Şimdi Ara

e-sata external hdd 1TB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • baya bi araştırdım fakat hala tam olarak karar veremedim. e-sata ve firewire dan baglicam. seagate free agent ve wd nin e-satalı studio modeli arasındayım herkes gibi. bircok insan ikisiyle de problem yaşadıgından bahsediyor. daha once de wd my book kullanmistim memnundum ama free agent pro özellik olarak daha iyi. ama onla da bu kapama acma konusunda cok fazla problem yaşayan insanla karşılaştım. emin olamıyorum. yeni düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler

• paylaşıcak düşüncesi olan yok mu hala ?
  • kardes bende senin gibi 1 tb ne alsam diye dusunuyorum. zaten 3 tane seçenek var seagete wd ve maxtor. bu ürünlerin 1 tb olarak kullanmadım ama 160 gb olarak 3 ünü ve ayrıca pcde takılı olarak 3 ünüde kullandım. bilgisayarıma dahili olarak bir disk alsam şu an için kesinlikle seagete derim. ama iş hariciye girince bilmiyorum kullanmadım. ama seagete tarafına daha ağır basıyor. aslında maxtor un basics urunu var çok güzel ufak,yatay ve uygun fiyatlı fakat yavaş olduğu söyleniyor ayrıca e-sata girişi yok.
  • hocam tercihini E-sata olandan tarafa kullan
  • benim için oncelik e-sata ve firewire girişlerinin olması onun disinda ise minimum sorun yaratmaları..

free agent pro lar icin cok sorun cıkardıgı özellikle alt tabakasındaki acma kapama dügmesiyle ilgili bir cok problem yaşandıgını gordum. gerci benzer durumlar wd icin de gecerli. o yüzden bir türlü karar veremiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

hocam tercihini E-sata olandan tarafa kullan

ikisinde de e-sata var :)
  • aslında hemen hemen ikiside aynı yani hangisini alsak pişman olacağımızı sanmıyorum ikiside dünya devi markalar. dış görünüşene göre tercih yapılabilir seagetin altındaki tabaka biraz dandik gibi duruyor ama özellik ve fiyat olarak seagete biraz önde gibi. sanırım ben tercihini seagetten yana kullanıcam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATA 1'e SSD Disk Takılırmı,
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de oyle yapmak istiyodum fakat bu acma kapama sorunu cok kiside cıkmıs o yüzden sanırım WD alıcam
  • quote:

ben de oyle yapmak istiyodum fakat bu acma kapama sorunu cok kiside cıkmıs o yüzden sanırım WD alıcam

WD
  • lion güzel wd demişin kardeşimde neden wd? sen kullanıyorumusun ne gibi artısı var seageten üstünlüğü nedir? paylaşırsan seviniri.
    kolay gelsin..
  • Bende iki disk arasında kaldım hatta daha az önce bi konu açtım depolama bölümüne.Meğer harici depolamada bu konu varmış.Kusura bakmayın.

http://forum.donanimhaber.com/m_26353747/tm.htm

Birde şöyle bir inceleme varhttp://www.pclabs.com.tr/2007/09/26/esata-mercek-altinda-problem-mi-nimet-mi/6/

Hangisi daha performanslı sizce ?

Saygılar.

• vallahi bu harici konusunda wd
  • quote:

Orjinalden alıntı: wormhole

vallahi bu harici konusunda wd

Siz kullanıyormusunuz ? Memnunmusunuz?
  • arkadaşa 500gb olanını aldık ve gayet iyi,birkaç ay oldu problem arıza yok
  • Hayırlı olsun doğrudur.

Fakat esata seagate in ön belleği 32 mb Ayrıca seagate 1 Tb en fazla 750 gb depolamaya izin veriyormuş diye okudum bi yerde doğrumudur ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShaDoW_17

Hayırlı olsun doğrudur.

Fakat esata seagate in ön belleği 32 mb Ayrıca seagate 1 Tb en fazla 750 gb depolamaya izin veriyormuş diye okudum bi yerde doğrumudur ?

hiç öyle birşey olabilirmi hocam allahaşkınainanmayın böyle şeylere hurafe bunlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.