Şimdi Ara

E39 mu? W210 mu?(5.20i & E200)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
16.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet değerli forum sakinleri şuan kafamda bu iki araç var..E200 ve 5.20i...Siz hangisini tavsiye edersiniz? 2 arabada 2000 motor olacak..Parçaları pahalımıdır yakıtı nasıldır özellikle performansda hangisi üstündür?Hangisi daha sağlamdır?hangisi daha dayanıklı ve kalitelidir?...Cevap veren değerli arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackElantra -- 26 Temmuz 2011; 22:42:31 >

• Teknik konular hakkında birşey söyleyemem ama ;
    BMW'nin en güzel kasası derim..
  • Geçenlerde W210 E200 Komp. kullanma şansım oldu.2001 model en dolu olanı , gaz takılmamış kaymak gibi bir otomobildi İçi çok güzeldi , özellikle koltukları gerçekten rahattı ve direksiyonu çok çok yumuşaktı insanı yormuyor.

Benim elime geçtiğinde bakımdan yeni çıkmıştı ancak arıza lambası yanıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gasoline 777 -- 26 Temmuz 2011; 13:28:17 >
  • Bmw işi riskli işdir aslında biraz ama bir temiz bir e39 buldumu tadından yenmez mercedes'den daha iyidir performans olarak (Kompesor olmayanlara nazaran)
  • Mercedes kesinlikle Kompressor olmayacak..Normal atmosferik olacak bmw zaten atmosferik..Bmw işi riskli demişsiniz biraz açabilirmisin acaba bu konuyu?
    Ewt arkdaşlar cevaplara devam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackElantra -- 26 Temmuz 2011; 13:29:16 >
  • İkisinin de bende yeri ayırıdır..
  • E39 üretilmiş en güzel BMW kasalarından biri. Tasarım dışında yorumda bulunamam ama Mercedes yanında çirkin ördek yavrusu gibi duruyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 6 Mı BMW F30 mu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @Dentex ewt bendede ikisinin yeri ayrı ö yüzden soruyorum işte..
    @L.J Mercoya çirkin ördek yavrusu demene saygı duyarım.Ancak bana göre mercedeste güzel ama bmw bi başka yav..Sadece sırf tasarım içinde araba almıyoruz ki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackElantra -- 26 Temmuz 2011; 13:37:07 >
  • Mercedes kasa kodlarını bilmiyorum.Bu W210 kasa kedi gözlü oluyor sanırım.Bunu park etmek çok zor.Arabanın göğüsünden dolayı kaputu zor görüyorsunuz.Yüksek hızlarda direksiyonu hiç hiç hiç sertleşmiyor.LPG'li olan 135 Hp olanını kullanmıştım tiptronik vites,araba hiç gitmiyordu.Ama çok konforluydu.
  • Söyledigin tüm kriterlerde 2 side aşagı yukarı aynıdır. Parça fiyatları da yakıtı da performansta da aman aman fark olmaz.

Onun için senin beğenine kalmış.. Benim Tercihimde Tavsiyemde Sportif Sürüş Keyfi ve Görüntü olarak M paket 5.20i olurdu.
  • Mercedesin motorları malum tam ömürlük..Bmw de ise duyduğuma göre yağ yakma 300 350 binde motor bitirme gibi problemler varmış heralde(var demiyorum) Mercedes 136 hp bmw ise 150 hp..Şuan bmwye daha yakın gibiyim bir çoğunuzda bmw diyor zaten..Ama işte kafamdaki sorunları çözebilsem..Peki bu araçların yol tutuşu nasıldır?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackElantra -- 26 Temmuz 2011; 14:04:20 >
  • 300 350 binde her iki araçta motor yiyebilir. tamamen sizden önceki kullanıcının durumuna bağlı. siz 150 bini geçmemiş, maksimum ikinci sahibinden ve LPG vs takılmamıl bir araç bulursanız BMW de ömürlük olur. 420 binde orjnal motor e36 var bizim memlekette tıkır tıkır çalışıyor bilginize.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-fiyati-dusurdum-orjinal-arayanlara-herkese-nasip-olmaz-aciiiilll-54981658/detay/

böyle bir güzellik yok arkadaş. ilanla hiçbir bağlantım yok sadece ilk resim fazlasıyla hoşuma gitti. 159 dan başka en güzel ön tasarıma sahip araçlardan birisi. aynada görünce yol verilecke cinsten.
  •  E39 mu? W210 mu?(5.20i & E200)

Bilmiyorum ne kadar doğrudur bmw'nin birim başına en az kar ettiği arabalardan biriymiş e39 kasa 5 serileri.İçiyle dışıyla bambaşka bir boyutta.
  • görünüş olarak BMW derim ama eğer konu sağlamlıksa mercedesi tercih ederim e39 uz motoru son derece sağlamdır ama elektronik aksamı konusu biraz vasat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sparkling

Bilmiyorum ne kadar doğrudur bmw'nin birim başına en az kar ettiği arabalardan biriymiş e39 kasa 5 serileri.İçiyle dışıyla bambaşka bir boyutta.

En az kar?? Anlamadım gibi biraz açabilirmisin bu konuyu?

• opsiyon olarak dolu bir E39'a denk gelirsen kaçırma derim.. misal;

W210 hakkında bilgim yok, kullanmadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackElantra

quote:

Orijinalden alıntı: Sparkling

...

En az kar?? Anlamadım gibi biraz açabilirmisin bu konuyu?

Şimdi şöyle oluyor, zamanında bmw bu arabayı yaparken iyi, kaliteli parçalar kullanıyor satarken de belli bir fiyata satıyor ve e39 5 serisindeki birim karı x olsun diyelim, bunun yanında diğer bir modelinde ettiği karı da y olsun.x<y.

• Peki bu e39 kasaların manuelini bulma şansım varmı azda olsa ?
  • Arkadaşlar araştırmalarıma göre bmw nin motoru bakıldığında uzun ömürlü bakılmadığında 200 binde haşat diyorlar..Şimdi bu bmw motoru hakkında bilgi almak istiyorum.Kaç bin km götürür(Malum ya merco yada bmw alacaz uzun ömürlü olması gerek benim için..)
    Yani dedikleri gibi 200 binde bitermi..?yoksa 400 500 görürmü bakımları yapıldığında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackElantra -- 26 Temmuz 2011; 18:49:44 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.