Bildirim
E-POSTA UYGULAMASI HK.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben kendi uygulamasını kullanamadım bile kullanıcı adı Şifre giriyorum ama bağlanmıyor nerde hata yapıyorum bilemedim :-(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şirket mailinizi mi kurmaya çalışıyorsunuz. Kurulumunu biraz biliyorum yardımcı olabilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: skizkapan
Şirket mailinizi mi kurmaya çalışıyorsunuz. Kurulumunu biraz biliyorum yardımcı olabilirim.
Yok bildiğimiz hotmail İ denedim internetten aramalar yaptım bulabildiklerimi denedim ama olmadı :-(
Bu linktekihttp://birtakimolaylar.wordpress.com/2011/06/17/android-icin-hotmail-ayarlari/ uygulamaları harfiyen yaparsan kuruluyor. Ben denedim bir sıkıntı çıkmadı.
POP3 (şirket maili) için türkçe uygulama önerisi olan yok mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: skizkapan
Bu linktekihttp://birtakimolaylar.wordpress.com/2011/06/17/android-icin-hotmail-ayarlari/ uygulamaları harfiyen yaparsan kuruluyor. Ben denedim bir sıkıntı çıkmadı.
POP3 (şirket maili) için türkçe uygulama önerisi olan yok mu?
Allah razı olsun kardeşim oldu :-)
hocam ben hotmail kullanıyorum günde ortalama 30 mail geliyor gayet iyi bence extra mail uygulaması hiç araştırmadım :S -
Hocam hotmail de bir sıkıntı yok zaten ihtiyacım olan POP3 kurulabilecek bir uygulama, GMD nin e-posta uygulamasına POP3 nitelikli e-mail adresi kurup denediniz mi hiç, maillerin ne kadar uzun sürede yüklendiğini farkettiniz mi? -
Yok hocam denemedim bisey söyliyemicem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- imalat yoluyla kaydedilen imei ne demek
- güç tuşu bozuk telefonu yeniden başlatma
- telefon şarj oluyor ama yüzdesi değişmiyor
- telefonu şarja takınca dokunmatik bozuluyor
- arayanın ismi gözükmüyor sadece numara çıkıyor
- general mobile g518
- telefon hızlandırma
- yüzde yüz yerli cep telefonu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X