Şimdi Ara

E tab 4 recovery modda kaldı (ustalar lazım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar. arkadaşlar özellikle uzaktan eğitimde kullanmak için ilk defa tablete ihtiyacım oldu , onda da mdm sıkıntısı çıktı. Eba mdm aktivasyonu şifresi vermiyor. Root atma işlemini daha önce başka tabletlerde başardığım halde bunda olmuyor. Komut yok uyarısından sonra sıkıntı arttı. İlk önce belirteyim ses kısma güç düğmesi basılı vs yaptım. Birkaç defa recoveri modunda sıfırladım ama açılışta tekrar mdm aktivasyonu çıktı. Klavyeyi otg ile tablete bağladım ve mdm yi es geçtim. Meb tarafından yayınlanan rom u attım ama yinede mdm den kurtulamadım. Şu anda factory reset yapıyorum ve Önce 2. seçenekle denedim formatladım ve sonra 1.seçenekten başlatmayı denediğimde general mobile yazısında kalıyor. Artık mdm ye bile geçmiyor. Tableti kırmamak için zor tutuyorum kendimi . Lütfen acil yardım

    general mobile yazısını geçemiyorum. artık kısıtlı haline bile razıyım tabletin. yada yeni tablet almam lazım. (bu arada recover modundaki 3.seçeneği de denedim bir kez wipe partition..... olanı). Hayatımda ilk defa belki bir forum sıkıntımı giderir diye umutluyum.
    E tab 4 recovery modda kaldı (ustalar lazım)E tab 4 recovery modda kaldı (ustalar lazım)E tab 4 recovery modda kaldı (ustalar lazım)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tezcan5454 -- 27 Mart 2020; 13:56:14 >







  • Satmayı düşünur müsünüz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.