< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (30. sayfa)

-
-
Hocam merhaba, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti diye ayrı mı yoksa Kıbrıs mı seçiyoruz acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Referanslar;SrkNz;bukalemuns,MODDA,trulli,ice_blue;nucro,amaninmorkoyun,mokoko,fastfurious,sarpertas,PsyChOpaTh,sarpuli,saruman,HardveyrManyaı -
Aldık ama kullanamadık. E sim deactive yazıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Referanslar;SrkNz;bukalemuns,MODDA,trulli,ice_blue;nucro,amaninmorkoyun,mokoko,fastfurious,sarpertas,PsyChOpaTh,sarpuli,saruman,HardveyrManyaı -
Arkadaşlar Merhabalar
15 günlük tatilim süresince 4 farklı ülkede (Almanya, Danimarka, Hollanda, Belçika) mobimatterı 3 arkadaş test ettik. Herhangi bir sorun yaşamadık. 8 dolara 5gb gayet yeterliydi. 4dolarını geri veriyor referans ile girince ama 15 dolar olmadan harcayamıyorsunuz. Satın aldıktan sonra size kullanıcı adı ve şifre tarzında bişey veriyor. Ayarlar kısmında girip kullanıyorsunuz. Kendi hattınız için data roaming kapalı, e sim için açık olmalı. Kendi hattınızı tamamen de kapatabilirsiniz bu size kalmış ben sms leri almak için açık tuttum. Ama herhangi bir arama vs yurtdışına kapalı olduğu için hattım olmadı o yüzden rahat bir durum.
Şuanda 12 dolar referans param var 15 olması için bir kişi kullanırsa kodu çok iyi olur. Hem kullanana hem bana verecektir ama dediğim gibi 15 olmadığı sürece bi anlam ifade etmiyor. Herhangi bir sorunuz olursa cevaplamaktan mutluluk duyarım.
Referans Kodum: QH7DZ72942
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
-
Ben normalde yurt dışında wifi kullanırken wireless aramasını aktif hale getirip Türkiye'de gibi telefon görüşmesine devam ediyorum.
Sormak istediğim; telefonda kendi hattım takılıyken wifi aramasını e-sim ile nasıl kullanabilirim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
e-simi telefonunuza takınca hücresel olarak onu seçiyorsunuz yani interneti onun üzerine alıyorsunuz. Haliyle cihaza internet geliyor, cihaza internet gelince ve diğer hatta internet hattı olmadığını düşünürseniz direk olarak internet hattı olmayan hat ve şebeke wi-fi moduna girmesi gerekir. (apple marka cihazlarda bu şekilde.). Ben bu şekilde yaptım oldu fakat operatör ücretlendirme yaptı bende.
mobimatterdan e-sim almak isterseniz referans kodum : ISA@I30545 (bu kod ile üye olursanız 5 dolar size hediye veriyor 5 dolar bana.)
Site adresi :
_____________________________ -
-
bir süre sınırı var mı mobimatter'da. çarşamba gideceğim pazar döneceğim. bugün alsam sorun olur mu?
Sanırım siz olayı anladınız. Dünya'nın neresinde olursam olayım wireless bulunca Türkiye'de gibi kullanabiliyorum telefonumu ve bu çok işime yarıyor. Ek bir ücretlendirme de çıkmıyor, konuşma paketimden düşüyor.
Wifi aramasında iki seçenek var; Wireless tercihli veya hücresel tercihli olmak üzere. Burada kendi içinde wireless olamayacağına göre hücresel tercihli aramayı kullanacağım gibi görünüyor. Bunu pratikte deneyen var mı? Yoksa ben sağlama alıp hattımı yurtdışına kapatacağım ve öyle deneyeceğim ama olmazsa elimde patlar Esim olayı.
Ayrıca mobimatter'da farklı firma isimleri geçiyor. eSIMGo, Ubigi ve Sparks gibi. Bazıları aynı GB'ı sunsalarda diğerinden 1dolar ucuz oluyor. Bu değişik operatörlerde sorun yaşayan oldu mu?
Bu arada telefonum Android.
Tam olarak bende de bu şekildeydi ekran fakat operatör buna ücret yansıttı bende. (Avea kullanıyordum.)
13 günlük tatilden geldim.
5gün almanya 8 gün italya. 6 şehir gördüm mobimatter roma dışında gayet iyiydi ama romada da sonradan durumu çözdük. 10gb almıştım toplam 3gb harcamışım. 5 gb yeterli fazlasına gerek yok.
MobiMatter uygulamada işlemler vs çok kolay karekod okuyunca zaten 30 sn sürüyor fiyatı da en uygun olan sanırım. 10 gb olanı aldık eşim ve ben hollanda almanya isvicrede kullanıyoruz hiç sorun yaşamadık isvicrede herkes sıkıntı yaşayabilirsiniz dedi ama hiç sorun olmadı Fransa ve belcikaya da geçeceğiz Referans Kodum
KARGI25670
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Mia San Triple | FC Bayern München
1 Neuer • 4 Dante • 5 Van Buyten • 7 Ribéry • 9 Mandzukic • 10 Robben • 11 Shaqiri • 13 Rafinha • 14 Pizarro • 17 Boateng • 21 Lahm (c) • 22 Starke • 23 Weiser • 24 Riedmüller • 25 Müller • 26 Contento • 27 Alaba • 28 Badstuber • 30 Gustavo • 31 Schweinsteiger • 32 Raeder • 33 Gómez • 34 Jüllich • 36 Emre Can • 39 Kroos • 44 Tymoshchuk • Manager: Heynckes -
Turkcell ve Vodafone da bu şekildeyken Türkiyedeymiş gibi kullanım yaptık kuzenimle ek bir ücret ödemedik. Arama esnasında yerel operatöre mi geçiş yaptı acaba cihazınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hocam İsviçre'de hangi paketini aldınız?
Yarın ben de İsviçre'de olacağım.
eSIMGo ve Sparks'ın 1 dolar farkla 2 paketi var. Alplerin aralarında internet gücü nasıl?
senin şeyle girdim hayırlısı :d
Yurt dışında Bnesim kullanıyorum. Telefonum iphone 11. Operatör Pttcell.
Yaptığım tek ayar Hücresel Veriyi Pttcell'den Bnesim'e çekmek. Başka bir şeye dokunmama gerek kalmıyor.
Hücresel internet olmasına rağmen wi-fi araması aktif oluyor ve ücretsiz olarak Türkiye'deki gibi telefon hattım üzerinden arayıp aranabiliyorum.
İşinize yarar bir bilgi olmuştur umarım.
Ekim, Kasım ve Aralık aylarında her biri 5-10 gün civarında olan seyahat planlarım var, hangi esim'i ve hangi tür paketi tercih etmemi önerirsiniz?
bu uygulamalardan paket aldığımızda, aldığımız pakete ait bir fatura alabiliyormuyuz? (şirkete vermek açısından)
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
alamazsınız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X