Bildirim
E34 B10 Alpina BiTurbo
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Eskiler hep mi güzel olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eger izlemediysen otopark'in m5 videosu var onu kesinlikle izle orda bu kalite degerlerinden bahsedilmis
İzledim hocam keşke imkan olsada otoparka bi alpina e34 koyabilsek gerçi trde görmedim -
Tr de alpina yok hocam benim bildiğim. Bende bayılıyorum çok özel bütün alpinalar. Özellikle e46 b3
TR de alpina var bir kaç tane tabi E34 çok eski bir kasa keza görsellerde belli avrupa aracı,Türkiye de böyle çil makina tutamaz kimse..Keza otopark'ın M5 leş M5,böyle bir M5 ile mukayesesi bile hata,görselde ki alpina koleksiyonluk bir alpine hastası 200 bin euro bayılır bu araca.. -
hortlatıyim ben :D:D
e39 b10 alpina var arkadaşlar ama kimin bilmiyorum. -
ZİRVEM 'DEN TÜRKİYEDE TEK KOLEKSİYON LUK BMW 5.35İ ALPİNA
İlan No: 394577638
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-zirvem-den-turkiyede-tek-koleksiyon-luk-bmw-5.35i-alpina-394577638/detay
Gerçek alpina mı bilmiyorum
RETRO GARAJ'DAN BMW B12 5.0 ALPINA
İlan No: 377724440
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-retro-garaj-dan-bmw-b12-5.0-alpina-377724440/detay
Bu var alpina bildiğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Guzel ama cok yakar
535 orjinal değil muhtemelen
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sıfır araç kaporası geri alınır mı
- lpg li araçlarda benzin filtresi değişimi
- 150 km hızla 1 saatte kaç km gidilir
- aks körüğü yırtılırsa ne olur
- fiat egea marş basıyor ama çalışmıyor
- nissan micra 2025
- bmw elektrikli motor
- elektrikli minibüs fiyatları
- 1.3 tce motor kullanan araçlar
- chery sedan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X