.gameself.com/video/a5b98d5bb769ba1a7cc
  • arkadaşlar bu telefonda 3g varmış ama görüntülü konuşma da varmı acaba? önde ki gördüğüm şey kamera mı acaba?
  • Değil, dış ortamın ışığına göre tuş ve ekranın ışığını ayarlayan bir sensör o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fîrzen

Değil, dış ortamın ışığına göre tuş ve ekranın ışığını ayarlayan bir sensör o.

off yaa

• Tabiki görüntülü görüşme var ama kamera olarak arka tarafı kullanıyor önde kamera olmadığı için ..
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 3 Nisan 2011; 15:14:55 >
  • Bu telefonda whatsapp kullanılabilir mi ?
  • bende 5 aya yakındır sorunsuz kullanıyorum, gayet memnunum
  • Talefon wc ye düştü.. Tatilde idik 2 hafta sonra geldiğimizde, tamirci;1-2 gün içinde getirmeniz gerekirdi asit mahvetöiştir dedi ve cihaza bakmadı bile doğrumudur? Cihazı şimdi çöpemi atayım? Bir işe yaramazmı? Güzeldi E65..
  • evet hocam maalesef çöplük olmuş
  • telefon kendi kendini kapatıyo habire yüzlerce tuş sesi çıkarıyo kendisi işlemmi yaıyo nedir. *#7370# mi ne onu yaptım ama başka format var mı
  • bu telefonda whatsapp çalışıyor mu arkadaşlar ?
  • Arkadaşlar asıl telefonum serviste olduğu için 3 haftalığına bunu kallanıyorum. sms YOLLARKEN HATA VERİYOR . sms YAZILIYOR AMA SEND DİYİNCE HATA VERİYOR. nEDENİNİ BİLEN VARSA YARDIMCI OLURSA ÇOK SEVİNİRİM.
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.