Şimdi Ara

e3200 asus p5ld2 (945p) anakartta çalışır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Torrentlerimin sürekli açık olduğu bir çeşit media server kurdum eve. 1 ay kadardır çalışmakta.

üzerinde pentium D 920 işlemcisi var (95WATT) bunun çok elektirik harcadığını bildiğim için, yine çift çekirdekli başka bir işlemciye geçmeyi planlıyorum
    17 liraya internette E3200 buldum, hem daha iyi hem daha soğuk.

945p chipsetli anakartımda bu çalışır mı?

başka hangi işlemci olabilir ya da ? 15-25 lira arasında bir bütçe ile bulabileceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: M4N68T-MV2

merhaba
    Torrentlerimin sürekli açık olduğu bir çeşit media server kurdum eve. 1 ay kadardır çalışmakta.

üzerinde pentium D 920 işlemcisi var (95WATT) bunun çok elektirik harcadığını bildiğim için, yine çift çekirdekli başka bir işlemciye geçmeyi planlıyorum
    17 liraya internette E3200 buldum, hem daha iyi hem daha soğuk.

945p chipsetli anakartımda bu çalışır mı?

başka hangi işlemci olabilir ya da ? 15-25 lira arasında bir bütçe ile bulabileceğim.

e3200 dediğin celeron 45nm model..asus un sitesinde p5ld2 bulamadım ama p5ld2 se olanı var..yinede aşağıda vereceğim linkte p5ld2 modeli için işlemci desteği var ama listede zaten E3000 serisi gibi 45nm işlemciler yok..65nm core2duo/pentium serileri var ama bunlar içinde pcb versiyonu belirtmiş 2.01G gibi...pcb anakart üzerinde yazar,güncelleme ile yükselecek birşey değil..pci16x slotu,kuzey köprüsü civarı yazması lazım asus kartlarda

http://www.cpu-upgrade.com/mb-ASUS/P5LD2.html

eğer pcb tutarsa pentium E2140,E2160,E2180 tarzı modeller 25-30tl ye var forumda vb..bunlar pentium D 900 serisinden performanslı ve güç tüketimi daha düşük..yinede torrent sırasında D920 ninde çok fazla tüketeceğini sanmıyorum çünkü torrent yazılımlarının işlemci ile pek işi olmuyor genelde

kısaca pcb tutarsa bütçene uygun pentium E2000 serisine bakabilirsin

• 10 liraya e2140 buldum
    onu alacağım.
  • quote:

10 liraya e2140 buldum
    onu alacağım.

pcb sürümü tuttu ise gayet uygun,performans olarak bir kazanç olacağını sanmam ama ısınma vb etkiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 4 Ocak 2015; 21:39:03 >
  • 20-30 derecede stok fan ile çalışan bir işlemcidir umarım.
    54-55i düşmüyor d920 modeli.
  • quote:

20-30 derecede stok fan ile çalışan bir işlemcidir umarım.

almadan önce bios güncellemesi yap.
  • quote:

20-30 derecede stok fan ile çalışan bir işlemcidir umarım.

fana göre değişebilir o durum zira pentium D serisi ısınan modeller olduğu için bakır tabanlı fanlarla gelmişti ilk etapta ama E2000 serileri düz fanlarla geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK : ASUS P45 P5Q-E ANAKART
    7 yıl önce açıldı
    Q6600 ve Asus P5K-SE ile overclock
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bios en son versiyonda. güncelledim.

bakır tabanlı fan kullanacağım.
  • e2140 aldım. 10 lira ya.

çalışmadı.

sinirlendim tüm sistemi yeniledim. J1900 lü anakart satın aldım gelmesini bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.