Şimdi Ara

E3 2012 Canlı Yayını (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
288
Cevap
0
Favori
33.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AC3'ten karayip denizindeki o sahne o savaş AC serisini başka bir boyuta ve oynayışıya götürdüğünün bir kanıtıdır.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • koca forumda sadece editörler ve 2-3 kişi var gibi hissediyorum

edit last of us harikaydı keşke pc'de görebilsek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom.X -- 5 Haziran 2012; 5:24:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: venomxx18

quote:

Orijinalden alıntı: gvenc

crysis ve most wanted konsoldan mı oynandı acaba yoksa bilgisayar mıydı?

büyük ihtimal konsoldu butonlar felan

Crysis 2'de xbox360 gamepadini bağladığın zaman, direk görüyordu oyun ve xbox360 gamepadinin tuşları gözüküyordu.Yani böyle bir şey olabilir.Çünkü grafikler gerçekten çok iyiydi..

ya watch dogsta 360 a öyle çıksın varya yeri göğü yırtarım almakk için :D

ama nextgen kesin belli nextgen texturedeki keskinliği asla veeremezler ya beklenicek ve nextgen alınacak yada x360 :(

• Noldu ya millet uyuya kaldı galiba kimse yok ?
  • Watch Dogs, The Last of Us, Splinter Cell, Tomb Raider, CrySis 3, Assassin's Creed III... Bu sene harika yapımlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 5 Haziran 2012; 13:23:49 >
  • Konsollar öldü muhabbetlerinde bu gameplayler ilaç gibi geldi sanırım. Millet inanmıyor
  • Watch Dogs...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: venomxx18

quote:

crysis ve most wanted konsoldan mı oynandı acaba yoksa bilgisayar mıydı?

büyük ihtimal konsoldu butonlar felan

Crysis 2'de xbox360 gamepadini bağladığın zaman, direk görüyordu oyun ve xbox360 gamepadinin tuşları gözüküyordu.Yani böyle bir şey olabilir.Çünkü grafikler gerçekten çok iyiydi..

ya watch dogsta 360 a öyle çıksın varya yeri göğü yırtarım almakk için :D

ama nextgen kesin belli nextgen texturedeki keskinliği asla veeremezler ya beklenicek ve nextgen alınacak yada x360 :(

Oyunun grafikleri atmosferi sağlamda Next-Gen lik değil tabi.
    PS3 de oynadılar zaten adamlar.

• E3 2012 şuana kadar ki en iyiler bence

1.Last Of Us
    2.Watch Dog
    3.Beyond
    En büyük hayal kırıklığı benim için
    Most Wanted ve Dead Space 3 oldu biri aksyon oyunu olmuş öbürü burnout olmuş.

• farcry3 ve crysis3 in

mos wanted ve dead space3 out
  • Borderlands 2'den kimse söz etmiyor ama benim bu fuarda en çok tat aldığım gösterimlerden birisi oldu. Co-Op oynamak çok keyifli olacak. Özellikle Claptrap'e hastası oldum

E3 2012 Canlı Yayını
  • Beyler bütün videoları izleyebileceğimiz bi link felan var mı Sony'yi izleyemedim ve Metro : Last Night tanıtılmadı dimi?
  • ps3 üm yok ve konsollara hiç sıcak bakmıyorum ama last of us nedir arkadaş, müthiş oyun olmuş. e3 yıldızları ise last of us, watch dog, tomb raider.
    company of heroes 2 den birşeyler görebilecek miyiz?
  • Şuana kadarki izlediğim en iyi e3'lerden biri diyebiliirm.

Beyond , last of us, god of war ascension,CRYSİS 3 ,far cry 3 , watch dogs (%99 yeni nesil),Most wanted vs vs.

Dead space 3 ise büyük hayal kırıklığı oldu.Dead space 3 değilde lost planet 3 gibi geldi bana sanki bayağı benzerlik gösteriyor.Korkudan eser kalmamış.Dead space'de aksiyona kayan oyunlar arasına katıldı geçmiş olsun.

Ama iyi yanından bakarsak re6 ve dead space 3 güzel birer aksiyon oyunu olarak çıkacak.

2. ve 3. günleride sabırsızlıkla bekliyoruz.Şuan en çok merak ettiklerim arasında bioshock infinity var umarım diğer e3 deki gibi bi demo daha yayınlarlar.

• Watch Dogs yeni nesil degil 100 kere mi soyleyecegiz ayrica o game play videonun PC den oldugunu twitter dan acikladi Ubisoft.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi oyun the last of us olmuş bence
  • THQ ne zaman sunum yapacak ? Ayrıca Borderlands'ten neden kimse bahsetmiyor arkadaşın dediği gibi ? Tamam Last of Us ile Watch Dogs sildi süpürdü E3'ü ancak Borderlands ve Metro da süper iş çıkartmış.Halen Metro videosu beklemekteyim

• http://www.gametrailers.com/e3/

tüm e3 videolarına burdan ulaşabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

Watch Dogs yeni nesil degil 100 kere mi soyleyecegiz ayrica o game play videonun PC den oldugunu twitter dan acikladi Ubisoft.

Link? Ben bulamadım da.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.