Şimdi Ara

E5200 OVERCLOCK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence stabil olabilir çünkü aynı işlemciyi g31m-es2l anakartımla 1,18v ile 3,50GHZ'de stabil şekilde kullanıyorum 333*10,5 şeklinde.

Orijinalden alıntı: V.

1.5 v ile 4.3 ghzde stabil olmuş dediğim gibi 4 ghz de o volt ile stabil olmaz diye.4 ghzde 1.44-45 falan ister

hayır 4 ghz de o vlt istemiyor 4 ghz için o vlt fazla evet arkadaşlar buda yeni testim ramların tiwingleri 5-5-5-15-1066 vlt ise 1.9

E5200 OVERCLOCK

E5200 OVERCLOCK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalman_1 -- 8 Mayıs 2010; 11:47:13 >
    MacBook-Pro

• ben kendi yaptıgım işe garip derdim sen biraz abartmışsın hocam. bakır sogutucu ile termal macunsuz ve voltajsız 3.6 yetti bana. termal macunsuz diyorum gerçekten yok. sogutucuyu kaldırınca işlemcinin üstündeki yazıları çok rahat okuyabiliyorum sıcaklık max 55 gördüm

Orijinalden alıntı: DraKoJas

ben kendi yaptıgım işe garip derdim sen biraz abartmışsın hocam. bakır sogutucu ile termal macunsuz ve voltajsız 3.6 yetti bana. termal macunsuz diyorum gerçekten yok. sogutucuyu kaldırınca işlemcinin üstündeki yazıları çok rahat okuyabiliyorum sıcaklık max 55 gördüm

abartmışsın derken neyi abartmışım onu anlamadım
    MacBook-Pro
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.