Şimdi Ara

E3 Basın konferansı tarihleri açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ESA (Entertainment Software Association) kendi web sitesinde bir kısım büyük yayıncıların da katılacağı basın konferanslarının tarihlerini güncelleştirdi. 3 büyük konsolun yapımcılarının da katılacağı show Microsoft'la başlayacak ve Santa Monica, California Barker Hangar'da 11-13 Haziran tarihleri arasındaki 3 gün boyunca bir çok gösteriye (oyun tanıtımından ve yapılması beklenen tüm açıklamalara kadar ) ve konferanslara sahne olacak. İşte katılımcılar ve tarihleri...

10 Temmuz Salı
    8:30 - 9:30 PM - Microsoft Corporation

11 Temmuz Çarşamba
    9:00 - 10:00 AM - Nintendo
    11:30 AM - 12:30 PM - Sony
    2:00 - 3:00 PM - EA
    3:15 - 4:15 PM - Activision
    4:30 - 5:30 PM - Midway
    5:45 - 6:45 PM - Konami

12 Temmuz Perşembe
    8:00 - 9:00 AM - Take Two Interactive
    9:15 - 10:15 AM - THQ
    10:30 - 11:30 AM - Ubisoft
    1:00 - 2:00 PM - Namco Bandai
    3:30 - 4:30 PM - Disney Interactive

• Daha sönük bir E3 olacak herhalde bu sene.. Disney, EA ve Ubisoft dışındaki firmaların açıklamalarını bekliyoruz..

Mamba out.....

In seven days God created the world. And in seven seconds I shattered mine.
  • Bu E3 olayı bitmemiş miydi?

Hani lüks bir otelde, sadece oyun ekiplerinin sözcüleri falan buluşup birşeyler yapacaktı, öyle deniyordu sanki?

Ef®uZ Tarih 25 Mayıs 2007; 22:39:12
    Bu E3 olayı bitmemiş miydi?

Hani lüks bir otelde, sadece oyun ekiplerinin sözcüleri falan buluşup birşeyler yapacaktı, öyle deniyordu sanki?

Lüks otel fln bilmiyorumda sadece basına açık daha ufak çaplı bir fuar olacak.Yani öyle mankenli,lüks arabalı,abartı dekorasyonlu bir fuar olmayacak.

Bu arada hoşgeldin Ozan.Döndüğüne sevindim

Yani bu E3 durumuna, o şaşalı gösteriyi seviyordum. Hatta kafaya koymuştum birgün gitmek hayalimdi. (Hangi oyuncunun değil ki?)

Maalesef o ortama girip atmosferi soluyamayacağız. E3 Level ve CDOyun dergilerinin verdiği görüntülerde bir anı olarak kaldı arkamızda.

Böyle daha sağlıklı daha az maliyetli olur
  • Öyle deme be hocam... Alsaydık biletleri, çekseydik hawaii gömlekleri kısa şortu, kafamıza da birer hasır kovboy şapkası... Gitseydik Los Angeles'lara, bedava ürünlerden alsaydık, devasa standları görseydik, mankenler ile foto çektirseydik ünlü davetliler ile tanışsaydık, show'ları izleseydik gala'lara girseydik 3 gün boyunca deliler gibi eğlenseydik fena mı olurdu?
  • Ozan sana güzel bu olay banada güzel.Ama "fuar" artık amacından çıkmıştı.Yani firmaların böyle bir karar alması kendileri açısından iyi oldu.

He yok canın alem çektiyse İstanbul'a gel manken,oyun gibi olayları ben ayarlarım

Dediğin doğru. Ben işin latifesindeydim zaten, yapımcıların o devasa stand'lara harcadığı paralar hiç de azımsanamayacak düzeydeydi, bunu biliyoruz. Zaten konferans şekline dönüşmesindeki temel neden de bu E3 için dönen büyük miktardaki paralardı. Böylesi yapımcılar için daha iyi, bizim gibi hayalciler ve show dünyası için kötü bir olay oldu. Bir de Level gibi dergileri vurdu bu olay, o aylarda hazırladıkları özel dosyaların tadından yenmiyordu. Eminim ki satış oranlarını etkiliyordur E3 ayları. Yine haber yapacaklar tabi ama, biraz daha sönük olacak hepimiz için. Booth babe'siz bir E3 mü... Aman tanrım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 25 Mayıs 2007; 23:29:35 >

• Bunu oyunlar hakkında daha fazla bilgi ile eksiği kapatabilirler..

Mamba out.....

In seven days God created the world. And in seven seconds I shattered mine.
  • En azından booth babes ler olsaydı.Stres atardı oyun yapımcıları.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.