Şimdi Ara

E3 2013 Konferansları Ne Zaman, Saat Kaçta? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi bakalım microsoft çok büyük bi adım yapman lazım şu anki durumun :
    PS:4
    Xbox:One

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • fanboylukta uzay olan,atıp tutan bazı arkadaşlar var,ama önümüz e3 ağzımı bozmak istemiyorum.
  • cenkk34 kullanıcısına yanıt
    """"""Arkadaşlar yayınları biz full olarak izleyebilicekmiyiz bilgi verirseniz sevinirim. Yada bsc editörleri canlı yayın gibi birşey yapmayı düşünürler mi?"""""""""""""""

GT, Spike tv veya Ms /sony resmi internet sitelerinden seyredebilirsin.
  • GamerHand kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık dostum çok açıklayıcı bir yazı olmuş
  • Sony için sabahlayacağız sanırım. Hepsini izlemek planlarım dahilinde uyuyup kalmam inşallah :)

• .Unutursak BSC hatırlatıyor:)

• Sony konferansını kim izler la o saatte uyumak varken zaten merak etmiyorum bu adamların konsol tasarımlarını ve ex lerini yatarım aşağa.
  • dayz i sabırsızlıkla bekliyorum. son gün tanıtılacak dayz saat 3:20 de.

• Sony hep geç saatlerde

• quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

Sony konferansını kim izler la o saatte uyumak varken zaten merak etmiyorum bu adamların konsol tasarımlarını ve ex lerini yatarım aşağa.

Xbox One, ev hanımlarına yönelik bir cihaz olduğu için o kadar erken saate almaları normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

Sony konferansını kim izler la o saatte uyumak varken zaten merak etmiyorum bu adamların konsol tasarımlarını ve ex lerini yatarım aşağa.

Xbox One, ev hanımlarına yönelik bir cihaz olduğu için o kadar erken saate almaları normal.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctis_Strife

@GamerHand: Microsoft ABD'nin AKP'si, bilmeyen kalmasın sayende. Güzel yazı.

• Zamanında yine GT üzerinden Geoff Keighley'nin sözleri ve ithamları doğrultusunda burada(BSC)'de bir haber yayımlanmıştı ve orada da Geoff'un yandaşlığından bahsetmiştik. Ancak bizim editörümüz Samet Konuksal, Geoff'u savunup - yandaşlığı ile ilgili bir duruma rastlamadığını belirtmişti. Spike'ın bu tutumu kendisine bir cevap olmuş olur umarım. ( Bilgilendirme mahiyetinde )

Tek kelime ile nerede Microsoft, nerede Call of Duty ve nerede EA ve Activision varsa dibinde bu adam bitiyor. Sevimsiz, besleme bir tipi var zaten kendisinin. 2006'dan beri GameTrailers'ı takip ediyorum. Spike ile GameTrailers birbirine ilişkili ve bağlantılıdır bu arada, onuda söyleyeyim. Bu adamların bir defa çıkıpta şöyle adam akıllı Sony'e ait bir oyunu bir duyuruyu, bir sürprizi kalkıpta habercilik değeri taşıyan gerçek öğeler ile oyuncu camiasına taşımışlıkları yok. Sağda solda ne varsa zoraki manada aynısı orada da var. Klasik amerikan markajını benimsemiş taraflı bir site olduğunu bizzat kendi üyeleri protestoları ile beyan etmişti zamanında. ( GamerHand'in söyledikleri de ayrıca bu doğrultuda doğru ve desteklidir ) Tarafımızca bilinmeli diye düşündüm.

• GTA V hangi konferansta gösterilecek ya da gösterilecek mi(bi konferans içinde)?
  • Arkadaşlar microsoft u artık kınamaya bile üşeniyorum ama falanca siyasi partiyi iyi tanımıyorsunuz. Yok yasakçı yok faşist deniyor ama inanın bana diğer falanca partinin iktidarda olduğu zamanlarda daha fazla baskı ve şiddet oluyor. Desteğim sony den yana ama haklı olduğu için oyunlarından falan değil. Zira ben 15 yıldır pc oyuncusuyum en son konsolum N64 tü :)
  • Microsoft zaten Xbox ile medyanın göbeğinde bir firma olacak bu yıl. tv özellikleri olan tam bir multi media cihaz yaptı adamlar. oyunuda cabası.
  • gta 5 gösterilmicekse ben yokum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

GTA V hangi konferansta gösterilecek ya da gösterilecek mi(bi konferans içinde)?

Take Two konferansta yok ama E3 dönemi içerisinde Rockstar GTA V'in multiplayer kısmı ile ilgili bilgiler paylaşacağını duyurdu . Video gelir mi bilmem .
  • Konami yok mu?

• Önceden E3 Özel bölümü olurdu sitede .Şimdi neden yok böyle bir bölüm.Bu isteksizlik neden.??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.