Şimdi Ara

<<<e398 ciler>>>TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI E398 FORUMU!! BURAYA (581. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.768
Cevap
3
Favori
433.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 579580581582583
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malta'dan Tertemiz E1 kasası ve orjinal bataryalarım geliyor.

Bu arada benim e398'in sorununu buldum galiba. Resme bakın, nasıl halledebiliriz ? Kırmızı içine aldığım bakır bacaklardan biri kırık. Telefoncuda lehimlemiş ama yaramamış.

• bide bize bulsan orj batarya yahuu bi e398 de biz alsak hayırlı olsun bakalım kardeşim forever e398
  • DJ,

Aslında full E1 geliyor fakat çocuk denize düşürmüş ve bozmuş hele bi gelsin, tiner banyosu kendisini bekliyor. Bakarsın telefon canlanır. Umarım LCD'si çalışıyordur 262K çünkü. E398 malum 64k dandik bi lcd var.

Malta'dan gelecek cihazın fotoları.

http://img17.imageshack.us/gal.php?g=dsc003991024x768.jpg

Kırık bacağı bakırla lehimledim, inşallah bu sefer düzelir de adam gibi kullanmaya başlarım telefonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 28 Mart 2009; 11:21:29 >

• mükemmel bir cihaz inş çalışır da e1 in olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Malta'dan Tertemiz E1 kasası ve orjinal bataryalarım geliyor.

Bu arada benim e398'in sorununu buldum galiba. Resme bakın, nasıl halledebiliriz ? Kırmızı içine aldığım bakır bacaklardan biri kırık. Telefoncuda lehimlemiş ama yaramamış.

Bana kalırsa telefoncu acemi gibi..

''Elin lehim işlerine yatkınsa ve lehim cihazı varsa;
    Tahmini olarak o küçük (ki bence hiç küçük değilmiş..) parça boarda temas etmiyor. Lehim ile tutturmaya çalışılmış ama lehim yapılan yer sanırım boardan ayrılmış (çürümüş de denilebilir). Bu durumda boardın bakır levhasına ulaşmak gerekir. Yani lehim edilen yeri çift (cımbızın ucu sivri hali) gibi veya bıçak ucu gibi sivri bir alet ile kazımak gerekir. O parça boardın bakır yerine temas etmez ise normal işlevinde çalışmaz.. Tabii dediğim gibi bunlar varsayım ve elin bu işlere yatkın değil ise hiç kurcalama telefon tamamen bozulabilir. Tanıdık bir servis veya sağlam bir telefon tamircisi üstesinden gelebilir..

E1 hayırlı olsun.. (Motorola kolay kolay bozulmaz...Hele ki tiner banyosundan sonra sapasağlam olur.. Bağımlılık yapmasın da)

• E1 arkadaşlar teli modlicam şöyle güzel bi flash söylermisiniz sorunsuz
  • Vallahi kısa zamanda çoğunu denedim. En çok hoşuma giden mp Motohell oldu. e398mod.com da var. Diğerleri de özellik olarak fena değil ama çok çocuksu, güzelim cihazı, telefondan çok oyuncak gibi gören bebelerin yaptığı çok flash var.

Kısa zamanda bizler için sorunsuz bi mp, kısaca olgun insanlara yönelik bi heartlessmod@e398 hazırlamayı düşünüyorum.
  • arkadaşlar motohell flashını kurdum pcde sorunsuz olarak bitti ama tel açılmıyo bootta yok ne yapmalıyım :S
  • way be ne telefondu ya ! Arkadaşlar ben değerini bilemedim bozdum attım . kullandığım hiç bir telefon e398 kadar temiz ve net bir ses vermiyor! n80,n73 vs..

Mükemmeldi ya! Özlüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by__metallica -- 3 Nisan 2009; 20:29:08 >
  • arkadaşlar elinde hurda e398 olan warsa yada hopalrlorrü pm atsin bekliyorumm :D
  • bugun telefoncuda başka bı ış için bulunmuştum ama vitrinde derınlıklerde bırden dıkkatımı cekti bu kasa ve hemen aldım renk olarak baya dıkkatımı çekti.

• quote:

Orjinalden alıntı: cenk14

bugun telefoncuda başka bı ış için bulunmuştum ama vitrinde derınlıklerde bırden dıkkatımı cekti bu kasa ve hemen aldım renk olarak baya dıkkatımı çekti.

ne kadara aldın kardeş başka renkleride varmıydı

• kardeş fıyat uygun oldukca 10 tl ama soyle bı kotuluk var yanlarda motorola yazmıyor ama tum yansanayılerde yazmıo galıba.ama yan tusları falan orjınal kasadan takmanızı tavsıye ederım.başka renk olarakda sıyah gri mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk14 -- 6 Nisan 2009; 23:06:45 >
  • orjinal olarak bi siyah var zaten sanırım kardeş yan sanayidir o ama benim artık ihtiyacım kalmadı tel göçtü şimdide kurtaramıyorum :S

boot gelmiyo pc teli görüo rapstudio erase fail diyo rmldrm ack erase yerine 10 çıkıyo flash atamıyorum force boot bi işe yaramıyo çöplük yolu göktü sanırım
  • o 10 sorununun bir çözümü var ama ben tam olarak hatırlamıyorum. bırde orjınal kasa olarak beyaz ve gri var e1 kasası bunlar.
  • kardeşler gökhan4848 kardeşinki gibi sorunu olanlara yardımcı olmaya çalışırım. ben de bozdum çok yakın zamanda hem de ama sonra bir olunu buldum ve düzeltim elh. :) bir çok yol öğrendim sonunda. elimden geleni yapmaya çalışırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pervanea

kardeşler gökhan4848 kardeşinki gibi sorunu olanlara yardımcı olmaya çalışırım. ben de bozdum çok yakın zamanda hem de ama sonra bir olunu buldum ve düzeltim elh. :) bir çok yol öğrendim sonunda. elimden geleni yapmaya çalışırım.

abi senle yapmıştık telefonu daha önce ama şimdi o yöntemi deniyorum olmuyo ve şimdi daha büyük bi sorun var pc de teli görmez oldu neyse abi pm attım sana ben pek giremiyorum bu aralar verdiğim numaraya çağrı atabilrsen girerim

• noldu gokhan telmı çöktü? kaderdaş ız şuan ne ramldr nede beckup fayda etmıo ve dedıgın gıbı sımdı pc de telı gormuo bıle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk14 -- 7 Nisan 2009; 18:51:00 >
  • kardeş cihazı ben duzelttım burdaysan yardımcı olıyım.forseboot yontemıyle yap kesin sonuç

ve birde tavsıye edeceğim flash MotoHELL 10 numara süper bı flash.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk14 -- 7 Nisan 2009; 20:52:33 >
  • sağol cenk kardeş pervanea(abdullah abi) teli hallettik netim yoktu giremedim foruma şimdi atacak güzel bir flash arıyorum motohell güzelmi baya
  • 
Sayfa: önceki 579580581582583
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.