Site adresi: hediyeliktasarimlar.com Sitenin aylık getirisi: Şuan ilgilenilmedi. (benden önceki sahibine kazandırmış ben üzerinde durmaya vaktim olmadığı için kazanamadım.) Sitenin açılış tarihi:19/09/2021 DA / PA Değerleri: - Kategori, sitenin içeriği nedir: Hediyelik eşya vs. Günlük hit sayısı: 5-20 Ziyaretçi kaynağı: (google) Domainin Yaşı: 3 Sona erme tarihi: 15 eylül 2023 Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: içerisinde ki tema ve logo lisans ile beraber. Hosting dahil midir: Evet 30 gün (turhost) Google domains hesabınıza aktarım sağlanır, diğer platformlara ücret alıcıya aittir. Banlı olduğu sponsor var mı: Yok. Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok. Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet dahil. Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok. 360₺ değerinde tema vardır, domain zaten efsane akılda kalıcı bir domain uğraşılırsa iyi işler yapılabilir. Fiyat her şey dahil 800₺. Ciddi alıcılara az da olsa indirim sağlanır. Not: Siteyi yeni aldım, uğraşıp vakit ayıramadım. Bir çok firmada bayiliği mevcut xml ücretini ödeyerek bayiliği devam ettirip düzinelerce çeşit ürünü siteye ve diğer pazaryerlerine yükleyebilirsiniz. |