Şimdi Ara

E-Scooter'dan anlayan bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Motor Gücü : 3500 W (DC MOTOR)
    Anma Gücü: 3000 W
    Batarya: 72 V 30 Ah.
    Sürüş Mesafesi: 40-70 km**
    Taşıma Kapasitesi:150 kg
    net Ağırlık:116 kg
    Fren sistemi:Ön disk- Arka Kampana
    Tırmanma Açısı:16 Derece **
    Şarj Süresi:6-8 Saat
    Ölçüler:1920x700x1080 mm
    Ön –Arka Lastik:120/70-12

-------VOLTA VS7-------

Maksimum Motor Gücü : 4500 W
    Nominal Motor Gücü: 3000 W
    Anma Gücü: ????
    Batarya: 72 V 20Ah.
    Sürüş Mesafesi: 40 - 70 Km * (Eco Mode)
    Taşıma Kapasitesi: ??
    Net Ağırlık:111 kg
    Fren Sistemi: ???
    Tırmanma Kapasitesi: %30
    Şarj Süresi:6-8 Saat
    Ölçüler:1910x700x1175 mm
    Ön –Arka Lastik:130/60-13 --- 120/70-12(arka)

Evet bu iki motorun farkları sizce nedir ve siz olsanız hangisini neden tercih ederdiniz ?
    --Ayrıca apachi 72 volt 30 ah akü kullanmış ama volta ile sürüş mesafesi aynı aklımı kurcaladı
    --Apachi tırmanma açısı derken Volta tırmanma kapasitesi demiş bunlar aynı şeymi anlamadım apachi 16 derece demiş volta %30 ,, %30 derken fazla anlamadım yani hangisi daha iyi yokuş performansı veriyor ?
    --Fren sistemini volta belirtmemiş ama büyük bi ihtimal apachi ile aynı
    -- Apachi Motor Gücü ve Anma Gücü olarak yazmış , Volta ; Maksimum Motor Gücü ve Nominal Motor Gücü olarak aynı şeylermi yine anlamadım
    --Apachi Max. taşıma kapasitesini 150 kg olarak belirtmiş , Volta belirtmemiş ama sanki voltanın taşıma kapasitesi daha fazla gibi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarissManc0 -- 11 Eylül 2015; 0:29:06 >

• help me
  • volta daha güçlü ama menzili kısa olur tabii.
  • ama özelliklerinde menzilleri aynı diyor onu cözemedim amperi cok olan daha fazla yol gitmesi lazım değil mi
  • bunlar için a2 ehliyet gerekiyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarissManc0

ama özelliklerinde menzilleri aynı diyor onu cözemedim amperi cok olan daha fazla yol gitmesi lazım değil mi

ağırlık
  • hocam 5 kg fark var ya fark edermi ki altı üstü 5 kg, evet şuan normal şartlarda 250 watt ve üstü elektrikli mopedler ehliyet gerektiriyor . 1 ocak 2016 tarihinden sonra e - motorlar için M sınıfı ehliyet gerekecek eğer m sınıfı ehliyetin yoksa B varsa, B sınıfı ehliyette geçerli olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BarissManc0 kullanıcısına yanıt
    B ile kullanabileceksem güzelmiş
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    sözde 1 ocak 2016 dan sonra anlattığım gibi olacak , bendede motor ehliyetı yok o yüzden elektrikli motor lazım , safir 2500 vardı çaldırdık 2 ay anca kullandık
  • volta daha iyi duruyor sanki hem siyah leke yapmaz

(anlamıyorum)
  • BarissManc0 kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun hocam. Bakalım atv ler içinde b1 ehliyeti gerekecekmiş
  • Fotoğrafa göre VOLTA VS7 ön ve arka fren disk
  • Kuva-i milliye kullanıcısına yanıt
    hmmm , peki kampana mı ıyı disk mi reıs ?
  • Disk performansı çok daha iyidir normal şartlarda ama, e-scooter hakkında çok bir bilgim yok max kaç km hıza çıkabiliyor bilmiyorum. Yüksek hızlara çıkmadığını varsayarsak ön disk arka kampana da sıkıntı yaşatmaz.
  • volta vs 7 100 km hıza kadar ulaşabiliyor aşağı yukarı apachi kent te 80 gidiyor
  • Dostum kampana fren sistemi berbat bir sistem değildir bir çok düşük cc motorun arka fren sistemi kampanadır. Bunu çok kafana takma.

Karar vermene yardımcı olacak konular, scooterin fiyatı, fiyat performans değerlendirmesi, yetkili servis ağı, yedek parça stok ve fiyatlarıdır.

Apache markasını özellikle Atv konusunda piyasa da daha çok gördüm, araştırmanda fayda var. İki motoru da satan bir bayi bulursan belki onlar daha objektif yorum yapabilirler.

Dediğim gibi yetkili servis ağı, yedek parça stok ve fiyat durumunu yabana atma. En basit arızada 2 ay parça beklemek hiç hoşuna gitmez.
  • Kuva-i milliye kullanıcısına yanıt
    doğru diyosun reıs ama inegöl gibi bir yerde oturuyorsan esnafına nalet edersin çoğu çıkarcı , paracı , pislik motorum çalındı faturanın fotokopisini istedim adam zorla verdi niye uğraştırıyorsun dıye 2850 tl yi alırken öyle demiyorlardı sırf bu yüzden gidip bursadan alıcam daha fazla para versem bile,, yani anlatmak istediğim soruşturamıyorsun burda soru sorsan terslerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarissManc0 -- 11 Eylül 2015; 2:26:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.