Şimdi Ara

<<<e398 ciler>>>TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI E398 FORUMU!! BURAYA (579. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.768
Cevap
3
Favori
433.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pervanea

evet kardeş yaptım oldu zaten bi alt mesajda da demiştim ben de aynen öyle yaptım çalıştı. :)

Alıntıları Göster
    vallahi telaştan yazılanları bile yarım yarım okuyabiliyorum.... :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: telit35

e 398 1 gb hafıza kartını destekliyor

Alıntıları Göster
    ya beyler benim telefonun sesi birden gidiyor tış sesi, mp3, ahize sesi sonra birden geri geliyor buna nasıl çözüm bulabiliriz bi yardım edin telefonu modladım problem yoktu sonra böyle şeyler yapmaya başladı plaseee
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuslat06

ya beyler benim telefonun sesi birden gidiyor tış sesi, mp3, ahize sesi sonra birden geri geliyor buna nasıl çözüm bulabiliriz bi yardım edin telefonu modladım problem yoktu sonra böyle şeyler yapmaya başladı plaseee

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: vuslat06

yeniden flash attın mı kardeş? hep mi oluyor yani flash atsan da mı oluyor problem?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: vuslat06

yeniden flash attın mı kardeş? hep mi oluyor yani flash atsan da mı oluyor problem?

Alıntıları Göster
    selamlar.arkadaslar e398 de tek ıstedıgım bu telefondan tek bekledıgım sey rahatca muzıklerımı zıl sesı yapabılmek ancak hafıza akrtındakı muzıkler zıl sesı olmuyor telefon hafızasıda kucuk oldugundan halıyle iş gormuyor.bunun bı cozumu yokmu yardım lutfennn.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenk14

selamlar.arkadaslar e398 de tek ıstedıgım bu telefondan tek bekledıgım sey rahatca muzıklerımı zıl sesı yapabılmek ancak hafıza akrtındakı muzıkler zıl sesı olmuyor telefon hafızasıda kucuk oldugundan halıyle iş gormuyor.bunun bı cozumu yokmu yardım lutfennn.

Alıntıları Göster
    cenk kardeş telefonun hafızasını biraz daha artırabilirsin. ama çok fazla artmaz. ben mp3leri kesiyorum başından nasıl olsa zil sesi olacak tamamının olmasına gerek yok sonra telefona aktarıp zil sesi alarm sesi vs yapıyorum
  • quote:

cenk kardeş telefonun hafızasını biraz daha artırabilirsin. ama çok fazla artmaz. ben mp3leri kesiyorum başından nasıl olsa zil sesi olacak tamamının olmasına gerek yok sonra telefona aktarıp zil sesi alarm sesi vs yapıyorum

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar E398 Arıyorum Rokr e1 de olur lütfen pm atınn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mult!_61

Arkadaşlar E398 Arıyorum Rokr e1 de olur lütfen pm atınn

Alıntıları Göster
    ya aslında asıl ıstedıgım sey telefonu i398 e cevırmek ama ben bır turlu bunu anlamadım ve yapamadım.bırısı yapıyım getır dese goturup verıcem yapsın die .bunu telefoncular falan yuklemezmı yokmu bole bıldıgınız yukleyen yer falan?
  • quote:

ya aslında asıl ıstedıgım sey telefonu i398 e cevırmek ama ben bır turlu bunu anlamadım ve yapamadım.bırısı yapıyım getır dese goturup verıcem yapsın die .bunu telefoncular falan yuklemezmı yokmu bole bıldıgınız yukleyen yer falan?

Alıntıları Göster
    slm beyler eskiler msj yazmış bende yazayım dedim e398 le ilgili bi dvd var bende içinde birçok program ve rehber var onu bulamadım bulsam yardıma ihtiyacı olanlara yardım ederim .. bu arada elimde bir adet rokr e1 2 adette e398 var ama hiç biri çalışmıyor :D gerçi e398 i rokr e1 e çevirdim ben ama neyse boş bi zamanımda yapıcam kurtara bildiğimi kurtarcam bende bakalım gerçi rokr için box lazım ama onuda tanıdık arkadaslardan bulcam inş. :D bu arada dvd yi bulunca haber vercem

• quote:

Orijinalden alıntı: samurayx

slm beyler eskiler msj yazmış bende yazayım dedim e398 le ilgili bi dvd var bende içinde birçok program ve rehber var onu bulamadım bulsam yardıma ihtiyacı olanlara yardım ederim .. bu arada elimde bir adet rokr e1 2 adette e398 var ama hiç biri çalışmıyor :D gerçi e398 i rokr e1 e çevirdim ben ama neyse boş bi zamanımda yapıcam kurtara bildiğimi kurtarcam bende bakalım gerçi rokr için box lazım ama onuda tanıdık arkadaslardan bulcam inş. :D bu arada dvd yi bulunca haber vercem

Alıntıları Göster
    bende ex olmus e398 kurtarıcak ve i398 e cevırıcek dosyaların neredeyse hepsı mevcut belkıde tumu mevcuttur.ama nasıl yapıcagımı bılmıyorum yapmayada korkuyorum saten onlardan bısı cıkarırmıyız.?.

• quote:

bende ex olmus e398 kurtarıcak ve i398 e cevırıcek dosyaların neredeyse hepsı mevcut belkıde tumu mevcuttur.ama nasıl yapıcagımı bılmıyorum yapmayada korkuyorum saten onlardan bısı cıkarırmıyız.?.

Alıntıları Göster
    ya az once bı daha yapmaya çalısıyım dedım ama yıne olmadı o kadar karısıkki bı ton program dosya var..kafayı yıcemmm artıkkkkkkk.

• quote:

ya az once bı daha yapmaya çalısıyım dedım ama yıne olmadı o kadar karısıkki bı ton program dosya var..kafayı yıcemmm artıkkkkkkk.

Alıntıları Göster
    cenk kardeş yardımcı olayım sana ben de çok defa bozdum telefonu ve geri getirebildim :)
  • quote:

cenk kardeş yardımcı olayım sana ben de çok defa bozdum telefonu ve geri getirebildim :)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benim telefon flash atarken gitti :S fb3 ile atıyodum Türkçesi kalsın sonra uğraşmıyayım die işaretlemedm dil paketini ama tel gitti :S kurtarmaya çalışıyorum ack erase yazmıo 10 die bişey yazıo repstudio programında ise erase field çıkıyo tel olmuyo yardım edebilcek var mı :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgokhang

arkadaşlar benim telefon flash atarken gitti :S fb3 ile atıyodum Türkçesi kalsın sonra uğraşmıyayım die işaretlemedm dil paketini ama tel gitti :S kurtarmaya çalışıyorum ack erase yazmıo 10 die bişey yazıo repstudio programında ise erase field çıkıyo tel olmuyo yardım edebilcek var mı :S

Alıntıları Göster
    Evet gökhan ve cenk kardeşlerin telefonları da oldu çok şükür. hala elinde olup da yapamayan varsa veya bozuk e398 varsa bana bildirebilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pervanea -- 14 Mart 2009; 11:31:46 >

• quote:

Evet gökhan ve cenk kardeşlerin telefonları da oldu çok şükür. hala elinde olup da yapamayan varsa veya bozuk e398 varsa bana bildirebilirler

Alıntıları Göster
    evet pervanea saolsun telefon super oldu 2 ıl sonrakı teknolojıye gıttı .ne kadar tesekkur etsem azdır.

• quote:

evet pervanea saolsun telefon super oldu 2 ıl sonrakı teknolojıye gıttı .ne kadar tesekkur etsem azdır.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar,

Artık benimde bir E398'im var. Kendisi için Full beyaz kasa, orjinal pil ve data kablosu arıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: heartless

Merhaba arkadaşlar,

Artık benimde bir E398'im var. Kendisi için Full beyaz kasa, orjinal pil ve data kablosu arıyorum.

Alıntıları Göster
    heartless.. Hayırlı olsun. Darısı istediğin modele

( E770V,Razr V3X,Razr V6Maxx,Razr2 V8,MotoYUVA W180,Rokr E398,Slvr L6+ A3100 güzel olurdu ) Hayırlısı

İnan ki: Düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 17 Mart 2009; 19:09:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: inanki

heartless.. Hayırlı olsun. Darısı istediğin modele

( E770V,Razr V3X,Razr V6Maxx,Razr2 V8,MotoYUVA W180,Rokr E398,Slvr L6+ A3100 güzel olurdu ) Hayırlısı

İnan ki: Düzenleme

Alıntıları Göster
    Bu topic yakında hortlar. Demedi demeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

Bu topic yakında hortlar. Demedi demeyin

Alıntıları Göster
    E398'im bi tamirden gelsin zaten çok kurcalayacağım. Mod fantazisi yapacağım..
  • quote:

E398'im bi tamirden gelsin zaten çok kurcalayacağım. Mod fantazisi yapacağım..

Alıntıları Göster
    Kasayı değiştirdim, sıfır pil aldım. Orjinal sıfır kulaklığı ve şarj cihazı bile var. Telefon çok hoş ama şu şebeke problemi olmasa bi de data kablosu ve 512'lik hafıza kartı bulsam bana yeter.

Bu telefonun anten'i nerede ? Anlayan arkadaşlar yardımcı olsun lütfen.

<<<e398 ciler>>>TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI E398 FORUMU!! BURAYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 19 Mart 2009; 12:35:19 >

• quote:

Kasayı değiştirdim, sıfır pil aldım. Orjinal sıfır kulaklığı ve şarj cihazı bile var. Telefon çok hoş ama şu şebeke problemi olmasa bi de data kablosu ve 512'lik hafıza kartı bulsam bana yeter.

Bu telefonun anten'i nerede ? Anlayan arkadaşlar yardımcı olsun lütfen.

Alıntıları Göster
    Büyük bir ihtimal ile sen bunları biliyorsun. Ama ben yine de paylaşayım

Çok telefon söktüm-tamir ettim.. Bu modeli kullanmadım fakat anten-şebeke sorunu ''Arka tarafta bakır bir plaka (anten) olması gerekiyor. Şebeke problemi, plakanın (anten) bağlantı uç'larının elektronik devrelere temassızlığından kaynaklanıyor. Bağlantı uç'larını temas edebilirsen şebeke probleminin ortadan kalkacağını düşünüyorum'' (Gülmeyin..Bu sorun ile ilgili bilgi bu kadar)

Bu arada telefon gerçekten güzel görünüyor.. İnşallah şebeke problemini ortadan kaldırırsın

• 
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.