Şimdi Ara

E350 CDI 4-Matic İzlenim (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
15.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

Zaten kendi aracınız, sadece motoru ve birkaç donanımı farklı olan araca bu denli aşık olmanız ilginç.
    Değişik tatlar deneyin derim.

birkaç donanım dediğiniz baz donanımdan baya bir donanıma sahip+amg pakete geçmiş arkadaş,ayrıca makyajlı direksiyon göstergeler vs değişik

ayrıca V6 motoru 4silindirli bir motorla bir tutmanız garip olmuş,arada sadece güç olarak değil stabilite olarakda dağlar kadar fark var..265hp ve 620nm torkdan bahsediyoruz..c63amg kadar tork sunuyor 350cdi

BMW'nin .35i motorunu kullandım yada 3.0 dizelde heralde ben o kadar meraklı değilim bu olaya.
    Yeni bir aracın tadı benim için motorda önce gelir kaldıki aynı güçte başka araçta alabilir 2'si bir arada daha güzel olur.
    O aracı alacak kadar param yok ama olsaydı aynı aracı 2.kez almazdım.

• Hayirli olsun yeni araciniz Allah kaza Gostermesin.
    İnsallah bir gun bizlerde e220 cdi mi e350 cdi 4 matic mi? Kararsizliginin telasini yasariz :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni aracınız hayırlı olsun çok güzel bir tercih yapmışsınız fiyatı ise gerçekten ülkemize göre devede kulak. Eşinizle beraber kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

Hayirli olsun yeni araciniz Allah kaza Gostermesin.
    İnsallah bir gun bizlerde e220 cdi mi e350 cdi 4 matic mi? Kararsizliginin telasini yasariz :D

İyi dileklerin için teşekkür ederim. İnşallah daha iyileri nasip olur. Showroom da parlıyan bu yıldız.

E350 CDI 4-Matic İzlenim
  • Mercedes tereddütsüz alınabilir ama e220 varken bence 350'ye geçmeye hiç gerek yok. Hız tutkunuysanız orası ayrı. Şu Mercedes'in gaz pedalını seviyorum çok iyi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdrive

quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

Hayirli olsun yeni araciniz Allah kaza Gostermesin.

İyi dileklerin için teşekkür ederim. İnşallah daha iyileri nasip olur. Showroom da parlıyan bu yıldız.

E350 CDI 4-Matic İzlenim

S serisi inanilmaz bir arac ama yeni CLS nedir oyle Bugun Antalya`da 3 tane gordum asigim yeni CLS modeline

• Çok iyi bir tercih yapmışsınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin e220 cdi 'da güçlü bir motora sahip ama işin içine V6 girince bütün hissiyat değişiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

Çok iyi bir tercih yapmışsınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin e220 cdi 'da güçlü bir motora sahip ama işin içine V6 girince bütün hissiyat değişiyor

Herkese teşekkür ederim.
  • Bu araba alınır.
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin Seçiminiz güzel ve tam isabetli olmuş, 620nm tork....Söyleyecek birşey bulamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanYazgan.

Hayırlı olsun güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin Seçiminiz güzel ve tam isabetli olmuş, 620nm tork....Söyleyecek birşey bulamıyorum

Teşekkür ederim. Hepimize Sevdiklerimizle mutlu yolculuklara
  • Hayırlı olsun,güle güle kullanın.
    Orada nasıl indirim falan oluyor mu?,ben de onu merak etmişimdir hep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

Hayırlı olsun,güle güle kullanın.
    Orada nasıl indirim falan oluyor mu?,ben de onu merak etmişimdir hep.

Teşekkür ederim. İndirim derken.Türkiye gibi birkaç bin ler Ancak bazı özel zamanlarda olur.O da çok nadirdir.Yeni jenerasyon piyasaya sunulduktan sonra eski jenerasyonlar daki indirimler bunlara örnek olabilir mesela.E350 CDI 4 Matic Avantgarde AMG paket son kullanıcı fiyatı 70.000 euro civarı. Belki sedan modelini tercih etseydim 68.000 civarına alınabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdrive -- 28 Ocak 2012; 0:24:10 >
  • Hayırlı olsun.Araba burdayım diyor :)
  • Arkadaşlar motor çok performanslı değil BMW x6 35 D benı uzunda geçti açıkası, şimdi evotech uygulamasına sokmayı düşünüyorum, 300 hp civarlarına cıkıcak tork 700 nm tatmınkar olucak dıye dusunuyorum,
  • quote:

Orijinalden alıntı: RALF888

Arkadaşlar motor çok performanslı değil BMW x6 35 D benı uzunda geçti açıkası, şimdi evotech uygulamasına sokmayı düşünüyorum, 300 hp civarlarına cıkıcak tork 700 nm tatmınkar olucak dıye dusunuyorum,

X6 35 D'nin sizi ne 0-100'de ne de uzunda geçmesine imkan yok o cüssesiyle kilosuyla.Fizik kurallarına aykırı bi defa..
  • Hayırlı olsun, Almanya gibi yerde iyi düşünmek lazım satın almayı elinizde kalıyor kısa zamanda iş yeriniz varsa şayet en iyisi Leasing yapmak, para yakmak için birebir.
  • Fotoğraftaki s600 eski galiba. Türkiye'deki çoğu gördüğüm s350 Bluetec lerin arka stopları çok hoş.

E350 CDI 4-Matic İzlenim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Orijinalden alıntı: RALF888

Arkadaşlar motor çok performanslı değil BMW x6 35 D benı uzunda geçti açıkası, şimdi evotech uygulamasına sokmayı düşünüyorum, 300 hp civarlarına cıkıcak tork 700 nm tatmınkar olucak dıye dusunuyorum,

X6 35 D'nin sizi ne 0-100'de ne de uzunda geçmesine imkan yok o cüssesiyle kilosuyla.Fizik kurallarına aykırı bi defa..

Açıkcası ilk bende yok canım geçemez diyordum içimden, ama geldi geçti yanımdan, yüksek hızlarda bir nevi uzarım ben yalnız 100-200 de sansım yok X6 nın yanında, kiloları birbirine yakın olmalı iki araçında

• quote:

Orijinalden alıntı: ehed

Fotoğraftaki s600 eski galiba. Türkiye'deki çoğu gördüğüm s350 Bluetec lerin arka stopları çok hoş.

E350 CDI 4-Matic İzlenim

Evet fotoğraftaki 600 2008 model yılına ait. Son makyajlı hali senin paylaştığın fotoğraftaki gibi. S 350 Blutec de aynı 3.0 lt 265 hp turbo dizel motor var. Son çıkan bluteclerin verimi daha yüksek.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.