Şimdi Ara

e5200 mü e7400 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar e5200 almayı düşünüyorumda acaba e5200 gta4 ü çalıştırırmı?e5200 çalıştırmazsa e7400 çalıştırırmı?birde vistada masaüstünde aralarında performans farkı olurmu?

• tabikide E7400
  • E2100 de GTA4'ü çalıştırır.Bilgisayar parçası alırken oyunlarla kıyas yapmayın.

Performans olarak tabikide E7400 zaten donanımları da farklı.E5200 Pentium olarak geçiyor E7400 Core 2 Duo.

Sadece işlemciyi değiştireceksiniz sanırım.Anakartınızın Core Duo işlemcilerle uyumu olup olmadığını araştırın...
  • anarkartım destekliyor baktım 45nm işlemcileride destekliyor ama acaba bilmiyorum bekleyipte e5200 yerine e7400 almak değermi bekleyeceğime?çünkü eğer e5200 alırsam birde 4gb a-data ram almayı düşünüyorum ama e7400 alırsam ram işi de biraz sarkacak o yüzden kararsızım...
  • e5200 alıp eğer iyi çıkar ise rahatlıkla 4.0ghz de kullanma şansınız mevcut
  • valla oc yapmayı pek düşünmüyorum 350 watt high power psu var oda yetermi bilmiyorum oc yide bilmiyorum yani pek uğraşmak istemiyorum
  • E7400
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q9550 mi X5460 mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • OC bakımından arkadaşında dediği gibi ;

quote:

Orijinalden alıntı: blacksnake03

e5200 alıp eğer iyi çıkar ise rahatlıkla 4.0ghz de kullanma şansınız mevcut

sistem panelime bakarsan ne demek istediğimi anlarsın ramlarini ve anakartını bilmiyorum ona göre 4,50 bile stabil kullanma şansın var ısının dayandığı sınıra karar tabi.

Powerın yeterli değilse o zaman E7400
  • dual core ve core 2 duo olması arasındaki farkı açıklayabilirmisiniz ? Yeni nesil wolfdale bunlar , fazla karıstırmayın adamın kafasını.

Oc yapmayacaksan E7400 al , oc yapacaksan E5200 al.
    İkisi arasında e7400 daha güçlü ama çift çekirdek bir sistem için f/p oranı yüksek ürün almak herzaman mantıklıdır.
  • yaklaşık bir fikir vermesi bağlamında

E7500 vs E5200

http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=66&p2=87
  • aralarında fark varmış yani en iyisi e7500 alırım e7400 ile 10 tl fark var aralarında
  • Tabiki Core 2 Duo E7400
  • quote:

Orijinalden alıntı: NymphadoraTonks

anarkartım destekliyor baktım 45nm işlemcileride destekliyor ama acaba bilmiyorum bekleyipte e5200 yerine e7400 almak değermi bekleyeceğime?çünkü eğer e5200 alırsam birde 4gb a-data ram almayı düşünüyorum ama e7400 alırsam ram işi de biraz sarkacak o yüzden kararsızım...

vista 32 bit 4gb rami desteklemiyor maalesef, 4gb da alsanız 3.2-3.4 civarı görüyor, ram alırken bunu gözardı etmeyin isterseniz.
    şu anda e7500 daha mantıklı görünüyor.
  • Eğer tercihlerin arasında en iyisini seçmek istiyorsan E7500 derim. Bende E7500 (overclocklu) kullanıyorum ve çok memnunum. Hem performans hemde overclock bakımından çok uygun bir işlemci.
  • ya acaba vista dvd sini de nerden bulabilirim onuda bilmiyorumdemekki bana 64bit ultimate lazım acaba nerden bulabilirim sitede satan filan olurmu kopyalayıp orjinal olmasına gerek yok heralde
  • arkadaşlar 32 bit 4 gb ram görmüyormu?arkadaş 32 bit kullanıp 4 gb ı gördüğünü söylüyor?
  • off işlemci işini hallettik şimdide vista orjinallik sorunu çıktı başımıza
  • 32 bitlik işletim sistemi 4gb ram görmüyor diye biliyorum. Bi arkadaşta 4gb ram kullanıyordu 32 bit işletim sistemi vardı max 3.25 gb gördü. Vistaya geçti fakat memnun olmadı ben 64 bitlik işletim sistemi kullanmanı tavsiye ederim. Kopya işlerini boş ver kardeş herşeyin orjinali en iyisidir
  • haklısın tabi benimde hoşuma gitmiyor kopya program vs kullanmak ama çok pahalılar o kadar parayı verimiyoruz işte ama neyse en iyisi xp ye devam ederim heralde vistaya geçmeyi en fazla directx 10 için istiyordum ama olmiycak heralde birde 32 bit in 4gb ı görmesi sanırım service pack ile yapıldı çünkü arkadaşım sp2 kullanıyor bende gözlerimle gördüm 4gb yazıyordu 32 bit işletim sistemi yazıyordu yani öyle görmüştüm ben
  • 32 Bit de 4 GB kullanamazsın dostum ne kadar istisna vardır bilemem orasını da bi yerlerden bulmaya çalış 64 Bit sistem orjinal olması sorun değil aktivasyon yapılıyor key ile arkasından da SP1 kur istersen SP2'de kurabilirsin çoğu kişi bi çok şeyin düzeltildiğini söylüyor daha iyi diyor ama ben hiçbir geliştirilmiş ve düzeltilmiş tarafını görmedim zaman kaybı yani al ultimate 64 rahatına bak harika bir işletim sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vegihi -- 25 Temmuz 2009; 23:09:31 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.