Şimdi Ara

E65 Ana Başlık, İnceleme,Yorumlar ve Paylaşım Konusu (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.913
Cevap
2
Favori
289.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar word, excel ve powerpoint uzerinde duzeltme yapabilcegim bir office programı linki verirmisiniz ben mobisystem office versiyon 4.0 ve 5.0 denedim ancak guncellestirme hatası verdi
  • biraz daha ucuzlasın bende alıcağım özeliikleri olarak güzel bir telefon benimde bir arkadaşımında var aynı bilgisayar gibi yani öle bişi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: muratx22

    biraz daha ucuzlasın bende alıcağım özeliikleri olarak güzel bir telefon benimde bir arkadaşımında var aynı bilgisayar gibi yani öle bişi.

    o kadarda abartılacak bir kısmı yok.. ben sırf WLAN ve Nokia Web Browser var diye aldım.. çok da memnunum ama N95 8GB'a geçicem inşallah...
  • teknolojinin sınırı olmadığı gibi... alternatiflerin de sınırı yok. bugün aldığımız teller 6 ay sonra gözümüze eski görünüyor.
    e65 aldım. memnun olmadığım tarafları: wi-fi var ama web uygulamalarda surf yapmak gerçekten zor. bu yüzden pda ve cep telefonun özelliklerin bünyesinde barındıran teller tercih edilecek artık. birde flash gerçekten ciddi bir eksiklik.
    se p1i modeli çok güzel...ama p5i yakında elimizde olur.
    birde yeni generasyon tellerede "gsmarena"dan bakmak gerekir.

    düşünen arkadaşlar biraz daha düşünün ve bekleyin derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikaanim -- 25 Mart 2008; 22:37:55 >
  • telim e65. powermovie kullanıyorum. çok memnunum fakat belirli bir klibi oynatmak için tüm listeyi teker teker açmam gerekiyor.
    video klplerini tam ekran gösteren ve video klipleri listelediğimde klibin yanında klip karesini gösteren pro biliyor musunuz.

    klip karesinden kastım image görüntülemede imajların kendilerinin ve adlarının listelendiği gibi.
    Klip adlarının yanında kliplerin ilk ekran karesinin görüntülü liste olarak alabileceğim iyi bir klip oynatıcı pro dan bahsediyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alikaanim
    wi-fi var ama web uygulamalarda surf yapmak gerçekten zor.

    katılıyorum. bazen sapıtıyor ve Web Browser'ı birden bire kapatabiliyor..
  • telefonun yanında mono kulaklık veriliyor.Acaba buna stereo kulaklık takınca kulaklığa ses stereo mu veriyor? mp3 player ı nasıl?
  • tamam bazen tarayıcısı kapansada çok ta önemli birşey değil, ayrıca bu alet ne pda ne de dizüstü bilgisayar, uzun uzadıya nete girecek değilsiniz ya, idare edecek kadar girsin yeter
  • aynen katılıyorum çok bişey beklemeyinm bekleyen zaten pda falan alır.Telefon çıkışı stereo değil bende şu an stereo kulaklık var moono ses alıyorum yinede.
    web browsert bendede kapanıyor bazen..
  • kesinlikle stereo kulaklıkta bile mono mu ses veriyor?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sktem

    aynen katılıyorum çok bişey beklemeyinm bekleyen zaten pda falan alır.Telefon çıkışı stereo değil bende şu an stereo kulaklık var moono ses alıyorum yinede.
    web browsert bendede kapanıyor bazen..


    Bu konu çok önceleri tarafımdan yazılan mesajlarla aydınlığa kavuşmuştu çok zaman geçti üstünden tekrar etmekte fayda var. Telefona Stereo bir kulaklık taktığınızda gerçek anlamda stereo ses alabiliyorsunuz. Orjinal N72(HS-31) kulaklığı ile kullanıyorum ayrıca AD-46 3.5mm. adaptör ile sony kulaklıkla kullanıyorum yine stereo çıkış alabiliyorum. Ses kalitesi yeterince iyi, seviye kulağı sağır edecek kadar yüksek değil ama yeterli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmengi -- 29 Mart 2008; 2:21:59 >
  • teşekkür ederim beni aydınlattığınız için.
  • iyi bir klip oynatıcı ve klip karesini klip listesinde gösteren e65'e uygun program lütfen...
  • Selam arkadaşlar.
    Aranıza yeni gelmiş bulunmaktayım , bendede E65 Nokıa telefon var , ve telefondan çok memnunum , yenlız sizden ricam E65 ile ilgili tüm programları ve faydalı bilgilerin hepsini bir başlık altında tek sayfada toplarsak çok güzel olur, çünkü tam 40 sayfa var ve hepsini okumak marifet ister gözlerim şimdiden şaşı oldu. Düzenleme yaparsanız çok sevinirim. Tüm emeği geçen arkadaşlarada çok teşekkür ederim. Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurikayaci -- 30 Mart 2008; 0:11:36 >
  • merhaba arkadaşlar,telefonu alalı 4 gün oldu ama allaha şükür herşeyile mükemmel almadan önce araştırmadığım okumadığım site,yazı kalmadı açıkçası nokıa nın 4 modeli arasında mekik dokudum adeta ama E65 te karar kıldım müzik ve fotoğraf o kadar da önemli değil açıkçası ayrıca iş adamı türünde biri de değilim sonuçta ama teknoloji açısından olmazsa olmazlardanım bir çoğumuz gibi,kullanan arkadaşlara da sorunsuz kullanımlar diliyorum....daha herhangi bir program yüklemedim,voip olayını denedim ama olmadı wifi yide deniyorum olan yerlerde ama bağlanmıyor kurcaladıkça ve formu okudukça sanıyorum bu sorunlarıda öreneceğim,antalya dan selamlar..





  • fotoğrafım için özür dilerim ben kenar resmi için denedim ama sanırım yalnışlık oldu arkadaşlar..
  • merhaba arkadaşlar bu telefonla ilgili oldukça çok sorularım var alalı daha 4 gün oldu acaba antalya dan yazan arkadaşlar varmı yüzyüze oturup örenebileceğim birileri yani,lütfen yardımcı olurlarsa sevinirim.
  • buradan tüm sorularınıza cevap alabilirsiniz..
  • s60'lar için bu linkte tüm aradıklarınız mevcut.
    http://forum.donanimhaber.com/m_15957305/tm.htm
  • gürcan sağol dostum
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.