Şimdi Ara

E6420 için f/p ve oc müsait en uygun anakart?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar e6420 için fiat ve performans acısından en uygun ve max. oc de sıtabil olan bas agrıtmayacak micro atx ve onboard ekran kartlı bir anakart önerisi lazım.(kasam thermaltake tenor )

benim gönlüm japon malı olan dfi den yana ama siz üstatlar daha iyi bilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbyka -- 8 Temmuz 2007; 16:47:55 >

• Bende bu anakartı almayı düşünüyorum incele istersen

GIGABYTE - P35C-DS3R

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2088
  • aman aman beyler o anakartta uzak durun inanaılmaz voltaj dalgalanması var ds3 rev.3.3 kullanıyorum bu kullandıgımdan daha kotu bir o/c anakartı olamaz diordum bu anakart cıkageldi ds3 kotu dediysemde en azından 6420 yi @3400mhzde full stabil kullanabiliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tibuk

aman aman beyler o anakartta uzak durun inanaılmaz voltaj dalgalanması var ds3 rev.3.3 kullanıyorum bu kullandıgımdan daha kotu bir o/c anakartı olamaz diordum bu anakart cıkageldi ds3 kotu dediysemde en azından 6420 yi @3400mhzde full stabil kullanabiliyorum

P35C-DS3R kötü diyorsun demek,ala ala hiç kötü yorum görmedim bu anakartla ilgili
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slayer_

Bende bu anakartı almayı düşünüyorum incele istersen

GIGABYTE - P35C-DS3R

MSI P35 platinum'a baktınmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbyka

quote:

Orjinalden alıntı: Slayer_

Bende bu anakartı almayı düşünüyorum incele istersen

GIGABYTE - P35C-DS3R

MSI P35 platinum'a baktınmı

Fiyat çok uçuk bence ddr3 desteği yok sanırım...
  • gigabyte P35-DS4 en iyi oc ye sahip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SLAYER KARDES BIZIM FRUMDA HELSLOT U BULDA ONLAN BIR KONUS ISTERSEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: tibuk

SLAYER KARDES BIZIM FRUMDA HELSLOT U BULDA ONLAN BIR KONUS ISTERSEN

?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cumur

gigabyte P35-DS4 en iyi oc ye sahip

üstat bu kart sende varmı su an kullanıyormusun iddaanın kaynagı baska bir yerden ogrenem ise adresi veririmisin
  • dostum internette oc potansiyeli diye bu kartı aratırsan bi sürü bilgiye ulaşabilirsin okadar çok kaynak varki hangi birini veriyim ayrıca sendeki işlemci ve bu anakart bende var ama oc yapmadım şu an ihtiyaç duymuyorum kullanım klavuzunda da oc potansiyeli ayrıca açıklamalı olarak yazıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: mbyka

quote:

Orjinalden alıntı: cumur

gigabyte P35-DS4 en iyi oc ye sahip

üstat bu kart sende varmı su an kullanıyormusun iddaanın kaynagı baska bir yerden ogrenem ise adresi veririmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 9 Temmuz 2007; 14:15:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.